Ο Δράκος συναντάται στην παγκόσμια Μυθολογία και παίρνει διαφορετικές υπερφυσικές μορφές. Είναι φύλακας μεγάλων θησαυρών και των μυστικών της ζωής, της μαγείας αλλά και της αθανασίας. Αρχέγονο σύμβολο δύναμης, ευγονίας, σοφίας, δικαιοσύνης, φύλακας χρυσού και σμαραγδιών και προπαντός φύλακας αγάπης. Εμείς σας προσφέρουμε τρία γούρια-δράκος από τη σχεδιάστρια Μαρία Καπρίλη.

Για να κερδίσετε, αφήστε μας σχόλιο αγάπης στο διαγωνισμό μας στο Facebook  μέχρι τις 31/12 στις 12 το μεσημέρι. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού στο post του διαγωνισμού και θα παραλάβουν το δώρο τους, με επίδειξη ταυτότητας, από τα γραφεία της Popaganda, Κολοκοτρώνη 59Β Στοά Κουρτάκη, τηλ. 2103210369, από τις 12 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

kaprilh

Η ιστορία ενός δράκου σηματοδοτεί την συνεργασία της Μαρίας Καπρίλη με την Λόλα Νικολάου και την δημιουργία μόνιμου εκθετηρίου της στην ομώνυμη γκαλερί. Τα γούρια του 2014 καθώς και πολύτιμες δημιουργίες της εκτίθενται ήδη στη γκαλερί, M art Space www.m-art.gr/space, Σόλωνος 10 και Ηρακλείτου από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι 10 Ιανουαρίου του 2014 στην Έκθεση εφαρμοσμένων τεχνών & design.