Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaDESIGN

Ένα μαγαζί στα Χανιά θα σε κάνει να αγαπήσεις ξανά τα παλιά σου έπιπλα

Στο RELOVE IT όλα γίνονται σαν καινούργια με οικολογικό χρώμα, λίγη προσπάθεια και διάθεση για ανανέωση.
20151222_182047

Στο κέντρο των Χανίων στην οδό Μιχελιδάκη 21 ανακαλύψαμε το RELOVE IT! Το RELOVE IT άνοιξε τις πόρτες του για να μας δώσει μια διαφορετική πρόταση γεμάτη χρώμα για τα παλιά μας έπιπλα και αντικείμενα κάνοντας πράξη το μότο του μαγαζιού «Ξανά αγάπησέ το»! Όπως μας εξηγεί η ιδιοκτήτρια, Αθηνά Κλιματσάκη, το παλιό από το καινούργιο τα χωρίζει λίγο χρώμα, λίγη προσπάθεια και η διάθεσή μας για ανανέωση. Την συναντήσαμε και την ρωτήσαμε για όλα όσα θα θέλατε να μάθετε.

20151222_182142

Αθηνά σε βρήκαμε στα Χανιά με ένα πινέλο στο χέρι πάνω από ένα παλιό έπιπλο. Τι σε οδήγησε να ασχοληθείς με αυτό; Αγαπώ την δημιουργία, την ανανέωση και το χρώμα στη ζωή μας. Τι καλύτερο λοιπόν να πάρω το παλιό καλό έπιπλο που τόσα μου έχει προσφέρει και να το μεταμορφώσω σε κάτι που να ταιριάζει με την σημερινή μου διάθεση; Χωρίς μεγάλο κόστος, χωρίς κόπο, η αλλαγή είναι εφικτή από τον καθένα.

Χωρίς κόστος και χωρίς κόπο; Μπορείς να μας εξηγήσεις πώς γίνετε αυτό; Όλοι έχουμε στο μυαλό μας ότι για να βάψουμε ένα έπιπλο χρειάζονται ώρες τριψίματος, βάψιμο λούστρο κλπ. Αυτό δεν ισχύει πια. Με τα μοναδικά χρώματα “Annie Sloan” όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Απευθείας πάνω στο έπιπλο και με τη σωστή τεχνική έχουμε ένα έργο τέχνης μέσα στο σπίτι μας. Το κόστος λοιπόν αφορά μόνο το χρώμα.

20151222_182220

 

20151222_181941

Η τεχνική είναι κάτι που πρέπει να διδαχθούμε; Δυσκολεύομαι με το διάβασμα. Είναι πολύ απλό και αυτό, μην ανησυχείς. Παραδίδουμε σεμινάρια σε μικρά group, διάρκειας 3 ωρών, χρόνος αρκετός για να μάθουμε όλες τις τεχνικές που είναι απαραίτητες.

Το κόστος για το σεμινάριο; 30 ευρώ στο σύνολο.

Τα χρώματα Annie Sloan πού μπορούμε να τα βρούμε; Το RELOVE IT είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στο νομό Χανίων προμηθεύοντας κάθε ενδιαφερόμενο με όλη την σειρά χρωμάτων “chalk paint” και “wall paint” της Annie Sloan, τα μοναδικά πινέλα Annie Sloan, πανέμορφα υφάσματα Annie Sloan, stencils και πολλά ακόμα προϊόντα από τις σειρές Annie Sloan.

20151222_183052
20151222_183627

Εγώ είμαι λίγο τεμπέλα ή δεν βρίσκω το χρόνο να φτιάξω το παλιό μου έπιπλο. Τι θα κάνω; Μην ανησυχείς καθόλου. Το RELOVE IT αναλαμβάνει την αναπαλαίωση των επίπλων σας σε πολύ προσιτές τιμές που θα απομακρύνουν μια για πάντα την ιδέα να αγοράσουμε καινούργια.

Θα ήθελες να μοιραστείς κάτι άλλο με τους αναγνώστες μας; Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί τους την μοναδική εμπειρία της ανανέωσης και της δημιουργίας. Μια επίσκεψη στην έκθεση του RELOVE IT  θα γεμίσει το μυαλό τους ιδέες για να ξεκινήσουν. Ας οπλιστούν λοιπόν με φαντασία και διάθεση και τους περιμένουμε.

*Όλα τα χρώματα είναι οικολογικά και πιστοποιημένα για παιδικά έπιπλα. 

20151222_183315
RELOVE IT, Μιχελιδάκη 21, Χανιά. Τηλ: 2821 058949

 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.