Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΕΞΟΔΟΣ

Επαρτάραμε με πάθος και με Μάμος στην Πλατεία Αβησσυνίας

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου η πλατεία Αβησσυνίας στο Μοναστηράκι ταξίδεψε στο παρελθόν με ρετρό αγόρια και κορίτσια, μπόλικο swing και φυσικά τη δροσερή και χρυσαφένια μπύρα Μάμος!
Φωτογραφίες: Γεράσιμος Δομένικος / FOSPHOTOS

Βρισκόμαστε και επίσημα πλέον στο καλοκαίρι και οι ζέστες έχουν αρχίσει να πιάνουν για τα καλά. Πράγμα που σημαίνει πως η διάθεση ανεβαίνει, θέλουμε τα απαραίτητα δροσερά διαλείμματα, να βολτάρουμε με φίλους, να ακούσουμε χαρούμενη και αγαπημένη μουσική, να χορέψουμε…

Η μπύρα Μάμος φρόντισε να ικανοποιήσει και τα τρία παραπάνω, σε ένα μεγάλο  πάρτυ που έκανε την Πέμπτη 6 Ιουνίου στην Πλατεία Αβησσυνίας στο Μοναστηράκι, με ζωντανή μουσική από τους Bejeezus, τους Swingin’ Cats και τον dj Petro Eco, πολλά παιχνίδια και φυσικά κερασμένη μπύρα !

Έτοιμοι για πάρτυ Μάμος;

Ρετρό κορίτσια…

…ταχυδακτυλουργοί…

…μας καλωσόρισαν στο μεγάλο πάρτυ της Μάμος στην Πλατεία Αβησσυνίας. Ακούσατε, ακούσατε!

Το μεγάλο πάρτυ της Μάμος αρχίζει να γίνεται σιγά σιγά θεσμός, μιας και φέτος διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία, πράγμα που καταλάβαινε κανείς εύκολα μιας και ήδη πριν τις 20:00, οπότε και ξεκινούσε η μεγάλη γιορτή, πολύς κόσμος κατέφθανε στην Ερμού για να μπει σε μια Πλατεία Αβησσυνίας, που είχε ταξιδέψει στον χρόνο.

Ανάμεσα στον κόσμο υπήρχαν αγόρια και κορίτσια που ήταν σαν να βγήκαν από μια άλλη εποχή και που πέρα από τα ρετρό συνολάκια τους, φορούσαν την πιο γιορτινή διάθεση τους.

Σε όποια γωνιά της πλατείας και να γύρναγες, έβλεπες ρετρό αντικείμενα!

Το βανάκι που μας κερνούσε δωρεάν μπύρα Μάμος, σας θυμίζει κι εσάς παλιό παγωτατζίδικο;

Παίξαμε και στον τυχερό τροχό για να κερδίσουμε συλλεκτικά αναμνηστικά Μάμος!

Όλη όμως η πλατεία είχε ταξιδέψει στο χρόνο, αφού όλο και σε κάποια γωνιά θα πετύχαινες ρετρό αντικείμενα, ενώ το βανάκι-αντίκα από το οποίο προμηθευόμασταν μπύρα έμοιαζε με παλιό παγωτατζίδικο. Αλλά κι εμείς, ακόμη κι αν δεν ήμασταν ντυμένοι με τρόπο που να παρέπεμπε σε περασμένες δεκαετίες, μπορούσαμε με ένα κλικ να «μεταφερθούμε» σε αυτές.  Πηγαίναμε σε ειδικό σημείο,  φωτογραφιζόμασταν σε έναν λευκό καμβά και η φωτογραφία ύστερα από ειδική επεξεργασία τυπωνόταν σε σέπια, για έξτρα ρετρό αίγλη.  Ακόμη, για να μην φύγουμε με άδεια χέρια, μπορούσαμε να γυρίσουμε τον τυχερό τροχό και να κερδίσουμε συλλεκτικά δώρα Μάμος.

Μπύρα…

…κι άλλη μπύρα…

…δροσερή και χρυσαφένια.

Στην υγειά σας!

Η Μάμος όμως μας υποσχέθηκε μουσική και γι’ αυτό λίγα λεπτά μετά τις 20:00 στην σκηνή ανέβηκαν οι Bejeezus, με όρεξη και ενέργεια σε ένα εκρηκτικό σετ γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες στις οποίες έδωσαν έναν swing αέρα. Έτσι, ο κόσμος που πλέον είχε γεμίσει τον χώρο, χόρευε αλά swing από το “Staying Alive” των Bee Gees μέχρι το “Lonely Boy” των Black Keys. 

Στη σκηνή, λίγα λεπτά μετά τους Bejeezus ανέβηκαν οι Swingin’ Cats, παίζοντας τόσο διασκευές όσο και δικά τους κομμάτια. Κατάμεστη πλέον η Πλατεία Αβησσυνίας, κινούταν στους ρυθμούς του σχήματος με τον frontman τους, Γιώργο Ζερβό, να δίνει το σήμα, αλλά και την Μυρτώ Ναούμ που ήταν ντυμένη σαν σταρ του σινεμά της δεκαετίας του ’30, να δίνει την απαραίτητη τσαχπινιά και δεκάδες χέρια να σηκώνονται ψηλά με μια μπύρα Μάμος

Οι Bejeezus «μας χόρεψαν» με swing διασκευές.

Διασκεύασαν από Bee Gees μέχρι Black Keys!

Ήρθε η ώρα για τους Swingin’ Cats!

Στους οποίους όλα τα χέρια με τα ποτήρια γεμάτα Μάμος σηκώθηκαν ψηλά.

Πέρα από τους Bejeezus και τους Swingin’ Cats απολαύσαμε και τις μουσικές επιλογές του dj Petro Eco. Ο κόσμος δεν σταμάτησε να έρχεται στην Πλατεία Αβησσυνίας και διασκεδάσαμε με την ψυχή μας, σε μια βραδιά που πήγαμε με καλή διάθεση και φύγαμε με ακόμη καλύτερη. 

Κι αυτό γιατί  επαρτάραμε με Μάμος και με πάθος.  Άντε και του χρόνου!

Μήπως η κατάμεστη Πλατεία Αβησσυνίας μαρτυρά ότι το πάρτυ της Μάμος είναι πλέον θεσμός;

Άντε και του χρόνου!

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.