Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ανακυκλώστε το smartphone σας και κερδίστε από την αξία του

Μάθετε εδώ πως θα κερδίσετε από το παλιό σας smartphone μέσα σε λιγότερο από 3 λεπτά.

Η τεχνολογία προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και το smartphone αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, με αποτέλεσμα να αλλάζουμε αρκετά συχνά τη συσκευή μας. 

Μετά από τόσα χρόνια που χρησιμοποιούμε smartphones, όλοι έχουμε σε κάποιο συρτάρι του σπιτιού μας δύο, τρεις ή και παραπάνω, καμιά φορά, παλαιότερες συσκευές, οι οποίες μαζεύουν σκόνη και απλά πιάνουν χώρο. Συνήθως κρατάμε το κινητό που μόλις αντικαταστήσαμε ως εφεδρικό, σε περίπτωση που κάτι πάθει το νέο μας τηλέφωνο, ωστόσο, αποδεικνύεται ότι δεν το ξαναχρησιμοποιούμε. 

Τα smartphones στην χειρότερη περίπτωση καταλήγουν σε μια χωματερή, επιβαρύνοντας περαιτέρω το περιβάλλον, λόγω των εξαρτημάτων τους, των μπαταριών και των βαρέων μετάλλων που απαρτίζουν το σώμα τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επιλογές ανακύκλωσης, που μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε εύκολα από το παλιό σας smartphone και, μάλιστα, να κερδίσετε και χρήματα γι’ αυτό. 

Η επιλογή αυτή ονομάζεται Green Panda και την προσφέρει μια ελληνική startup, η οποία δημιούργησε τα πρώτα μηχανήματα ανακύκλωσης για smartphones. Τα Green Panda αγοράζουν επιτόπου τη συσκευή σας και πληρώνουν για την αξία της την ίδια στιγμή, με άμεση κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Τα μηχανήματα μοιάζουν με ΑΤΜ και θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχουν και αντίστοιχη λογική με τα τραπεζικά, από τη στιγμή που επιστρέφουν χρήματα στον άνθρωπο που τα χρησιμοποιεί. Αν έχετε ένα (ή περισσότερα) smartphone που δεν χρειάζεστε πλέον, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε ένα από τα ATM της Green Panda, τα οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε 19 σημεία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στην Αθήνα. 

Αυτό που θα κάνετε είναι να τοποθετήσετε τη συσκευή σας στην ειδική υποδοχή και το «πράσινο» ΑΤΜ, χρησιμοποιώντας μία πρωτοποριακή και καινοτόμα τεχνολογία, θα αναγνωρίσει το μοντέλο και την κατάστασή του. Το Green Panda ATM θα σας κάνει άμεσα οικονομική προσφορά και, αν την δεχτείτε, η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί επιτόπου. 

Πόσο διαρκεί η όλη διαδικασία; Μόλις 3 λεπτά. 

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κοντά σας κάποιο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος με ATM Green Panda (σ.σ. δείτε στο www.greenpanda.gr τα σημεία παρουσίας του «πράσινου πάντα»), υπάρχει και το Green Panda Car. Πρόκειται για την υπηρεσία που προσφέρει η Green Panda, μέσω της οποίας η εταιρεία στέλνει ένα van με ενσωματωμένο ΑΤΜ έξω από τον χώρο σας, για να αξιολογήσει και να αγοράσει το παλιό σας smartphone. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα στο greenpanda.gr και να κλείσετε το ραντεβού σας. Το πλησιέστερο Green Panda Car θα σας περιμένει την ώρα που θέλετε, στο σημείο που επιθυμείτε.

Όλοι αναγνωρίζουμε ότι ο πλανήτης βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο. Πρέπει όλοι να βάλουμε από ένα λιθαράκι, ώστε να παραμείνει τόσο όμορφος όσο τον γνωρίσαμε. Μπορεί να μην το αντιλαμβανόμαστε, αλλά και τα προϊόντα τεχνολογίας καταλήγουν στις χωματερές, με πολύ βλαβερές συνέπειες για όλους. Η ανακύκλωση κινητών είναι ένα πρώτο βήμα για να βοηθήσουμε να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Και τι καλύτερο όταν, ανακυκλώνοντας το κινητό σου, πληρώνεσαι κιόλας;

Επιπλέον, κάθε φορά που χρησιμοποιείς ένα ATM Green Panda ή το Green Panda Car, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις μια δωρεά στην ΜΚΟ Common Seas, οι άνθρωποι της οποίας εργάζονται ώστε να βρεθεί λύση για τη μείωση της χρήσης των πλαστικών και των προβλημάτων που αυτά προκαλούν στις Ελληνικές θάλασσες.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.