ΜΟΔΑ

Mε τα blameyourdaze, το φετινό καλοκαίρι θα είναι άνετο και διάφανο

Με σύγχρονες και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες στις συλλογές του, το blameyourdaze χειρίζεται μοναδικά πλούσια υφάσματα και σχεδιάζει ρούχα σε περιορισμένες εκδόσεις, γιατί αγαπά την αποκλειστικότητα.

Με κύριο χαρακτηριστικό τις λιτές γραμμές και τις διακριτικές λεπτομέρειες που δίνουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα σε κάθε κομμάτι, η συλλογή OOPSY DAISY συνδυάζει την εναλλαγή και το παιχνίδι των αντιθέσεων ανάμεσα σε διαφάνειες που μοιάζουν ρευστές και σε υφές σταθερές, σε μονοχρωμίες και print.

To blameyourdaze είναι ένα fashion brand με απόλυτα σημερινή και χαρακτηριστική αισθητική που ιδρύθηκε απο την Ιωάννα -Πέτρα Τσαντάκη και ξεκίνησε την πρώτη prêt-à-porter γραμμή του το 2014.

Βάζοντας σε ισορροπία τις απλές, κομψές, σύγχρονες και αστικές λεπτομέρειες στις συλλογές του, το blameyourdaze αναδεικνύει τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες στον θηλυκό ρουχισμό, χειρίζεται μοναδικά πλούσια υφάσματα και σχεδιάζει ρούχα σε περιορισμένες εκδόσεις, γιατί αγαπά την αποκλειστικότητα.

Παράγει διαχρονικά και μοντέρνα ρούχα, με προσοχή στην επιλογή υφασμάτων, ενώ, σε κάθε συλλογή υπάρχουν αξεσουάρ-προτάσεις για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ blameyourdaze είναι ιδανικά «για μια εμπνευσμένη καθημερινή ζωή που περιβάλλεται από ανεπιτήδευτη άνεση», σύμφωνα με την Ιωάννα –Πέτρα Τσαντάκη. Γι’ αυτό, στην τελευταία της συλλογή, βλέπουμε κλασσικές γραμμές με σύγχρονες λεπτομέρειες και χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν και να δημιουργήσουν μια ανάλαφρη καλοκαιρινή εικόνα.

Η θηλυκή προσέγγιση σε ανδρόγυνα στοιχεί γίνεται μέσα από ένα έντονο και κυρίαρχο στη συλλογή print, οι μαργαρίτες, που μπερδεύονται μέσα σε ρίγες, πουά και καρό, με χρώματα άκρως καλοκαιρινά όπως είναι το κίτρινο, το πράσινο, το γαλάζιο. Τα χρώματα αυτά παραπέμπουν στην εικόνα ενός αγρού απ’ όπου και ξεκίνησε η ιδέα της καλοκαιρινής  συλλογής blameyourdaze.

Η συλλογή αυτή αποτελείται κι από κομμάτια με θηλυκά ανοίγματα που πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της αισθητικής  του blameyourdaze. «Τα φορέματα και οι φούστες με τα print και τις διαφανείς παγιέτες θα συνδεθούν με ξέφρενες καλοκαιρινές  νύχτες, οι oversized πουκαμίσες και οι τουνίκ με τα ζεστά απογεύματα, τα σορτς και οι παντελόνες έχουν σχεδιαστεί για ανεπιτήδευτα χαλαρές εμφανίσεις».

Και όπως λέει η σχεδιάστρια «η συλλογή αυτή ανταποκρίνεται σε ότι χρειάζεται κάθε γυναίκα για ένα υπέροχο καλοκαίρι».

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα καθώς και ηλεκτρονικά μέσω του eshop που θα βρείτε εδώ.
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.