Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
01.08.2021

Ακούστε μαζί με τον Jack Heart και τους Love Ghosts το νέο τους δίσκο στο Spiti Bar

Η επίσημη ακρόαση του νέου δίσκου του Jak Heart και των Love Ghosts, Blue Eternity, θα γίνει σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου στο Spiti Bar στο Χαλάνδρι μαζί με τις ιστορίες της μπάντας από τις ηχογραφήσεις.

Ο δίσκος των Jack Heart & The Love Ghosts – Blue Eternity μόλις κυκλοφόρησε από την Blackspin Records και την Primitive Music και θα το γιορτάσουν στο αγαπημένο τους Spiti Bar ακούγοντας όλο το νέο δίσκο , θα μοιραστούν ιστορίες από την ηχογράφηση του και θα διαλέξουν παράξενες μουσικές για όλα τα γούστα.

Ο Jack Heart είναι η καλλιτεχνική περσόνα του Nikolas Kokolakis. Τον Ιούνιο του 2017 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο δίσκο του με τίτλο Emotional Piñata. Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, κυκλοφόρησε στην Inner Ear Records ένα 7’’ με τίτλο “108”. Οι The Love Ghosts ήρθαν σαν συνέχεια,με τους οποίους ηχογράφησαν σε έναν πύργο στη Μάνη τον νέο τους δίσκο με τίτλο “ Blue Eternity” έχοντας στο τιμόνι της παραγωγής το Βασίλη Ντοκάκη και της ηχογράφησης το Νίκο Γκουντινάκη. Ο νέος δίσκος κυκλοφόρησε στις 14 Ιουνίου του 2019 από την Blackspin Records και Primitive music και έχει αποσπάσει ήδη εξαιρετικές κριτικές. Τα καινούρια τραγούδια παίχτηκαν για πρώτη φορά ζωντανά στο Ejekt Festival 2018, ενώ μοιράστηκαν την σκηνή με τον Nick Cave and the Bad Seeds, Editors, Wolf Alice και Protomartyr και συμμετείχαν στο UP Festival 2018 και Saristra festival 2018.

Jack Heart & The Love Ghosts: Blue Eternity (Official Hearing)
Spiti Bar, Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι
Ημ/νια: Δευτέρα 24/06
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος ελεύθερη
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.