Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΔΑ

Το Reigning είναι ένα brand που ακούγεται δυνατά

Με μότο το “Limited Edition Goodness”, μια ομάδα εμπνέεται από τη μουσική που αγαπά και την ποπ κουλτούρα που τη μεγάλωσε και κυκλοφορεί κάθε χρόνο 4 διαφορετικά σχέδια που συνοδεύονται από ένα exclusive mix cd.

Το Reigning είναι ένα brand που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2013 από την ανάγκη των δημιουργών του να ντύνονται με t-shirt που έβρισκαν να αγοράσουν, ρούχα που συνδέονται άμεσα με τη μουσική, που αποτελούν μια δήλωση και φυσικά συνδέονται με τη μόδα των δρόμων της Αθήνας. 

Τα t-shirt, τα hoodie, τα crewneck ράβονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα από την αρχή σε δικά τους πατρόν. Το Reigning χρησιμοποιεί ανώτερης ποιότητας βαμβακερά υφάσματα και τα σχέδια του εκτυπώνονται με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας για να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

«Επιρροές αντλούμε από την μουσική και την ποπ κουλτούρα με την οποία έχουμε μεγαλώσει. Το τελευταίο σχέδιο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή έχει επιμεληθεί ο Benny Montero, ο οποίος πριν μετακομίσει πίσω στην Αυστραλία μας έφτιαξε κάτι για να τον θυμόμαστε. Μέσα στον Μάιο θα κυκλοφορήσει και η καινούργια συλλογή για το 2019», εξηγούν οι εμπνευστές και δημιουργοί του brand.

Το brand αποτελεί πιο πολύ για τους δημιουργούς του ένα “labour of love” όπως λένε παρά μια επιχειρηματική κίνηση και σαν τέτοιο το διαχειρίζονται. To μότο τους είναι “Limited Edition Goodness” κι έτσι μια φορά τον χρόνο κυκλοφορούν 4 διαφορετικά σχέδια, από 50 τεμάχια το κάθε ένα.

«Μόλις τελειώσει κάτι δεν ξανατυπώνεται, όποτε πρέπει να βιαστείς όταν βλέπεις μια καινούργια κυκλοφορία μας. Επίσης το κάθε σχέδιο συνοδεύεται από ένα exclusive mix cd το οποίο επιμελούνται διάφοροι φίλοι djs/selectors. Τα τελευταία χρόνια έχουμε ξεκινήσει και συνεργαζόμαστε και με καλλιτέχνες των οποίων τη δουλειά θέλουμε να παρουσιάσουμε μέσω του project της Reigning, όπως π.χ. του Βασίλη Μαρκοσιάν και του Benny Montero».

Όσο για το πώς φαντάζονται συνδυασμένα τα κομμάτια της συλλογής τους, η ομάδα του brand απαντά ότι «δεν είμαστε στυλίστες στην Reigning οπότε το αφήνουμε πάνω στους φίλους μας το πώς και με τι θα φορέσουν τα t-shirt μας».

Περισσότερες πληροφορίες για το brand Reigning θα βρείτε εδώ
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.