Μετά από μια ολόκληρη, σχεδόν, ζωή ως αθλήτρια αλλά και 9 χρόνια ως personal trainer σε μεγάλα γυμναστήρια του κέντρου και των νοτίων προαστίων, η Ιωάννα Λαουμτζή αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να αλλάξει τα δεδομένα και της ζωής της αλλά και του τρόπου που γυμνάζονται οι μαθητές της. Άνοιξε το IL Exclusive Fitness by Ioanna Laoumtzi και πήγε το personal training ένα βήμα παραπέρα αντικαθιστώντας το με το exclusive training.

Σε έναν χώρο στην Ηλιούπολη, που θυμίζει πιο πολύ σπίτι παρά γυμναστήριο υποδέχεται σε one to one sessions, όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και να κάνουν τους στόχους τους πραγματικότητα. Η πρώτη γνωριμία γίνεται σε 2 δωρεάν συνεδρίες από τις οποίες βγαίνει ένα αποκλειστικά φτιαγμένο πρόγραμμα εκγύμνασης γύρω από τις ατομικές ανάγκες του καθενός. Κανένα σώμα δεν είναι ίδιο, καθένα έχει άλλες ανάγκες αλλά και άλλον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στην εκγύμναση. Το exclusive training είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να προσαρμόζεται στις πραγματικές ανάγκες σας αλλά και στον τρόπο ζωής σας. 

Στο πρώτο exclusive session σκοπός είναι να γίνουν κατανοητές οι ιδιαιτερότητες του σώματός σας, πράγμα που επιτυγχάνεται μέσα από την συζήτηση που κάνει η ίδια η Ιωάννα με όποιον ενδιαφέρεται για το exclusive training, αλλά και μέσω της συμπλήρωσης ενός ειδικού ερωτηματολογίου, στο οποίο καταγράφονται όλες οι ιδιαιτερότητες του σώματός σας. To δεύτερο exclusive session αφορά σε μια πρώτη δοκιμή του προγράμματος που σχεδιάστηκε για σας, για να μπορέσει η Ιωάννα ή κάποιος από τα άλλα δυο μέλη της ομάδας της, να δει πως ανταποκρίνεστε και ποιες αλλαγές πρέπει τυχόν να γίνουν. Στο τέλος η Ιωάννα σας προτείνει το ιδανικό πλάνο προπονήσεων προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που που έχετε ορίσει. 

Αυτό που κάνει το exclusive training, ακόμα πιο ξεχωριστό όμως, είναι ότι στην ουσία αποτελεί ένα «ζωντανό πρόγραμμα», αφού εξελίσσεται σταδιακά και βελτιώνεται όσο βελτιώνεστε κι εσείς, προσαρμοζόμενο κάθε φορά στις πραγματικές σας ανάγκες και στον δικό σας τρόπο ζωής, πηγαίνοντας τους στόχους σας ένα βήμα παραπέρα. Για κάθε εξατομικευμένο πρόγραμμα χρησιμοποιείται μια ποικιλία μεθόδων, γεγονός που το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον και δύσκολα κάποιος θα πει «βαριέμαι να πάω να γυμναστήριο σήμερα». Σ’ αυτό το τελευταίο μεγάλο ρόλο παίζει και ο ίδιος ο χώρος, αφού δεν θυμίζει σε τίποτα τα γυμναστήρια που έχουμε συνηθίσει. Το πιο πιθανό είναι να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε στο σαλόνι μιας φίλης σας. Επίσης δανειστείτε ελεύθερα όποιο βιβλίο θέλετε από την βιβλιοθήκη.

Η Ιωάννα έχει δίπλα της μια ομάδα ειδικών συνεργατών υγείας (γιατρό, φυσικοθεραπευτή και διατροφολόγο), οι οποίοι έχουν επιλεγεί από την ίδια προσωπικά, διατεθειμένοι και ικανοί να εντοπίζουν πάντα τις ανάγκες σας και να βοηθούν στο τελικό αποτέλεσμα που αφορά στη γενικότερη υγεία σας και όχι μόνο στα θέλω σας που συνήθως έχουν να κάνουν περισσότερο με την εξωτερική εμφάνιση. Εξάλλου όπως πολύ σωστά μας είπε η Ιωάννα «Είμαστε αυτό που μπορούμε να γίνουμε»

Ίσως ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνετε αυτήν την αλλαγή που αναβάλλατε τόσα χρόνια.

Ioanna Laoumtzi-IL Exclusive Fitness Λ. Βουλιαγμένης 350 ΤΚ 173 42, Μετρό Ηλιούπολης, 2109918938/6944260921

https://www.instagram.com/ioanna_laoumtzi_il/