Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δεν το πολυέχετε με τις σχέσεις ή γιατί μια σχέση τριών μηνών μπορεί να θεωρείται για εσάς μακροχρόνια; Ή ακόμα γιατί δεν τα καταφέρατε σε εκείνη την μεγάλη σχέση που τώρα αναπολείτε; Ή γιατί ο/η σύντροφός σας έχει συγκεκριμένα επαναλμβανόμενα παράπονα από την συμπεριφορά σας μέσα στην σχέση;

Δεν φταίτε εσείς να ξέρετε, οι γονείς σας και το ζώδιό σας φταίνε, λέει .Διαβάστε να μαθαίνετε μπας και σώσουμε τίποτα…

Κριός

Δεν μπορείτε να συμφιλιωθείτε με την αναπόφευκτη βαρεμάρα που συνεπάγονται κάποια στιγμή οι σχέσεις.

Έχετε πολλές περιπέτειες  που δεν κρατάνε πολύ γιατί για να δοθείτε ολοκληρωτικά σε κάποιον, θα πρέπει να είναι το ίδιο περιπετειώδης και ριψοκίνδυνος όσο είστε και εσείς.


Ταύρος

Δεν είστε και πολύ καλοί στο να ανοίγεστε στους άλλους

Δεν είναι και πολλοί εκείνοι που είναι διατεθειμένοι να μείνουν δίπλα σας, αφού φαίνεστε σνομπ και ψυχροί και τους φοβίζετε.


Δίδυμοι

Δεν έχετε και πολύ ταλέντο στο να είστε ενήλικες.

Καμιά φορά οι σχέσεις απαιτούν να κάνετε και δυσάρεστα πράγματα, οι Δίδυμοι όμως δεν το αντιλαμβάνεστε, καθώς ζείτε μονίμως στην ροζ φούσκα σας, γεγονός που μπορεί να κάνει τους συντρόφους σας να αισθάνονται μόνοι.


Καρκίνος

Δεν μπορείτε καθόλου να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

Οι Καρκίνοι αγαπάτε την αγάπη και μισείτε τις προστριβές, που όμως καμία φορά κάνουν και καλό στην σχέση. Προτιμάτε να χώνετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, κι αυτό αργά ή γρήγορα γυρίζει μπούμερναγκ.


Λέων

Δεν μπορείτε αν δεν σας αποθεώνουν οι άλλοι

Δεν είναι μυστικό ότι οι Λέοντες θέλετε να σας κάνουν συνεχώς κομπλιμέντα και φιλοφρονήσεις. Αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αισθάνεστε ότι δε σας εκτιμούν όσο σας αξίζει.


Παρθένος

Έχετε τον γνωστό ……μαγνήτη

Διαλέγετε τους χειρότερους ανθρώπους και πιστεύετε ότι θα μπορέσετε να τους φτιάξετε. Στο τέλος καταλήγετε να κάνετε τη μαμά τους. Πάρτε το ρίσκο και φτιάξτε τα με κάποιον ισότιμό σας.


Ζυγός

Δεν έχετε εσείς το πρόβλημα στις σχέσεις… το έχουν όλοι οι υπόλοιποι.

Είστε ρομαντικοί κι ενδιαφέρεστε πραγματικά για τους άλλους. Απλά είναι δύσκολο να βρείτε κάποιον που να μην φοβάται τα αληθινά αισθήματα.


Σκορπιός

Δυσκολεύεστε να δείξετε τα αισθήματά σας για κάποιον

Μέχρι να αφήσετε το εγώ σας πίσω και να ανοιχτείτε, οι σχέσεις σας θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Οι Σκορπιοί θεωρείτε αδυναμία την εκδήλωση συναισθημάτων.


Τοξότης

Δεν παίρνετε ποτέ τις σχέσεις στα σοβαρά.

Λόγω της χαλαρής φύσης σας είναι πολύ εύκολο να μπερδέψετε τους άλλους και να νομίζουν ότι δεν ενδιαφέρεστε στ’ αλήθεια. Πρέπει να αντιληφθείτε ότι καμιά φορά λίγο άγχος παραπάνω μπορεί και να βγει σε καλό, ειδικά αν ο άλλος το αξίζει.


Αιγόκερως

Δεν μπορείτε να δεχθείτε ότι όλοι έχουν ελαττώματα.

Έχετε πολύ υψηλά στάνταρ και δεν το συνειδητοποιείτε γιατί είστε το ίδιο σκληροί και με τον εαυτό σας. Θα συνεχίσετε να κάνετε χάλια σχέσεις μέχρι να αντιληφθείτε ότι κανείς δεν είναι τέλειος.


Υδροχόος

Νομίζετε ότι κανείς δεν είναι στο επίπεδό σας

Το δείχνετε κιόλας κι αυτό σας κάνει να είστε (και να φαίνεστε) σνομπ. Σπαταλήστε λίγο χρόνο να συζητήσετε με ανθρώπους και να χτίσετε γέφυρες.


Ιχθύς

Δεν υποδέχεστε τους άλλους στον κόσμο σας

Οι Ιχθείς νομίζετε ότι είστε ανοιχτοί και ζεστοί, ενώ στην πραγματικότητα εξαφανίζεστε στον κόσμο σας και δεν αφήνετε τον σύντροφό σας να μπει. Θα πρέπει να βλέπετε τα πράγματα και με τα μάτια των συντρόφων σας κάποιες φορές.

Πηγή: Brain Inspired
Εικόνες: starlit_makeup