Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΜΟΔΑ

Η Collectiva Noir προσθέτει avant-garde στοιχεία στο καθημερινό μας ντύσιμο

Η σχεδιαστική ομάδα του brand έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας και με επιρροές από την τέχνη και το street style δημιουργεί high-end casual συλλογές.

Πρόκειται για μια έμπειρη ομάδα που επιχειρεί στον χώρο της μόδας από τις αρχές των 90s, με επιρροές από την τέχνη και το street style. Στόχος της είναι να δημιουργεί πολυτελείς ready-to-wear συλλογές με προσιτές τιμές αλλά και ανεξίτηλα στον χρόνο κομμάτια.

Η σχεδιαστική ομάδα της Collectiva Noir έχει απασχοληθεί με μεγάλους οίκους όπως Calvin Klein, Custo Barcelona, Ted Baker ενώ η εμπορική της διεύθυνση έχει στο βιογραφικό της την εισαγωγή και διανομή 20 brands σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Το fashion project Collectiva Noir μετράει περίπου ενάμιση χρόνο κατέχοντας σημαντικά σημεία πώλησης ανά την χώρα, μία συμμετοχή στην Pure Fashion Show στο Λονδίνο και ένα ιδιαίτερο flagship κατάστημα στο κέντρο της Κηφισιάς, όπου φιλοξενείται όλη η συλλογή.

Η Collectiva Noir ξεχωρίζει γιατί «σε πρώτη ανάγνωση βλέπεις μια εμπορική, ενδεχομένως casual συλλογή αλλά σε βάθος θα ανακαλύψεις όλο και περισσότερα στοιχεία luxury και high-end. Ο τρόπος σχεδιασμού, τα δυναμικά υφάσματα – όπως οι παγιέτες και το άπλυτο denim- αλλά και οι αντισυμβατικές αναφορές σε μαγνητίζουν και σε κάνουν να τοποθετείς τα κομμάτια της στα έξω-έξω ρούχα της ντουλάπας».

Limited collections υπάρχουν κάθε σεζόν, πάντα σε συνεργασία με κάποιο άλλο brand ή σχεδιαστή.

Το ίδιο το όνομα της συλλογής- Collectiva Noir- αποτελεί πάντα την αρχή του σχεδιασμού. «Μια κολεκτίβα είναι ένα σύνολο ατόμων που δουλεύουν μαζί σε ένα κοινό έργο χωρίς να βασίζονται σε εσωτερικές ιεραρχίες».  Χωρίς λοιπόν να επηρεάζεται από τα top trends και σύνολα «κονσέρβα», η ομάδα ακούει και αφουγκράζεται τις σημερινές γυναίκες και δημιουργεί ρούχα δυναμικά, όμορφα αλλά και διαχρονικά.

Η Collectiva Noir θέλει να προσθέτει πάντα ένα avant-garde στοιχείο στο καθημερινό ντύσιμο. «Οι πελάτες μας συνήθως ταυτίζονται έντονα με το brand,  δεν μένουν σχεδόν ποτέ στο ένα κομμάτι και τολμούν τους δικούς τους ανατρεπτικούς συνδυασμούς».

Περισσότερες πληροφορίες για τη συλλογή Collectiva Noir  θα βρείτε εδώ, στο Facebook και το Instagram
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.