HXOΣ: ION + Melorman Live στο Six D.o.g.s


Ο Melorman μαζί με τον drummer Κρίτωνα Μπελλώνια και ο γνωστός σε όλους μας ΙΟΝ, έχοντας λείψει καιρό από τις live εμφανίσεις, θα μας παρουσιάσουν αμφότεροι τις καινούριες τους δουλειές αλλά και παλιές αγαπημένες.
Down tempo, ambient, deep house και dub techno ήχοι που θα ακουστούν από δύο παραγωγούς με ιδιαίτερο παρελθόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλ: 2103210510
21.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη 

ΠΑΡΤΙ: Outlook Festival 2014 Athens Launch Party στο Bios


Το μεγαλύτερο bass/dance festival της Ευρώπης, το Outlook Festival 2014 θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο στο τέλος του καλοκαιριού στη Κροατία. Στα πλαίσια της προώθησης του φεστιβάλ στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαρτίου το Athens Launch Party στο ισόγειο του Bios, με καλεσμένο τον Compa (Deep Medi/Boka/Kokeshi/UK), πλαισιωμένο από τους Billy Widz b2b Jeph1, Bluez και Selecta Fred.Μετά την εμφάνιση τους το ’12 και ’13 στο Outlook Festival και τα αντίστοιχα BigBang launch parties στην Αθήνα, οι Billy Widz & Jeph1 φέτος μοιράζονται τα πικάπ με την ομάδα Grimey Joe’s Collective, προσκαλώντας μαζί για πρώτη φορά στην Ελλάδα έναν πολύ ανερχόμενο παραγωγό και DJ της dubstep σκηνής, τον Βρετανό Compa.

Bios, Πειραιώς 84, Αθήνα
Τηλ: 2103425335
23.00 μ.μ.
Είσοδος: 5 E

ΜΟΥΣΙΚΗ: Kostas Fountas sets the tunes στο Six D.o.g.s

Το Σάββατο 22 Μαρτίου, ο Κώστας Φούντας, με ανοιξιάτικη διάθεση, θα είναι υπεύθυνος για ό,τι φτάνει στα αυτιά μας και σίγουρα έχει διάθεση για ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα στις μουσικές δεκαετίες. Σας περιμένουμε για ένα Σαββατόβραδο που σκοπό έχει να δούμε το R’n’R και το soul του ’60 να πηγαίνει χέρι-χέρι με τον κιθαριστικό ήχο του σήμερα.

Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλ: 2103210510
22.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη 

ΠΑΡΤI: Mammy Hot Daddy Cool στο Bios


Mammy Hot, Daddy Cool night το Σάββατο 22 Μαρτίου στο μπαρ πάνω από το bios. Ο Blend Mishkin και η Anna Mystic στο πιο επιτυχημένο dancehall πάρτι της Αθήνας. Οι δυο DJs εφαρμόζουν την μυστική συνταγή των πάρτι τους από το 2008,  με σταθερά residencies τα τελευταία χρόνια όπου με επιτυχία αναμιγνύουν μουσικά συστατικά με προέλευση από τον χώρο της Τζαμαικανικής μοντέρνας μουσικής, ήχους reggae, dancehall, moombahton, tropical bass, soca και hip hop.Το αποτέλεσμα είναι ένα εκρηκτικό μείγμα που συνδυάζει τζαμαϊκανά μπαχαρικά, χορευτικά beats, μαύρα φωνητικά και καλοκαιρινά vibes ακόμη και στην καρδιά του χειμώνα ικανοποιώντας τους πιο δύσκολους ουρανίσκους.

Bar πάνω από το Bios, Πειραιώς 84, Αθήνα
Τηλ: 2103425335
23.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: Danceteria XL edition με ClubKid ft. Nikolas Gale + Ordem στο Six D.o.g.s

Το Danceteria, το καθιερωμένο μηνιαίο project του ClubKid (Madison Square Recs) που εδώ και ενάμιση χρόνο μετατρέπει το bar του six d.o.g.s σε mini-dancefloor, μεταφέρεται και πάλι στο χώρο του Gig Space παρουσιάζοντας τη δεύτερη XL εκδοχή του, το Σάββατο 22 Μαρτίου. Το line-up περιλαμβάνει τον ιδρυτή και resident του Danceteria, ClubKid μαζί με τον καταξιωμένο DJ και παραγωγό Nikolas Gale. Τη βραδιά ‘ανοίγει’ η αγαπητή ραδιοφωνική παραγωγός και DJ, Ordem.

Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλ: 2103210510
23.55 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΜΟΥΣΙΚΗ: Street Thunder στο Ρομάντσο.

