ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Στο σημερινό επεισόδιο ο Θοδωρής Κανελλόπουλος μας προτείνει τρόπους διασκέδασης από διάφορες γωνιές της Αθήνας. Μιας Αθήνας αλλιώτικης, μιας Αθήνας εξοχικής, μιας Αθήνας που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την ελληνική επαρχία. Μιας Αθήνας που δεν είναι Αθήνα. Σε αυτό το ταξίδι του Θοδωρή στο χώρο και στο χρόνο μοναδική συντροφιά θα σταθούν πολλά σουβλάκια και η γλυκιά φωνή της Γωγώς Τσαμπά στο υπέροχο μιξάρισμα του dj Levendopedo.

http://youtu.be/a-R8wvC8JA8

Επειδή, όμως, καλή η πλακίτσα και ο χαβαλές αλλά δεν αρκούν (όπως μας έλεγε σοφά ο coach όταν παίζαμε μπάσκετ), διαβάστε και το κείμενο που βρίσκεται κάτω από την φωτογραφία.

agenda ep. 35

Αγαπητοί φίλοι και εθελοντές,

Από τον Δεκέμβριο του 2008, ξεκίνησε μια προσπάθεια βοήθειας προς τις ολοένα και περισσότερο αυξανόμενες ανάγκες πολλών συνανθρώπων μας.

Το Μπακάλικο της Πορείας Αγάπης άρχισε να μοιράζει τρόφιμα, περίπου κάθε 45 μέρες, σε άπορες οικογένειες της Αθήνας.

Ήδη, στην τελευταία μας διανομή την περίοδο των Χριστουγέννων ενισχύσαμε με τρόφιμα 205 οικογένειες που αριθμούν τα 646 μέλη εκ των οποίων τα 235 είναι παιδιά.  Η  Πορεία Αγάπης σας ευχαριστεί πολύ για τις προσφορές σας, τον χρόνο και τον κόπο που καταβάλλατε,  προκειμένου να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη αυτή διανομή.  Οι οικογένειες αυξάνονται συνεχώς σε αριθμό, γεγονός που καθιστά κάθε προσφορά, όσο μικρή κι αν είναι  πολύτιμη. Για τον λόγο αυτό, σας προσκαλεί,  εφόσον το θέλετε, να μοιραστείτε και πάλι  μαζί μας την προσπάθεια  αυτή και να συνεισφέρετε την βοήθεια και την αγάπη σας σε τρόφιμα.

Με κάθε σεβασμό στις δυσκολίες και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας αυτών, θα συγκεντρώνουμε πάλι τρόφιμα την Τρίτη 28  Ιανουαρίου από τις 2μμ έως τις 5μμ και την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου  από τις 5μμ έως τις 8μμ.  στην οδό Βουλγαροκτόνου 27Α  και Χ. Τρικούπη στον 3ο όροφο.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας και αυτή την φορά!

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας  στα τηλέφωνα:

6945598487 , 6972836627