Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΓΕΥΣΗ

Ο νέος Λουμίδης Παπαγάλος μονοποικιλιακός θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια

Ο αγαπημένος μας ελληνικός καφές είναι εδώ και δεκαετίες σημείο αναφοράς που διαρκώς ανανεώνεται κι εξελίσσεται. Με τον Λουμίδη Παπαγάλο Μονοποικιλιακό να είναι το αποκορύφωμα αυτής της πορείας.

Μας έχουν λείψει τα ταξίδια. Κι εσάς, το ξέρουμε. Να τα πλανάρουμε κι ας μην γίνουν ποτέ, να τα ονειρευόμαστε μέχρι να πραγματοποιηθούν, να τα θυμόμαστε όταν πια περάσουν στο παρελθόν και γίνουν Instagram αναμνήσεις. 

Από την άλλη, μέσα στην καθημερινότητα που βιώνουμε, είναι σημαντικό να κρατάμε τις σταθερές μας. Είναι το καταφύγιό που μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι όλα θα γίνουν όπως πριν. Και δεν μπορούμε να σκεφτούμε πιο κλασική σταθερά από τον καφέ μας. Μια κούπα το πρωί ώστε να βάλουμε τη μέρα σε κίνηση, μια κούπα δίπλα στην οθόνη του υπολογιστή ως αμίλητη συντροφιά όση ώρα δουλεύουμε ή μια κούπα το απόγευμα… 

Κι όταν λέμε καφέ και σκεφτόμαστε όλα αυτά, εννοούμε Λουμίδη Παπαγάλο.

Τον αγαπημένο μας ελληνικό καφέ που φροντίζει να μας υπενθυμίζει ότι όλα είναι στη θέση τους και παράλληλα μας ταξιδεύει με την ιστορία των κόκκων του.

Λουμίδης Παπαγάλος Μονοποικιλιακός, λοιπόν. Καλλιεργημένος σε υψόμετρο 1.000 μέτρων στη Βραζιλία, ο Yellow Bourbon της ποικιλίας Arabica, καταφέρνει χάρη στη δύναμη και τη φροντίδα της φύσης, να έχει πλούσιο σώμα και μοναδική γεύση, χαρακτηριστική της φάρμας στην οποία καλλιεργείται. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αναδεικνύονται από τη φυσική επεξεργασία “honey process” κατά την οποία αφαιρείται η φλούδα από τον καρπό και ο κόκκος στεγνώνει κάτω από τον τροπικό ήλιο. Ανοίγοντας δε την συσκευασία, αναδύονται ιδιαίτερα αρώματα από σοκολάτα γάλακτος, καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς κι άνθη πορτοκαλιού. Εκεί είναι που ο καφές μας περνάει στο επόμενο επίπεδο. 

Όταν συνδυάζει σταθερές αξίες όπως τα αρώματα και το βελούδινο καϊμάκι, με μια νέα πρόταση-πρόκληση που ανοίγει νέα γευστικά μονοπάτια. Είτε αναζητά κάποιος την οικειότητα είτε τον πειραματισμό, πόσο μάλλον την χρυσή τομή τους σε μια πολυδιάστατη εμπειρία δεν έχει άλλο παρά να δοκιμάσει τον νέο Λουμίδη Παπαγάλο μονοποικιλιακό.

Ο Λουμίδης Παπαγάλος είναι εδώ και δεκαετίες σημείο αναφοράς που διαρκώς ανανεώνεται κι εξελίσσεται. Πάντα με αξεπέραστο άρωμα, «έκαστος στο είδος του» και πρωτοπόρος στο δικό του. Ο νέος μονοποικιλιακός ελληνικός καφές είναι το αποκορύφωμα αυτής της πορείας. Για τους όσους τον αγαπάνε διαχρονικά, για τους ανήσυχους γευστικούς εξερευνητές, για όσους δεν διαπραγματεύονται την ποιότητα στην αγαπημένη τους συνήθεια.

Σας έλειψαν τα ταξίδια, είπαμε; Κι εμάς. Μέχρι να ξαναβάλουμε σφραγίδα στο διαβατήριο (αλλά και μετά απ’ αυτό), ένα άρωμα Βραζιλίας στον αυθεντικό ελληνικό μας καφέ είναι μια κάποια λύση…

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.