!popaganda_sports-preview

17/9 Κλήρωση της Α1 μπάσκετ (Novasports): Ραντεβού μετά το Μάϊο. Το ζευγάρι του τελικού το γνωρίζουμε ήδη.

17/9 Ολυμπιακός – Παρί Σεν Ζερμέν (Νοvasports): Οι “πλούσιοι” της Ελλάδας απέναντι στους αντίστοιχους της Γαλλίας. Ο εγχώριος πρωταθλητής αντιμετωπίζει τη νέα δύναμη της Ευρώπης στην πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Καβάνι, ο Ιμπραΐμοβιτς κι ο Παστόρε θα βρεθούν στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Σαβιόλα, τον Βάις και την παρέα τους. Ο αγώνας θα δείξει πολλά για το μέλλον του Ολυμπιακού στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

18/9 Μπαρτσελόνα – Άγιαξ (Novasports): Η σχέση τους είναι καρμική. Αδερφική. Πολλοί μα πάρα πολλοί παίχτες, προπονητές, φροντιστές έχουν φορέσει τις φανέλες των δύο ομάδων αναγκάζοντας διάφορες αεροπορικές εταιρίες να κάνουν συχνότερο το δρομολόγιο Άμστερνταμ – Βαρκελώνη. Από τον Κρόιφ στον Κλάιφερτ και από τον Φαν Γκάαλ στον Μπόγιαν και η λίστα είναι ατελείωτη. Ωστόσο, το περίεργο είναι πως αυτές οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ σε επίσημη διοργάνωση και την Τετάρτη θα είναι η πρώτη τους φορά.

21/9 Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό: Οι νεόπλουτες. Από τη μια ο Καβάνι από την άλλη ο Φαλκάο. Το Παρίσι έχει γίνει ξανά ποδοσφαιρικό και η Ευρώπη ξαναπαρακολουθεί Λιγκ 1.

22/9 Τελικός Ευρωμπάσκετ (ANT1/OTE ΤV): Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η επίσημη αγαπημένη δεν έχει περάσει στους 16. Προσευχόμαστε εκείνη τη μέρα να είναι στη Λιουμπλιάνα για τον τελικό. Και να μην είναι, θα βρούμε αλλού να εκτονώσουμε τη χαρά μας. Αλλιώς οι Ισπανοί, οι Ιταλοί και οι Σλοβένοι φαντάζουν το φαβορί να προσφέρουν πηγαία αθλητική ηδονή στο φίλαθλο κοινό τους.

22-29/9 UCI Road World Championship (Eurosports): Η μάχη της Φλωρεντίας και της περιοχής της Τοσκάνης, είναι το φινάλε μια συναρπαστικής χρονιάς, όπου κορυφαίοι ποδηλάτες σαν τον Φιλίπ Ζιλμπέρ, ο κάτοχος του τίτλου, και τον Αλεχάνδρο Βαλβέρδε ψάχνουν ακόμη για μια μεγάλη διάκριση.

27-29/9 Γκραν Πρι Αραγονίας στο MOTOGP (OTE TV): O πιο σημαντικός αγώνας όπου οι τρεις πρώτοι της κατάταξης (Μαρκέθ, Πεδρόσα, Λορένθο) θα τα δώσουν όλα στη χώρα τους για να πάρουν τη νίκη.

15/10 Eλλάδα – Λιχτενστάιν (Mega/ΟΤΕ ΤV): Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έχει κλειδώσει ήδη την συμμετοχή της στα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και στην τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει στο στάδιο Καραϊσκάκη το αδύναμο Λιχτενστάιν. Η εθνική εύχεται στραβοπάτημα της Βοσνίας (που έχει τους ίδιους βαθμούς με μας αλλά υπερτερεί σε διαφορά τερμάτων) στη Λιθουανία ώστε να πάει ως πρώτοι (και χωρίς μπαράζ) στο Μουντιάλ. Εθνική εορτή.

17-18/10  Τζάμπολ για την Ευρωλίγκα (ΔΤ / Νovasports): Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μάλαγα και ο Παναθηναϊκός πάει στο Τελ Αβίβ για να παίξει καθιερωμένο, α λα Λέικερς – Σέλτικς, ντέρμπι με τη Μακάμπι.

27/10 Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (OTE TV): Τα δύο μεγάλα (;) φαβορί για την κατάκτηση της Barclays Premier League ή αλλιώς πώς ο Μουρίνιο ξαναέρχεται αντιμέτωπος με τον Πελεγκρίνι. Λονδίνο εναντίον Μάντσεστερ. Δυο πόλεις, δυο κουλτούρες, μια γλώσσα.

27/10 Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (OTE TV): Ο Μέσι και ο Νεϋμάρ απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μπέιλ. Δισεκατομμύρια σε αξία πάνω στο τερέν και όλη η  φτωχή Ευρώπη να παρακολουθεί μπας και αρπάξει κανένα ξεροκόμματο.

29/10 Έναρξη ΝΒΑ (OTE TV): Το πραγματικό μπάσκετ, όπως ισχυρίζονται ορισμένοι, επιτέλους ξεκινά. Ο Λεμπρόν θέλει να βάλει ένα ακόμα δαχτυλίδι στο δεξί του χέρι, εμείς θα του ευχηθούμε καλή τύχη και δεν θα χάσουμε παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς γιατί εκεί από φέτος θα παίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η νέα μεγάλη μπασκετική ελπίδα της Ελλάδας.

02/11 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Novasports): Στη Λεωφόρο μετά από χρόνια θα συναντηθούν οι δύο αιώνιοι. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει να βρει πάλι τη δύναμη του και ο Ολυμπιακός να χάσει την μπλαζέ προσέγγιση του στα παιχνίδια. Εμείς ψάχνουμε να δούμε λίγο θέαμα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

4-11/11 ATP Βarclays World Tour Finals (Eurosports): Από την Ο2 Αρένα του Λονδίνου έχει σταλεί πρόσκληση  σε οχτώ ονόματα, στους καλύτερους τενίστες της εποχής για να διεκδικήσουν εκτός από λάμψη, δόξα και το χρηματικό έπαθλο των έξι εκ. δολαρίων. Ναδάλ, Μάρει, Τζόκοβιτς, Φέντερερ θα είναι εκεί. Σε σκληρό τερέν.

24/11 Γκραν Πρι Βραζιλίας(ΔΤ/ΟΤΕ ΤV): Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς. Εκεί που κρίνεται ο τίτλος της Φόρμουλα 1. Του μοναδικού θεάματος που έχει ενδιαφέρον για τα πρώτα 60 δευτερόλεπτα.

12/12 ΠΑΟΚ – Αλκμάαρ (ANT1): Τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Περιμένουμε φιέστα με τρελούς παοκτζήδες να ψήνουν σουβλάκια στον αγωνιστικό χώρο, τον Ιβάν Σαββίδη να επενδύει δισεκατομμύρια στη χώρα, το Λευκό Πύργο να φωταγωγείται και τον Γιάννη Μπουτάρη να θέλει να βαφτίσει τη Θεσσαλονίκη σε ποδοσφαιρική πρωτεύουσα της Ευρώπης.

22/12 Ιντερ – Μίλαν (OTE TV): Το Μιλάνο στις φλόγες. Η ανανεωμένη Ίντερ του Ματσάρι θα αντιμετωπίσει την Μίλαν του τρελοΜάριο Μπαλοτέλι και για μια μέρα η πόλη θα χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Άσχετα που η Γιουβέντους δεν έχει αντίπαλο στο φετινό καμπιονάτο.