Το Σάββατο 22.3, το Ρομάντσο επιστρέφει στα μουσικά λημέρια πάνω από τα οποία κρέμεται η σκιά του Τζον Κάρπεντερ. Η πολιορκία συνεχίζεται. Τη μουσική επιλέγουν οι Λουκάς Σαββίδης και ο Μάκης Παπασημακόπουλος.

Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
Τηλ: 2103425335
22.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: TANZheimer στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών


Στην παράσταση αυτή, πρωταγωνιστές είναι χορευτές άνω των 65 ετών. Η χορευτική ομάδα 65+ της Στέγης αποτελείται από άτομα που συμμετείχαν στους κύκλους σεμιναρίων κίνησης για άτομα 65+ της περασμένης χρονιάς. Η νεοσύστατη ομάδα παρουσιάζει την πρώτη της χορευτική παράσταση στη Στέγη, αποδεικνύοντας ότι η δημιουργικότητα και η αγάπη για ζωή δεν έχουν ηλικία. Αφού ολοκλήρωσαν την εκπαιδευτική διαδικασία με την ομάδα χορού Αερίτες, οι «νέοι» χορευτές 65+ ακολούθησαν κανονικά τις νόρμες μιας ομάδας χορού και μπήκαν σε εντατικό πρόγραμμα προβών για να παρουσιάσουν μια παράσταση- εμπειρία.Οι χορευτές, μαζί με τους Αερίτες, ανακαλύπτουν ένα δικό τους κινητικό κώδικα και δημιουργούν μια πρωτότυπη χορογραφία. Απελευθερώνοντας σώμα και φαντασία, προτείνουν μια ιδιαίτερη χορευτική παράσταση, αποδεικνύοντας ότι αυτή η περίοδος της ζωής των ανθρώπων μπορεί να είναι η πιο δημιουργική.

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα 
Τηλ: 2109005800
20.00 μ.μ.
Εισιτήρια: 12 € 

HXOΣ: Universal Trilogy Live στο DeathDisco


Πρωτοπόροι της ηλεκτρονικής σκηνής με μια μακροχρόνια δημιουργική πορεία, κάνοντας ένα δυναμικό comeback τον Απρίλιο του 2012 παρουσιάζοντας το album “Pop Crisis” και έχοντας το νέο τους single “She Moves the World” ήδη σε κυκλοφορία, θα μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό live με τραγούδια από όλη την δισκογραφική τους πορεία.To Σάββατο 22 Μαρτίου στο Death Disco οι Universal Trilogy θα μας παρουσιάσουν ένα live όπου τίποτα δεν θα είναι διακριτό, το φωτεινό δίνει την θέση του στο σκοτάδι, η electronica στην pop, τα breakbeats στην rock και όλα αυτά μέσα σε μια ατμόσφαιρα με έντονη ηλεκτρονική ενέργεια, δυναμικές ερμηνείες, θεατρικότητα και power pop συνθέσεις.

DeathDisco  Ωγύγου 15 και Λεπενιώτου,Ψυρρή
22.00 μ.μ.
Είσοδος: 7 E

ΗΧΟΣ: Almost There, Contra Limit, When Curtain Falls, Ace Of Heaven Live στο ΤΩΡΑ Κ44


Σας λείψαμε;; Μετά από σχεδόν ένα ολόκληρο χρόνο απουσίας από τα συναυλιακά δρώμενα, οι Almost There επιστρέφουμε με μία μοναδική συναυλία στο αγαπημένο stage του Κ44 για μία βραδιά που υπόσχεται δυνατές μουσικές και πολύ fun mood για τους fans του rock και όχι μόνο. Πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό live για μας και είναι σίγουρο πως θα τα δώσουμε όλα για όλα, μιας και αυτό τον καιρό διανύουμε ίσως την καλύτερη περίοδο της πενταετούς πορείας μας! Από το live δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι φίλοι μας When Curtain Falls, μία μπάντα που μετράει χρόνια εμπειρίας από το 2011 και πολλές συναυλίες στις καλύτερες σκηνές της πόλης.
Στην παρέα μας θα είναι και οι Ace Of Heaven, που δημιουργήθηκαν το 2009 ως μία σχολική μπάντα και συνεχίζουν να παίζουν μέχρι σήμερα με το ίδιο πάθος. Επομένως, εάν μας ξέρετε και μας έχετε ξαναδεί, εάν μας ξέρετε μα δε μας έχετε δει ζωντανά, ή αν απλά θέλετε να ξεκινήσετε το Σαββατόβραδό σας με ένα χορταστικό rock show, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη , ξέρετε που πρέπει να βρίσκεστε!!

