Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΣΚΑΝΕΡ

Μια διαφορετική πρεμιέρα ταινίας στην Βομβάη

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας "2.0" κάνει πρεμιέρα στην Βομβάη της Ινδίας και τα πλήθη ενθουσιάζονται. Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο πιο δημοφιλής Ινδός ηθοποιός Rajinikanth.
Φωτογραφίες: EPA/DIVYAKANT SOLANKI

Οι πολυάριθμοι θαυμαστές του Ινδού σκηνοθέτη και διάσημου ηθοποιού του κινηματογράφου Rajinikanth στην Βομβάη της Ινδίας, είναι ενθουσιασμένοι αυτές τις μέρες, γιατί η πολυ-αναμενόμενη νέα του ταινία “2.0” κυκλοφορεί, επιτέλους, στους κινηματογράφους και η επίσημη πρεμιέρα της προβολής της είναι στις 29 Νοεμβρίου. Πρόκειται για 3D ταινία επιστημονικής φαντασίας. Η υπόθεση: Η Ινδία αντιμετωπίζει μια απειλή έναν άνθρωπο που, μεταλλαγμένος σε ένα φανταστικό πλάσμα πουλί, χρησιμοποιεί τα κινητά τηλέφωνα ως όπλα και απειλεί με αφανισμό την χώρα. Ο ήρωας της ταινίας Vaseegaran (που τον υποδύεται ο Rajinikanth) αποφασίζει να βοηθήσει την κυβέρνηση, φέρνοντας ξανά στην ζωή το ανθρωποειδές ρομπότ με τις σούπερ δυνάμεις Chitti (επίσης τον υποδύεται ο Rajinikanth), το οποίο μαζί με το ανθρωποειδές ρομπότ Nila (Amy Jackson) θα πολεμήσουν για την εξάλειψη του κακού.

Η ταινία” 2.0″ αποτελεί αυτή την στιγμή την πιο ακριβή παραγωγή της Ινδίας, με κόστος που ξεπέρασε τα 76 εκατομμύρια αμερικάνικα δολάρια. Διαθέτει περίπου χίλια ψηφιακά εφέ και έχει μεταγλωττιστεί ήδη σε 14 διαφορετικές διαλέκτους και γλώσσες.

Ο Rajinikanth θεωρείται ευρέως ως ο πιο δημοφιλής ηθοποιός της Νότιας Ινδίας και μέχρι το 2007 ήταν ο υψηλότερα αμειβόμενος ηθοποιός στην Ασία, μετά τον Τσάκι Τσαν.  Η δημοτικότητά του αποδίδεται στους ιδιότυπους διαλόγους του στις ταινίες, καθώς και στους ρόλους σούπερ ήρωα που έχει υποδυθεί σε πολλές από αυτές, τα θεαματικά ακροβατικά και τις παράξενες εκφράσεις που παίρνει το πρόσωπό του.

Ένας άντρας χορεύει ενθουσιασμένος δίπλα σε αφίσα ρέπλικα του Ινδού σταρ του κινηματογράφου Rajinikanth. Η ρέπλικα μεταφέρεται πάνω σε άρμα, κατά τη διάρκεια πανηγυρικής παρέλασης από τους θαυμαστές του διάσημου ηθοποιού, για να γιορτάσουν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του “2.0” στην Βομβάη, Ινδία. 29 Νοεμβρίου 2018.

Φανατικός θαυμαστής του Ινδού σκηνοθέτη και σταρ του κινηματογράφου Rajinikanth, με ζωγραφισμένο το πορτρέτο του διάσημου ηθοποιού στο στήθος του, χορεύει με την μουσική, ενώ ο κόσμος γύρω του πανηγυρίζει για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας ‘2.0’, στην οποία τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Rajinikanth. Βομβάη, Ινδία, 29 Νοεμβρίου 2018.

Οι θαυμαστές του σκηνοθέτη και ηθοποιού Rajinikanth βρέχονται με γάλα, καθώς γιορτάζουν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του ‘2.0’ σε κινηματογράφο της Βομβάης. Ινδία, 29 Νοεμβρίου 2018.

Οι θαυμαστές του Ινδού σκηνοθέτη και σταρ του σινεμά Rajinikanth αντιδρούν στην εμφάνισή του στην οθόνη, ενώ παρακολουθούν την ταινία του ‘2.0’ σε αίθουσα θεάτρου στην Βομβάη της Ινδίας. 29 Νοεμβρίου 2018.

Ενθουσιώδεις αντιδράσεις από τους θαυμαστές του Ινδού σταρ Rajinikanth, ενώ παρακολουθούν την ταινία του ‘2.0’ σε αίθουσα θεάτρου στην Βομβάη της Ινδίας. 29 Νοεμβρίου 2018.

Θαυμαστές του Ινδού σταρ του σινεμά Rajinikanth φορούν μπλουζάκια με το πορτρέτο του, λίγο πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας του “2.0”, Βομβάη, Ινδία. 29 Νοεμβρίου 2018.

Θαυμαστής του ηθοποιού Rajinikanth δείχνει τα εισιτήρια για την πρώτη ημέρα προβολής της πολυαναμενόμενης ταινίας του “2.0”. Βομβάη, Ινδία. 29 Νοεμβρίου 2018.

Άντρας με ποδήλατο περνάει μπροστά από την αφίσα για την κυκλοφορία της πολύ-αναμενόμενης ταινίας του Rajinikanth “2.0”. Βομβάη, Ινδία. 29 Νοεμβρίου 2018.

 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.