Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaPick 'n' Popa

Ποιος Κάλεσε τον Νίκολα Γιόκιτς στο Πάρτι του LΑ; [podcast]

Δημήτρης Καραμάνης-Παναγιώτης Μένεγος αναρωτιούνται αν ήρθε το τέλος εποχής των Houston Rockets, υπεραναλύουν τη σειρά Τορόντο-Βοστόνη, κανουν preview στους τελικούς Ανατολής. Κι όλα αυτά χωρίς να ξέρουν αν ο σέρβος αρτίστας χαλάσει τη «Μάχη του LA».
Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή
ΣΤΗΛΗ
author-thumb
Pick 'n' Popa
Το μπασκετικό podcast της Popaganda. Με τους Δημήτρη Καραμάνη και Παναγιώτη Μένεγο.

Εσείς τώρα μάλλον ακούτε αυτό το επεισόδιο λίγο πριν ή λίγο μετά το game 7 μεταξύ των Los Angeles Clippers και των Denver Nuggets. Εμείς όμως το ηχογραφήσαμε λίγο πριν το έκτο παιχνίδι όπου ολοκληρώνοντας άλλο ένα comeback η ομάδα του Μάικλ Μαλόουν πήγε για τέταρτη διαχοχική σειρά playoffs (συμπεριλαμβανομένων και των περσινών) στο έσχατο ματς. 

Μπήκαμε στο στούντιο, λοιπόν, ξεκινώντας με λίγη κουβέντα για την δραστηριότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο τελευταία στο Instagram, τι μπορεί να σημαίνει για το μέλλον του στους Bucks (06’39”) και μια σφήνα για την σχέση που μπορεί να έχει ο Γιάνης Βαρουφάκης με το “trust the process” του Σαμ Χίνκι. 

Μετά ασχοληθήκαμε με την iconic σειρά Τορόντο-Βοστόνη (13’23”), υπεραναλύοντας τον ρόλο του Μάρκους Σμαρτ, την «άφιξη» του Τζέισον Τέιτουμ, την σοσιαλιστική επίθεση των Raptors που δεν δικαιώθηκε, το amber alert του Πασκάλ Σιάκαμ και διαφωνώντας λίγο για την σημασία των τρικ των Στίβενς-Νερς. Μέχρι να περάσουμε στο σχεδόν σκούπισμα των Rockets από τους Lakers του Λεμπρόν Τζέιμς (28’50’’), θέτοντας ξεκάθαρα το ερώτημα: Ήρθε το τέλος της εποχής του Moreyball για το Χιούστον; (Κι αν ο Μπράντλεϊ Μπιλ είναι το σύγχρονο μπασκετικό υποκατάστατο της κρέμας γαλάκτος…)

Ίσως βιαστήκαμε, κι αν αποδειχθούμε λάθος θα φάμε τα μικρόφωνά μας, αλλά το επόμενο κεφάλαιο του επεισοδίου είναι το preview της Μάχης του LA, Lakers vs Clippers: ποιος κερδίζει, πού θα κριθεί, ποια είναι τα πιο ενδιαφέροντα matchups (51’19’’) και, φυσικά, βγάζουμε τη γυάλινη σφαίρα και για τους τελικούς της Ανατολής, Boston Celtics-Miami Heat (57’12’’). 

Τέλος, κλείνουμε με τις πρωτες επιπόλαιες αντυπώσεις από το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού στο τουρνουά του Κάουνας (1.04’47’’).

Enjoy!

To Pick ‘n’ Popa στο Instagram.
Ακολουθήστε μας!

Ακολουθήστε το Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα). 
Like/follow την Pick ‘n’ Popa σελίδα στο Facebook για καθημερινή κάλυψη … Έχουμε και Instagram, περάστε μια βόλτα.
To podcast ηχογραφήθηκε στο στούντιο The Cave. Με τη βοήθεια του Ekelon.
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.