Το POPTAPE διαμορφώθηκε από 21 τραγούδια που έδωσαν οι αντίστοιχες μπάντες που θα συμμετάσχουν στο A Post Jamboree #1 που διοργανώνει το six d.o.g.s. Η σειρά των τραγουδιών δεν είναι τυχαία αλλά βασίζεται απόλυτα στη σειρά εμφάνισης των συγκροτημάτων. Ο ήχος είναι post. Από Δευτέρα 3, λοιπόν,  έως Κυριακή 9 Φεβρουαρίου.  Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 και τα τρία καθημερινά Live ξεκινάνε αυστηρά στις 21.00. Είσοδος για την κάθε μέρα: 5 ευρώ. Περιορισμένος αριθμός εβδομαδιαίων εισιτηρίων: 20 ευρώ. Περισσότερα εδώ.

Quiet Pliz! – I See Dead Stars

Spacement – Abandoned In My Prays

Autumn Machinery – Machinery Autumn

The You and What Army Faction – When it comes to adultery I am my own genre

Friend Of Gods – 33point33

Adolf Plays The Jazz – Wooven Cloud

Blame The Trees – Trade

Calf – A Constant Loss Departs From The Sentiment Of The Abandoned – Raindrops And Oceans

Sandgrain – The Host

Ghone – Amen

Blame Kandinsky – Beautiful Savages

Distorted Function – Awaiting the Scout’s Return

Amniac – Doom

Allochiria – We Crave What We Lack

Additional Scene – Invasion

Kalpa – Slow Arrivals

Anal Veritas – Project TV Junkies

Made By Grey – Sunrays Will Make You See The Clouds

Hope Thinks Infinite – Thousand Yard Stare

Circassian – No proof = dedication

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εβδομάδας:

Μέρα 1η | Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου

21.00: Quiet Pliz!

22.00: Spacement

23.00: Autumn Machinery

Μέρα 2η | Τρίτη 4 Φεβρουαρίου

21.00: The You and What Army Faction

22.00: Friend Of Gods

23.00: Adolf Plays The Jazz Μέρα

3η | Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου

21.00: Blame The Trees

22.00: Calf


Μέρα 4η | Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου

21.00: Sandgrain

22.00: Ghone

23.00: Blame Kandinsky

Μέρα 5η | Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

21.00: Distorted Function

22.00: Amniac

23.00: Allochiria

Μέρα 6η | Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

21.00: Additional Scene

22.00: Kalpa

23.00: Anal Veritas

Μέρα 7η | Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

21.00: Made By Grey (Performed by Emptycanvas + friends)

22.00: Hope Thinks Infinite

23.00: Circassian