Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.10.2022

Οι Moderat για πρώτη φορά στο Ηρώδειο στις 16 Ιουλίου

Ξεκίνησε η προπώληση για το νέο, εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show τους.
Οι Moderat για πρώτη φορά στο Ηρώδειο στις 16 Ιουλίου

Αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, ανατρεπτικοί και πάντα δυναμικοί, οι Moderat θα βρεθούν φέτος στη σκιά της Ακρόπολης. Το γερμανικό supergroup της ηλεκτρονικής μουσικής θα βρεθεί για πρώτη φορά στο Ηρώδειο για μια και μοναδική ζωντανή εμφάνιση, το Σάββατο 16 Ιουλίου.

Οι Moderat έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο του top electronic act του πλανήτη, καθώς έχουν τη μοναδική ικανότητα να σε κάνουν να χορεύεις αλλά και να δακρύζεις από συγκίνηση. Κι επειδή συνδυάζουν αυτό το μοναδικο συναίσθημα με ένα state of the art οπτικό θέαμα, οι ζωντανές εμφανίσεις τους ξεφεύγουν από την έννοια της συναυλίας και περνούν στη σφαίρα της καλλιτεχνικής εμπειρίας.

Το συγκρότημα των Sascha Ring (Apparat), Gernot Bronsert και Sebastian Szary (Modeselektor) είναι ό,τι καλύτερο μας έχει προσφέρει η κορυφαία σχολή της ηλεκτρονικης μουσικής κατά τον 21ο αιώνα, αυτή του Βερολίνου. Ήδη φτασμένοι καλλιτέχνες, οι τρεις καλλιτέχνες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στο απόγειο της δημιουργικότητας τους. Το αποτέλεσμα: τρεις δίσκοι που κυριολεκτικά καθόρισαν την ηλεκτρονική μουσική χάρη σε μια μοναδική συνταγή: σκεπτόμενους στίχους, κινηματογραφική αισθητική και επικά, χορευτικά beats. Κομμάτια όπως τα “Rusty Nails” και “Bad Kingdom” απλά δεν μπορεί να τα γράψει κανένας άλλος στον πλανήτη.

Το 2022 οι Moderat επιστρέφουν στη δισκογραφία και τις συναυλίες έπειτα από 6 χρόνια. Ο νέος δίσκος τους “MORE D4TA” θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαϊου, με τα πρώτα δείγματα να είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Παράλληλα, τα εισιτήρια της περιοδείας τους εξαφανίζονται εν ριπεί οφθαλμού.

Στο Ηρώδειο θα παρουσιάσουν το νέο, εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show τους που θα περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές στιγμές από την ως τώρα πορεία τους. Η συναυλία πραγματοποιείται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2022. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Διακεκριμένη Ζώνη Α – 85€

Διακεκριμένη Ζώνη Β – 75€

Ζώνη Α – 68€

Ζώνη Β – 63€

Ζώνη Γ – 55€

ΑμεΑ – 30

ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ

Ζώνη Δ — 43€

Ζώνη Ε — 40€

Ζώνη ΣΤ — 36€

Ζώνη Ζ – 34€

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπολοιπο δίκτυο της Viva.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους. Πληροφορίες: www.detoxevents.gr

 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.