ΓΕΥΣΗ

Εκεί όπου η μποέμικη αισθητική συναντά τη δημιουργική κουζίνα και το καλό κρασί

Φανταστείτε ένα μέρος όπου διαφορετικές παρέες ανθρώπων συναντιούνται σε διπλανά τραπέζια για να ξεκινήσουν τη μέρα τους, να την κλείσουν με τον πιο νόστιμο τρόπο, ή για ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Ένα μέρος που μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικές γεύσεις και μποέμικη ατμόσφαιρα, σε μια από τις πιο γοητευτικές γειτονιές του κέντρου.

Από το 2007, το Café Boheme στην καρδιά του Κολωνακίου αποτελεί το ιδανικό all-day στέκι και οι πιστοί του οπαδοί το αποδεικνύουν. Στον οικείο, λιτό, χωρίς φανφάρες, αλλά και ατμοσφαιρικό του χώρο, που παραπέμπει στην αριστοκρατική Αθήνα, οι μεσογειακές γεύσεις συναντούν την υψηλή γαστρονομία.

Το Café Boheme γνωρίζει όλους τους τρόπους να σας κρατήσει κοντά του από τον πρωινό καφέ ως τα βραδινά κοκτέιλ, αφού το πλούσιο μενού του διαθέτει επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας και μοναδικά πιάτα με βάση τους ολόφρεσκα, βιολογικά υλικά.

Στην καρδιά του Κολωνακίου…

… ένα ιδανικό all-day στέκι.

Υπό την επιμέλεια του chef Άλκη Κάρο, το Café Boheme παρουσιάζει μια σειρά από ανανεωμένα μενού. Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους λάτρεις του κρασιού, αφού επιλεγμένες ετικέτες κρασιών συνοδεύουν ιδανικά τις γεύσεις. Όπως το κρασί Σαμαρόπετρα, ο υπέροχος λευκός ξηρός οίνος του κτήματος Κυρ-Γιάννη.

Λιγκουίνι με τοματίνια, μοτσαρέλα buffalo και φύλλα βασιλικού, συνδυασμένο ιδανικά με το κρασί Σαμαρόπετρα.

Σαρδέλες ψητές με μυρωδικά και bruschetta με τομάτα και πέστο.

Η υψηλή κουζίνα είναι δεδομένη, με σημείο αναφοράς τη Μεσόγειο και τις γεύσεις της. Τα λαδερά και τα όσπρια, τα ψάρια και οι σαλάτες επαναπροσδιορίζονται μοναδικά από τη δημιουργική ματιά του chef.

Για ορεκτικό –ή για ένα γρήγορο lunch break, αν προτιμάτε– αξίζει να δοκιμάσετε την bruschetta με ντομάτα και πέστο ή μια δροσερή σαλάτα με φακές, τραγανά φύλλα ρόκας, ντοματίνια, φύλλα δυόσμου, καπνιστό σολωμό και λαδολέμονο με μουστάρδα Dijon.

Οι ψητές σαρδέλες με μυρωδικά είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή και μια σταθερή ελληνική γευστική αξία. Αλλά και το λιγκουίνι με ντοματίνια, μοτσαρέλα buffalo και φύλλα βασιλικού ξεχωρίζει. Φυσικά συνδυασμένα με τη Σαμαρόπετρα.

Τι καλύτερο από μια δροσερή σαλάτα με φακές, τραγανά φύλλα ρόκας, τοματίνια, φύλλα δυόσμου, καπνιστό σολωμό και λαδολέμονο με μουστάρδα Dijon για το lunch break σας;

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους λάτρεις του κρασιού αλλά και της υψηλής κουζίνας, αφού το all-day café bistro-restaurant Café Boheme καθιερώνει και επίσημα μια σειρά από ανανεωμένα μενού υπό την επιμέλεια του chef Άλκη Κάρο.

Δημιουργικές συνθέσεις, κομψή αισθητική, προσεγμένο μενού για όλες τις ώρες. Αυτά είναι τα ιδανικά συστατικά για ένα ιδανικό αθηναϊκό στέκι, εκεί όπου η διασκέδαση θα βρει την πιο αυθεντική της εκδοχή.

Café Boheme, Ομήρου 36, Κολωνάκι, τηλ: 210 3608018.
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.