Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
09.12.2022

Μουντιάλ 2022: Αντιδράσεις για την εμφάνιση του Μόργκαν Φρίμαν στην τελετή έναρξης στο Κατάρ

Σφοδρές αντιδράσεις για την επιλογή του ηθοποιού να παρουσιάσει την τελετή έναρξης του Μουντιάλ στο Κατάρ.
Μουντιάλ 2022: Αντιδράσεις για την εμφάνιση του Μόργκαν Φρίμαν στην τελετή έναρξης στο Κατάρ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός για την ενσάρκωση του Νέλσον Μαντέλα στην ταινία «Ανίκητος» του Κλιντ Ίστγουντ (2009) παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ως αφηγητής στο εναρκτήριο τμήμα της διοργάνωσης «The Calling» στο στάδιο Al-Bayt της Ντόχα.

«Μαζευτήκαμε εδώ ως μια μεγάλη φυλή και η Γη είναι η σκηνή κάτω από την οποία ζούμε όλοι. Το ποδόσφαιρο εκτείνεται σε όλον τον κόσμο, ενώνει τα έθνη στην αγάπη τους για το όμορφο παιχνίδι.

»Αυτό που φέρνει κοντά τα έθνη φέρνει κοντά και κοινότητες. Όλοι έχουμε μια ιστορία για το ποδόσφαιρο και το πώς μας έφερε κοντά και αυτή η χώρα έχει τη δική της ιστορία».

Ο ηθοποιός μίλησε συνομίλησε επί σκηνής και με τον Καταριανό Al Ghanim al Muftah, έναν 20χρονο πρεσβευτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA που γεννήθηκε με το σύνδρομο Caudal Regression, το οποίο επηρεάζει την ανάπτυξη του κάτω μέρους του σώματος.

Η εμφάνιση του Φρίμαν όμως έγινε αντικείμενο κριτικής και στο Twitter με πολλούς χρήστες να κρίνουν αρνητικά την εμφάνισή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

«Για έναν άνθρωπο που υποδύθηκε τον Νέλσον Μαντέλα- που ήξερε καλύτερα από τον καθένα τον αντίκτυπο και τη σημασία της απομόνωσης σε μια χώρα και την επιτυχία να καταφέρει να αλλάξει την πολιτική αυτού του έθνους- είναι πολύ απογοητευτικό να βλέπεις τον #MorganFreeman να παίρνει χρήματα και να υποστηρίζει ένα καταπιεστικό καθεστώς».

Άλλοι τον αποκάλεσαν «πουλημένο», ενώ ένας χρήστης χρησιμοποίησε ένα meme των Simpsons με έναν χαρακτήρα που μετέφερε βαλίτσες με μετρητά στις ΗΠΑ.

«Ελπίζω ότι το ματωμένο χρήμα του Κατάρ να άξιζε για να ξεπουληθείς».

Άλλοι πάλι ήταν πιο υποστηρικτικοί, «Μόλις διάβασα την πλήρη αφήγηση του Μόργκαν Φρίμαν στην τελετή έναρξης και πρέπει να πω ότι είναι συναρπαστική, ο κόσμος πρέπει να ακούσει!»

Ένας άλλος πρόσθεσε πως η εμφάνιση του ηθοποιού στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε μια σπάνια αίσθηση βάθους και ουσίας.

«Αυτό που μας ενώνει εδώ αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μας χωρίζει». 

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.