Summer-Summer-Summertime Madness

Summer-Summer-Summertime Madness

Summer is a State of Mind.

Αυτός είναι ο τρόπος που έχει το ρούμι Brugal, το νο 1 ρούμι στην Καραιβική (αλλά και στην Ισπανία, στη μεγαλύτερη αγορά ρούμι της Ευρώπης), για να σου πει ότι όλα είναι στο μυαλό. Το απέδειξε άλλωστε με την “απόβασή” του στις Σπέτσες, το μήνα Ιούλιο, παρέα με τις δύο ποικιλίες , Aniejo & Especial,  πολλά όμορφα κορίτσια, Brugalibre και τους παραγωγούς του Εν Λευκώ 87.7 να πιάνουν τα dexx σε διάφορα καθοριστικά σημεία του φημισμένου σπετσιώτικου nightlife.

Σταύρος Διοσκουρίδης (1/2 Λατέρνατιβ), Βαγγέλης Δαβιτίδης (Four Wise Monkeys) και η Λένα, η  legendary resident DJ στο Θρούμπι

Σταύρος Διοσκουρίδης (1/2 Λατέρνατιβ), Βαγγέλης Δαβιτίδης (Four Wise Monkeys) και η Λένα, η legendary resident DJ στο Θρούμπι

Ο έτερος Λατέρνατιβ, Παναγιώτης Μένεγος, στο Tole

Ο έτερος Λατέρνατιβ, Παναγιώτης Μένεγος, στο Tole

Λέγοντας Brugalibre να εξηγηθούμε:

H dry γεύση του Brugal, το καθιστά υπέροχο καμβα για κοκτέιλ γιατί δε γλυκίζει και δεν κρύβει τα άλλα συστατικά, αντίθετα τα ενισχύει. Έτσι μαζί με Sprite και lime, φτιάχνουν έναν αχτύπητο συνδυασμό που έβρισκες παντού, στις παραλίες και τα μπαρ του νησιού, κερδίζοντας την πρώτη θέση στις φετινές καλοκαιρινές προτιμήσεις.

Κανείς δεν πίνει μόνο ένα σφηνάκι Brugalibre

Brugalibre!!!

 

Μα, έτσι κι αλλιώς, το κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών κινήθηκε στους ρυθμούς του Brugal. Τα όμορφα κορίτσια του τιμ του μοίραζαν στον κόσμο το Passport, το “διαβατήριο” – οδηγό επιβίωσης στο νησί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να περάσει κανείς καλά. Παραλίες, διαδρομές, ιστορικά στοιχεία, τα επίκαιρα spots του day & night life, αλλά και πληροφορίες για τον πρωταγωνιστή του νησιού. Το ρούμι Brugal. Που ήταν παντού. Από τα θαλάσσια ταξί – σήμα κατατεθέν, μέχρι τις παραλίες με τις μεγάλες σημαίες Brugal, ακόμα και τα κρεβάτια για το ανακουφιστικό μασάζ στο Καϊκι.

To Passport , ο οδηγός επιβίωσης στο νησί (παραλίες, διαδρομές, nightlife κτλ.) με τη σφραγίδα του Brugal

To Passport , ο οδηγός επιβίωσης στο νησί (παραλίες, διαδρομές, nightlife κτλ.) με τη σφραγίδα του Brugal

Μασαζάκι με την επιμέλεια Brugal Aniejo & Especial

Μασαζάκι με την επιμέλεια Brugal Aniejo & Especial

Επόμενο ραντεβού, το Σάββατο 2/8 με την διευθύντρια προγράμματος του Εν Λευκώ 87.7, Κατερίνα Καφεντζή (Kafka) να διαλέγει μουσικές στο Vrelos Beach bar από τις 15.00 το μεσήμέρι.

Πώς είναι το “summer is a state of mind”; Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και θα καταλάβετε…