Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaLIFE

Welcome to Whatsupia, τη χώρα που τα data είναι δωρεάν όσο είσαι στο πανεπιστήμιο

8 ερωταπαντήσεις για να μάθεις τα πάντα για τη Whatsupia, τη νέα υπηρεσία της Cosmote και τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει.
Sponsored Content
Whatsupia-1

Το What’s Up της COSMOTE καλεί όλους τους φοιτητές να γίνουν “πολίτες” της Whatsupia, μιας χώρας με δικά της έθιμα και ήρωες, μιας χώρας όπου το internet είναι πηγή επικοινωνίας, γνώσης και ψυχαγωγίας, μιας χώρας που πάνω από όλα έχει δωρεάν data για κάθε φοιτητή που περνάει τα σύνορά της.

Τι μυστικά κρύβει όμως η Whatsupia και πώς μπορεί ένας φοιτητής να γίνει μέλος της; Οι 8 ερωταπαντήσεις που ακολουθούν θα λύσουν όλες τις απορίες σου.

Γιατί χρειάζεται να μπεις στη χώρα της Whatsupia;

Επειδή η υπηρεσία παρέχει δωρεάν GB κάθε φορά που βρίσκεσαι στο Πανεπιστήμιο. Συγκεκριμένα, δίνει δωρεάν data κάθε μέρα, όλη μέρα, και ναι, αυτό από μόνο του είναι λόγος για να μη χάσεις στιγμή παρακολούθησης και παρουσίας στη σχολή σου (ειδικά αν έχεις κανένα υποχρεωτικό εργαστήριο που μοιράζουν απουσίες).

Ποιοι δικαιούνται τα free data της Whatsupia;

Τα free data ανήκουν δικαιωματικά σε όσες φοιτήτριες και όσους φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι στο What’s Up Student Καρτοκινητό ή Καρτοσυμβόλαιο,  κάθε φορά που βρίσκονται σε κάποιον από τους πανεπιστημιακούς χώρους στους οποίους διατίθεται η υπηρεσία.

Ποια πανεπιστήμια σε βάζουν στη Whatsupia;

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 110 και πλέον χώρους δημοσίων πανεπιστημίων πανελλαδικά, άρα μάλλον και το δικό σου campus με τη δική σου σχολή βρίσκονται ανάμεσα στις ζώνες που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος τα data της Whatsupia.

Πώς ενεργοποιούνται τα data της Whatsupia;

Τα δωρεάν data ενεργοποιούνται με την είσοδο σου σε έναν από τους χώρους του πανεπιστημίου. Τα GΒ του πακέτου που δεν καταναλώνονται, γίνονται εκ νέου  διαθέσιμα με το που επιστρέψεις στη σχολή την ίδια ημέρα. H είσοδος/ έξοδος σε/από τους συγκεκριμένους χώρους, αναγνωρίζεται με GPS. Σημαντικό είναι να γνωρίζεις ότι τα δεδομένα θέσης δεν αποθηκεύονται στα συστήματα της COSMOTE, οπότε τα προσωπικά δεδομένα σου είναι ασφαλή.

whatsupia-3

Πόσα δωρεάν data μπορεί να έχει κάποιος στη Whatsupia;

Μπορείς να έχει στο σύνολο έως 150 GIGA ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην είσαι στη σχολή και να μην έχεις perfect attendance στο τέλους του εξαμήνου.

Γιατί δημιουργήθηκε η Whatsupia;

Το What’s Up καλύπτει την καθημερινή ανάγκη των νέων για data όταν βρίσκονται στη σχολή τους, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο «ανέγγιχτα» τα data του πακέτου τους.

https://www.youtube.com/watch?v=ylRTUOF1RGQ

Πώς μπορείς να γίνεις “πολίτης” της Whatsupia;

Η διαδικασία «πολιτογράφησης» στη χώρα της Whatsupia είναι πανεύκολη και γίνεται πολύ γρήγορα, μέσα σε ελάχιστα μόλις λεπτά. Αφού ενεργοποιήσεις την υπηρεσία και ανοίξεις το GPS του κινητού σου, τα δωρεάν data ενεργοποιούνται εντελώς αυτόματα κάθε φορά που πας στη σχολή σου και….συγχαρητήρια, είσαι πλέον υπερήφανος πολίτης της Whatsupia.

Whatsupia-5

Τελικά, τι κάνουμε με όλα αυτά τα data της Whatsupia;

Η υπηρεσία της Whatsupia σού λύνει τα χέρια στη φοιτητική ζωή σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα data για τα πάντα! Από ψηφιακή έρευνα και αναζήτηση ηλεκτρονικής βιβλιογραφίας, μέχρι και socializing στα social media ή τσατάρισμα στα messaging apps για να έρχεσαι πιο κοντά με τους συμφοιτητές σου. Ο τέλειος συνδυασμός γνώσης-ψυχαγωγίας.

Στη νέα χώρα της Whatsupia δεν έχασε ποτέ κανείς (data), οπότε μη χάνεις χρόνο, κάνε εγγραφή στην υπηρεσία και πάρε το δικό σου διαβατήριο για απεριόριστα data.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.