pop-krios

Κριός

Ακόμη και αν σου είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι μπορούν να έρθουν αλλαγές, κάπου μέσα σου προφανώς τις διαισθάνεσαι. Πρώτα από όλα αυτή την περίοδο μπορείς να είσαι δημιουργικός και, προφανώς, αυτό είναι και κάτι που επιθυμείς. Αν δεν ασχολείσαι με κάτι δημιουργικό και δεν σου έρχεται κάτι στο μυαλό για να καταπιαστείς, μπορείς να αντιμετωπίσεις με δημιουργικό τρόπο οποιαδήποτε ασχολία σου. Το δεύτερο είναι ότι ο έρωτας είναι παντού τριγύρω σου. Ίσως να γίνει και η κινητήριος δύναμη για να φτιάξεις πράγματα και να αλλάξεις εσωτερικά. Πολλές φορές λέμε ότι οι δυσάρεστες εμπειρίες συμβαίνουν για να μας διδάσκουν. Τώρα, έχει έρθει η στιγμή να διδαχθείς από τις θετικές και ευχάριστες εμπειρίες.

Υ.Γ. Ο κυβερνήτης σου έπειτα από πάρα πολλούς μήνες κολλημένος απέναντί σου, θα αφήσει ήσυχες τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και θα περάσει στον Σκορπιό. Αυτό έχει δύο πλευρές, από τη μία μπορεί να σε πιέσει ένας πιστωτής, από την άλλη μπορεί να τον πιέσεις κι εσύ. Μπορείς, όμως, να είσαι εσύ ο νικητής, τελικά.  

line-630
pop-tavros

Ταύρος

Υπάρχει η οικογένεια, οι στενές σου σχέσεις, η συναισθηματική κάλυψη από τους δικούς σου ανθρώπους. Όλα τα παραπάνω μπορούν αυτή την περίοδο να σου προσφέρουν τη στήριξη και αυτά που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις ή να δεις μια κατάσταση αλλιώς. Η όψη του Ήλιου με τον Δία είναι μια από τις θετικότερες της περιόδου και μπορεί, εκτός από τα παραπάνω, να φέρει κάποιες ευκαιρίες που αφορούν το σπίτι ως κατοικία, όπως το να μετακομίσεις σε ένα καλύτερο. Γενικά, το περιβάλλον παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ακόμη και στην απόδοσή σου. Και τώρα μπορείς να το βελτιώσεις. Και κάτι τελευταίο, είσαι έτοιμος να εστιάσεις στις σχέσεις κάθε είδους; Το να έχεις τον Άρη απέναντί σου σαφώς έχει και τα θετικά του, επειδή γίνεσαι περισσότερο διεκδικητικός και γενικά δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω. Απλώς μερικές φορές νιώθεις ότι πνίγεσαι και η έκφρασή σου μπορεί να γίνει από απότομη έως επιθετική. Είναι τόσο περίεργη η θέση του Άρη στον Σκορπιό. Αν τη χειριστείς σωστά θα είσαι η ήρεμη δύναμη. Αν όχι, θα σε πνίγουν τα νεύρα, και όχι, δεν το θέλεις το δεύτερο. Έχεις και τον Κρόνο στο ίδιο σημείο να σου λέει “να είσαι σοβαρός, να φέρεσαι υπεύθυνα και να μην μπλέκεις με επιφανειακές σχέσεις, να μην βιάζεσαι, αλλά μην τους ψήνεις και τους άλλους γιατί θα βαρεθούν”. Είναι κάτι περίοδοι που οι πλανήτες τα θέλουν όλα δικά τους.

 

line-630

pop-didymoi

Δίδυμοι

Είναι πολύ πιθανό ξαφνικά να έχεις πολύ περισσότερη δουλειά από όσο περίμενες, με αποτέλεσμα να μην έχεις στη διάθεσή σου τον χρόνο που υπολόγιζες να έχεις. Δεν είναι μόνο τα επαγγελματικά, που και αυτά φαίνεται ότι μπορούν να έχουν εξελίξεις, είναι και διάφορες εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις από τις οποίες πρέπει να απαλλαγείς. Ταυτόχρονα είσαι πιο παραγωγικός από ποτέ, και επιτέλους βλέπεις λίγο φως και στον οικονομικό τομέα. Αλλά αν δεν οργανωθείς και δεν έχεις μέθοδο, σωστή διατροφή, επαρκείς ώρες ύπνου και κάπως στρατιωτική πειθαρχία, είναι πολύ πιθανό να δυσκολευτείς. Και κάτι άλλο σημαντικό, η νέα θέση του Δία στον Λέοντα είναι εξαιρετική. Ο πλανήτης της θετικότητας και της επέκτασης μπορεί να φέρει ουσιαστική επικοινωνία, νέες γνωριμίες , συμφωνίες, λογική σκέψη και γνώσεις. Είναι μια θέση ευνοϊκή και για τα επαγγελματικά και για τις σχέσεις σου. Χρειάζεσαι όμως και ξεκούραση και αλλαγή παραστάσεων που θα σε ανανεώσει και θα γεννήσει νέες ιδέες.

line-630
pop-karkinos

Καρκίνος

Δύο κάπως αντικρουόμενες δυνάμεις κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στην ερωτική σου ζωή. Η μία δύναμη σου λέει να πατήσεις γκάζι, η άλλη φρένο. Το αποτέλεσμα είναι περίεργο, έντονο και ορισμένες φορές ψυχοφθόρο. Εν τω μεταξύ, υπό αυτές τις συνθήκες, τα μηνύματα που δίνεις στους άλλους είναι μάλλον αντιφατικά, “θέλω να σε πλησιάσω, αλλά ταυτόχρονα σε αποφεύγω”, θα μπορούσε να είναι ένα από αυτά. Όμως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τις δύο αυτές δυνάμεις. Μπορείς να αφήσεις ελεύθερη την ερωτική σου επιθυμία και να μην τη λογοκρίνεις και να σταματάς μόνο εκεί που πλέον πας να κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει, που πάει να γίνει πέρα από τη θέλησή σου, που σε πιέζει, που έχεις μετανιώσει ή ξέρεις ότι πρόκειται να μετανιώσεις. Ή να σταματάς όταν καταλαβαίνεις ότι η σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει και ότι απλώς χάνεις τον χρόνο σου.  Εν τω μεταξύ, ένα άλλο πεδίο κερδίζει σταδιακά το ενδιαφέρον σου και είναι τα οικονομικά. Από εκεί που, όπως οι περισσότεροι, δυσκολευόσουν ενδεχομένως, τώρα αρχίζεις να βλέπεις ευκαιρίες να έρχονται. Ειδικά γύρω στις 24 με την καταπληκτική σύνοδο του Ήλιου και του Δία.

 

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. gsalamas@yahoo.com/ facebook.com/gsalamas
Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!