Ο Χρήστος Σωτηρόπουλος κι ο Λεωνίδας Γεράνιος γεννήθηκαν στην Πάτρα. Ασχολήθηκαν κι οι δύο με τις θεωρητικές επιστήμες και λάτρευαν από μικροί τη μουσική. Ο Λεωνίδας έμεινε ακροατής ο Χρήστος έφτιαξε μπάντα. Είναι ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας των b-sides. Γνωρίστηκαν το 2006 (ο Χρήστος ήταν αρχισυντάκτης του Λεωνίδα). Χάθηκαν για κάποιο διάστημα μέχρι το 2010 που ξαναβρέθηκαν έχοντας αρχίσει πια να παίζουν ως resident dj στα ίδια νυχτερινά μαγαζιά της πόλης κι έκτοτε είναι αχώριστοι φίλοι. Τους αρέσουν τα burger κι οι φούρνοι, είναι φανατικοί με την indie και τη ροκ, από κοινού κρυφοκοιτάζουν τη disco και την ηλεκτρονική, τσακώνονται για τη reggae, μα πάνω απ´ όλα τους αρέσει να παίζουν μουσική μαζί (κι όταν τελειώνει το βράδυ να τρώνε).

Από τον Νοέμβριο του 2105, αφιερώνουν τα βράδια και μεγάλο μέρος της ημέρας τους στη ΓΙΑΦΚΑ, όπου μοιράζονται τα decks κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 σχημάτισαν τους Pills For Headache, ένα dj ντουέτο που στα set του κινείται ανάμεσα στα soft rock διαμάντια των 70’s, την outsider disco των 80s και το σύγχρονο underground. Σαν Pills For Headache, αναλαμβάνουν για μία ώρα την εβδομάδα τα deck του UP FM και διαλέγουν τραγούδια από τα αγαπημένα τους βινύλια.

Tracklist

1. Oceanvs Orientalis – Revenge of The Vankers
2. Antenna – Love 66
3. Love International – Dance on the Groove (and do the funk)
4. The Unknown Cases – Masimbabele
5. Sirarcusa – Streap Tease in the Stars
6. Whiskey Barons – The Same Love
7. Hulya Suer – Seker Oglan (Kosmonot Rework) 
8. Omri Smadar – Muzika Salim
9. Yves Simon – Au Pays Des Merveilles De Juliet (Psychemagik Edit)
10. Le club – Un fait divers et rien de plus
11. Aeroplane – Big Boys don’t cry
12. Kasper Bjork – Choir of Young Ravers
13. Chromatics – Glass Slipper 
14. Cheaps – Moliendo Cafe

Οι Pills For Headache συναντούν το Χρήστο Αγγελόπουλο στο υπόγειο του Crust, το Σάββατο 24 Μαρτίου σε ένα clubnight γεμάτο σκοτεινά synths,nu disco,indie dance & eclectic electronica.