Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.03.2023

«Αγαπάμε Ηράκλειο – Καθαρίζουμε την πόλη»: εφαρμογή για κινητές συσκευές

Εσείς είστε κάτοικος Ηρακλείου;
«Αγαπάμε Ηράκλειο – Καθαρίζουμε την πόλη»: εφαρμογή για κινητές συσκευές

Στην εφαρμογή για κινητές συσκευές (Android & iOS) «Δημότης Ηρακλείου», που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Ηρακλείου και μέσω της οποίας μπορούν οι πολίτες να δηλώνουν κάθε πρόβλημα, να ενημερώνονται για τα νέα, τις εκδηλώσεις και τις διακηρύξεις του Δήμου, βρίσκεται πλέον και η δράση του Σαββάτου, 1ης Οκτωβρίου 2016, «Αγαπάμε Ηράκλειο».

Με βάση τον σχεδιασμό της δράσης, οι δημότες θα καθαρίσουν τα κεντρικά σημεία (πάρκα – πλατείες) όσο και τους δρόμους στο κέντρο και τα προάστια, ο καθένας με δικά του μέσα.

Επίσης, οι οργανωμένοι φορείς, οι σύλλογοι, κ.λπ., θα συγκεντρωθούν σε συγκεκριμένα σημεία των δημοτικών διαμερισμάτων και θα αναλάβουν δράση, ενώ ο κάθε πολίτης, αναλαμβάνει να καθαρίσει έξω από τον χώρο του σπίτι – κατάστημα.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής της δράσης θα υπάρχει η δυνατότητα, μέσω της εφαρμογής, να στέλνουν οι συμμετέχοντες φωτογραφίες από τον χώρο που καθαρίζουν, πριν και μετά την παρέμβασή τους, εύκολα και γρήγορα, οι οποίες και θα προβάλλονται σε ειδική οθόνη – χάρτη της πόλης.

Την εφαρμογή μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι για κινητά Android εδώ και για κινητά iOS εδώ.

Σύμφωνα με τον Δήμο η προσθήκη της δράσης «Αγαπάμε Ηράκλειο» στην εφαρμογή, καθώς και η ιστοσελίδα προβολής των φωτογραφιών σε χάρτη, είναι μια χορηγία της εταιρείας NovelTech (μέλους του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης).

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.