Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΠΟΛΗ

Τρεις μπάντες, ένα ούζο, πολλή μουσική κι όλοι μαζί Ραντεβού στον Ήλιο

Το Ούζο Πλωμαρίου πήρε τους δρόμους παρέα με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, για να εντόπισει και να μεταμορφώσει μια μπάντα του δρόμου σε μπάντα «Ραντεβού στον ήλιο». Ψήφισε και κέρδισε!

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Οι δρόμοι άνοιξαν, το ίδιο και η διάθεσή μας για καλή παρέα, καλό ούζο, καλή μουσική με Ραντεβού στον Ήλιο. Και τίθεται το ερώτημα. Παρέα έχουμε, ούζο έχουμε – το καλύτερο και λέγεται Πλωμάρι – μουσική υπάρχει, γιατί να μην έχουμε και τη δική μας μπάντα να περνάμε μαζί τα καλύτερα Ραντεβού στον Ήλιο; Και που θα τη βρούμε αυτή τη μπάντα; Στο δρόμο; Ναι! Στο δρόμο!

Τρεις μπάντες, ένα ούζο και άκου τι παίζει

Τo Ούζο Πλωμαρίου για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι, θα δημιουργήσει μία μουσική μπάντα, η οποία θα διασκεδάζει τους θαμώνες συνεργαζόμενων ουζερί, μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Πώς θα μπορούσε να ονομαστεί, λοιπόν, μια τέτοια μπάντα, που θα μοιράσει ακτίνες αισιοδοξίας με τις μουσικές της μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά και, φυσικά λόγω της ώρας, θα παίζει κάτω από το φως του Ήλιου; Μα φυσικά «Ραντεβού στον Ήλιο».

Πού θα μπορούσε να βρεθεί μια τέτοια μπάντα που ‘’θα το έχει στο αίμα της’’ να παίζει στον Ήλιο; Μα φυσικά στο δρόμο! Μιλάμε για τις μπάντες και τους μουσικούς του δρόμου. Όλους όσους κάθε μέρα παίζουν για του περαστικούς, βγάζοντάς μας λίγο από τη ρουτίνα μας με τις υπέροχες μουσικές τους.

Θα μεταμορφώσουμε λοιπόν μία μπάντα δρόμου σε «Μπάντα Ραντεβού στον Ήλιο» του Ούζου Πλωμαρίου, μία μπάντα που θα διασκεδάζει τους θαμώνες σε διάφορες συνεργαζόμενες ταβέρνες ή ουζερί.

Ψήφισε και κέρδισε

Τρεις μπάντες, ένα ούζο και μπες στη φάση

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ζητά τη βοήθειά σου για την ανάδειξη της καλοκαιρινής μπάντας «Ραντεβού στον ήλιο». Ο τρόπος είναι απλός θα επισκεφτείς το site https://www.rantevoustonilio.gr/index.php και θα γνωρίσεις λεπτομερώς τις τρεις υποψήφιες μπάντες. Αφού τις ακούσεις να ερμηνεύουν το εμβληματικό «Ακρογιαλιές Δειλινά» και αφού μάθεις τα πάντα για την κάθε μπάντα ψήφισε εκείνη που θες να ακούς ενώ απολαμβάνεις το αγαπημένο σου Ούζο Πλωμαρίου.

Με την ψήφο σου δεν θα επιλέξεις µόνο ποια µπάντα θα γίνει η «Ραντεβού στον Ήλιο» του Ούζου Πλωμαρίου, αλλά θα µπεις και στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα 5 τραπέζια για να την απολαύσεις ζωντανά παρέα µε 5 φίλους σου και φυσικά Ούζο Πλωμαρίου στα ποτήρια σας! Έτσι μπαίνεις και στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα τραπέζι σε ένα Ουζερί της Αθήνας, τον Σεπτέμβρη, όπου θα απολαύσεις το αγαπημένο σου ουζάκι υπό τους ήχους της απόλυτης καλοκαιρινής μπάντας. Ο διαγωνισμός διαρκεί έως τις 26 Ιουλίου.

Τρεις μπάντες, ένα ούζο και σε περιμένουμε για πολλή μουσική και Ραντεβού στον Ήλιο!

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.