Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΠΟΛΗ

Soteur και ABSOLUT σε καλούν να εκφράσεις την προσωπική σου άποψη για τη διαφορετικότητα

Πάρε μέρος στον πιο μοναδικό διαγωνισμό, δείξε τη διαφορετικότητα σου και βοήθησε να γίνει η πόλη σου πιο όμορφη.

Αν έκανες μια βόλτα στην οδό Μελάνθου αυτές τις μέρες, δεν μπορεί παρά να κοντοστάθηκες μερικά λεπτά για να θαυμάσεις το εντυπωσιακό mural που δημιούργησε ο Soteur για την Absolut. Ανατρεπτικός καλλιτέχνης με αγάπη για την πόλη του, δημιουργεί εδώ και χρόνια στους τοίχους της Αθήνας και όχι μόνο. 

Ο Σωτήρης Φωκέας, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, από την αρχή της καριέρας του τολμούσε με την conceptual και street art του, αλλά και με τα installations που έστηνε σε διάφορα σημεία της πόλης. Δεν φοβάται να δείξει τη διαφορετικότητά του και να μείνει πιστός στις ιδέες του, ενώ παράλληλα τις εξελίσσει. Από την άλλη η ABSOLUT δείχνει εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια, πως θέλει να στηρίζει τους νέους και τολμηρούς καλλιτέχνες και με καμβά την iconic φιάλη της, τους βοηθά να δημιουργήσουν εμβληματικά έργα που όχι μόνο αναδεικνύουν τη μοναδικότητα της τέχνης τους, αλλά αλλάζουν και την εικόνα των πόλεων. Αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας τής ABSOLUT, είναι ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι και ότι η διαφορετικότητά μας είναι που κάνει τον κόσμο μας καλύτερο, ωραιότερο και πιο πλούσιο. 

Ήταν αναμενόμενο λοιπόν, να συνεργαστεί κάποια στιγμή με τον Soteur. To mural που προέκυψε από την συνεργασία των δυο όμως, περιμένει εσένα για να ολοκληρωθεί. Φέτος λοιπόν, η ABSOLUT σε καλεί να εκφράσεις την προσωπική σου άποψη για τη διαφορετικότητα, μέσα από ένα διαγωνισμό δημιουργικότητας, που δίνει τη δυνατότητα σε νέους (ή και όχι τόσο νέους) καλλιτέχνες να ολοκληρώσουν ένα εντυπωσιακό street-art έργο, σε έναν κεντρικό τοίχο της Αθήνας.

Μια μοναδική γιορτή δημιουργικότητας και συνεργασίας, ένας φόρος τιμής στη διαφορετικότητα και μια δυνατή δήλωση ότι οι τοίχοι γύρω μας, δεν θέλουμε να μας χωρίζουν, αλλά να μας φέρνουν κοντά.  Επιπλέον, το mural στο οποίο μπορείς κι εσύ να βάλεις την πινελιά σου, είναι φτιαγμένο με χρώματα της Airlite και μία 100% οικολογική και φωτο-καταλυτική βαφή, που μιμείται τη δράση τής φωτοσύνθεσης των δέντρων, μετατρέποντας κάθε επιφάνεια σε φυσικό καθαριστή του αέρα. Έτσι, τα 72 τ.μ. του ABSOLUT MURAL μπορούν να εξουδετερώσουν τη ρύπανση από 2.160 αυτοκίνητα το χρόνο, γεγονός που κάνει την ύπαρξή του στην πόλη ακόμα πιο μοναδική και ακόμα πιο σημαντική.

Για να γίνεις εσύ ο καλλιτέχνης που θα ολοκληρώσει το έργο μαζί με τον Soteur, αρκεί να επισκεφθείς  έως τις 28 Φεβρουαρίου το www.absolutmural.gr, να πάρεις έμπνευση από το έργο του Soteur και να το συμπληρώσεις με τη δική σου δημιουργία! Το νικητήριο έργο θα επιλεγεί από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού, η οποία απαρτίζεται από τον ίδιο τον Soteur και άλλα δύο σημαντικά πρόσωπα της τέχνης: τον Χάρη Τσέβη, διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο visual designer και την Ελευθερία Τσέλιου, ιστορικό τέχνης και ιδιοκτήτρια της Eleftheria Tseliou Gallery.

Τί περιμένεις λοιπόν; Ξεκίνα να εμπνέεσαι και να δημιουργείς και που ξέρεις μπορεί μια μέρα να κάνεις βόλτα στην Μελάνθου για να δεις την δική σου μοναδική δημιουργία.

Η υποβολή έργων θα ολοκληρωθεί στις 28/2/2021.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.