Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.06.2022

Yπόθεση Γεωργίας Μπίκα: «Μυθοπλασία» και «μώλωπες από τροχαίο» βλέπει η εισαγγελέας

Κύμα συμπαράστασης στο Τwitter για την 24χρονη.
Yπόθεση Γεωργίας Μπίκα: «Μυθοπλασία» και «μώλωπες από τροχαίο» βλέπει η εισαγγελέας

Για «διαστρέβλωση της αλήθειας» από την Γεωργία Μπίκα κάνει λόγο η εισαγγελέας αναφορικά με την καταγγελία βιασμού της 24χρονης σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, ενώ προτείνει η υπόθεση να μην παραπεμφθεί σε δίκη.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 μάλιστα, η εισαγγελέας στην πρότασή της προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αναφέρει ότι η 24χρονη έπλασε μια ιστορία με «χονδροειδέστατα ψέματα», ενώ καταλήγει στο συμπέρασμα πως δεν υπήρξε βιασμός κι ότι δεν προκύπτει και η παρουσία άλλων ατόμων στο δωμάτιο.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών αναφέρει πως «Ουδεμία αξιόποινη πράξη, πολλώ δε μάλλον του βιασμού, τελέστηκε σε βάρος της εγκαλούσας, τουναντίον τα όσα ισχυρίστηκε είναι παντελώς ψευδή», προσθέτοντας σε άλλο σημείο πως «έπλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον».

Παράλληλα, πίσω από τους μώλωπες στα πόδια της καταγγέλλουσας, η δικαστική λειτουργός βλέπει… τροχαίο που είχε η 24χρονη την ημέρα της καταγγελίας, ενώ διαψεύδει τον ισχυρισμό ότι είχε έμμηνο ρύση. Καταρρίπτει, δε, τον ισχυρισμό της καταγγέλλουσας ότι βρέθηκε το DNA μόνο ενός ατόμου, καθώς τα αδέλφια, που καταγγέλλει, είναι δίδυμοι και άρα έχουν κοινή γενετική ταυτότητα.

Τι είπε η Γεωργία Μπίκα στην κατάθεσή της

«Δεν θυμάμαι τελικά αν πήγα με τη θέλησή μου στο δωμάτιο που ξύπνησα την επόμενη μέρα. Αναγγνωρίζω με βεβαιότητα τον … (27χρονο κατηγορούμενο) ως έναν εκ των αντρών που μου ζήτησαν να κοιμηθώ μαζί τους και που επέμεναν παρά την αντίρρησή μου. Θυμάμαι τον εαυτό μου να είμαι ξαπλωμένη σε μια κατάσταση που δεν ήθελα αλλά δεν μπορούσα να αποτρέψω, ήθελα να δώσει το κορμί μου μια ώθηση να σταματήσει αυτό, καταλάβαινα ότι ήταν κάτι κακό αλλά δεν μπορούσα να το σταματήσω με τη δύναμή μου. Δεν θυμάμαι να είχα ανοιχτά τα μάτια μετά από ένα σημείο. Δεν θυμάμαι αν φορούσα ρούχα αλλά δεν θυμάμαι και να τα βγάζω (…) Το εσώρουχό μου το βρήκα στο πάτωμα κοντά στο κρεβάτι που κοιμόμουν» έχει καταθέσει η 24χρονη. «Δεν μου ασκήθηκε βία αλλά η συνουσία που ακολούθησε δεν θα λάμβανε χώρα αν εγώ ήμουν νηφάλια» έχει επανειλημμένα δηλώσει ενώπιον των Αρχών, η Γεωργία Μπίκα.

Πρόταση της εισαγγελέως η Γεωργία Μπίκα να πληρώσει η ίδια τα δικαστικά έξοδα

Μάλιστα, η εισαγγελέας πρότεινε να πληρώσει η Γεωργία Μπίκα τα δικαστικά έξοδα, με την 24χρονη να απαντά με ανάρτησή της: «Έπειτα από μια πρόταση της εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια “βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα… 

Υπάρχει κάτι, όμως, που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω γι’ αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση, όμως, έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας!».

Δεν έχει κοπάσει το κύμα συμπαράστασης στην Γεωργία

Αφότου η εισαγγελική πρόταση είδε το φως της δημοσιότητας, χρήστες του Twitter έχουν ανεβάσει για ακόμη μία φορά το hashtag #με_την_Γεωργια υψηλά στις τάσεις του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζοντας την στήριξή τους στην 24χρονη Γεωργία.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.