ΤΩΡΑ Κ44 Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι
Τηλ: 2103423560
20.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: Πήγα KEY ήρθα στο Key Bar


Από ‘δώ; Από Key; Πέρα; Δώθε; Μαζί; Μόνοι; Να μείνω; Να φύγω; Να πάω; Να έρθω;
Τόσα ερωτήματα! Ας κάτσουμε για ένα ποτό στο Key και βλέπουμε. Στα decks o Νικόλας Μπογιόπουλος.

Key Bar, Πραξιτέλους 37, Αθήνα
Τηλ: 2103230380
19.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: Κωδικός ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ: Ανακαίνιση party {Bye bye old Komma} στο Komma Bar


Αυτό το Σάββατο είναι η τελευταία μέρα του Komma bar με τη σημερινή του μορφή, καθώς ξεκινάμε άμεσα ανακαίνιση.Όσοι αγαπήσατε το Komma ελάτε να μας βοηθήσετε να πιούμε την κάβα μας λίγες ώρες πριν έρθει το συνεργείο με τις βαριοπούλες και ξεκινήσει το ξήλωμα. Μουσική θα παίξουν: τα δίδυμα των Λατέρνατιβ & ΛεGirlz και η μοναδική Στέλλα Καλησπεράτου.

Komma Bar, Μαυροκορδάτου 6, Αθήνα
Τηλ: 21 30238555
22.30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: Gus & Bonso με Jose Amba & Mackenzie στο PIXI


Το Σάββατο 22 Μαρτίου στο καθιερωμένο πλέον πάρτι των Gus & Bonso στο PIXI με καλεσμένους τους Jose Amba (Street Outdoors) και Mackenzie (Habeat Records).

PIXI, Ευμολπιδών 11, Γκάζι
Τηλ: 2103423751
23.00 μ.μ.
Είσοδος: 8 E (με ποτό)

ΠΑΡΤΙ: Blend presents Monika Kruse στο Koo Koo


Το Blend υποδέχεται στο ΚOO KOO μια από τις σπουδαιότερες θηλυκές εκπροσώπους της σύγχρονης techno και tech house και επικεφαλής των labels Τerminal M και Electric Avenue, Μonika Kruse!Η Γερμανίδα Kruse, ένα υπέροχο μείγμα μουσικού, dj και παραγωγού γαλουχήθηκε στις πιο ιστορικές “γειτονιές” της ηλεκτρονικής μουσικής σε Βερολίνο και Μόναχο.Ο μελωδικός της ήχος, ως επί το πλείστον funky και sexy με ισχυρά vocals, αντανακλά ένα μεγάλο ταλέντο που “πατάει” πάνω σ’ ένα ανήσυχο μουσικό ένστικτο. Φημίζεται για την αψεγάδιαστη ικανότητά της να επιλέγει τον κατάλληλο δίσκο την κατάλληλη στιγμή και για το υπέροχο, όλο συναίσθημα vibe που επικρατεί σε κάθε της performance. Οι τακτικές επισκέψεις της στα booths του Berghain Panorama Bar, του Watergate και του εξίσου θρυλικού Ultraschall Club το επιβεβαιώνουν ανά πάσα στιγμή. Δική της και η σημαντική πρωτοβουλία για τη δημιουργία του φιλανθρωπικού οργανισμού “No Historical Backspin”, μέσω του οποίου καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής κινητοποιούνται κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Στις 22 Μαρτίου, η Monika Kruse θα μοιραστεί τη σκηνή του KOO KOO residents του Blend, Μikee και Manolaco!

Κοο Κοο Live Music Bar, Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλ: 2103450930
00.05  π.μ.
Είσοδος: 10 ευρώ (μέχρι τις 02:00) 12 ευρώ (μετά τις 02:00)
Τιμή Φιάλης: 120 ευρώ/4άτομα

HXOΣ: Julia Kent (US) Live με Joalz ft.Toni Kater (DE) στο Six D.o.g.s


Από το roster του κορυφαίου label Leaf και τη Νέα Υόρκη, όπου εδρεύει, η Julia Kent έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα σε ένα co headline με τους Joalz.

Δραστήρια, χαρισματική και σαγηνευτική, η Julia Kent δικαίως θεωρείται από τις κορυφαίες στο είδος της παρουσίες, έχοντας στις πλάτες τις μια καριέρα που μετράει πλέον αισίως 20 χρόνια: από τους Rasputina, το cello rock υβριδικό γκρουπ που σχημάτισε στα 90s μέχρι την καθοριστική της συνεργασία με τον Antony Hegarty στους Αntony & the Johnsons, των οποίων είναι βασικό μέλος και με τους οποίους κέρδισε το περίφημο Mercury Prize το 2005. Τον Μάρτιο του 2013 κυκλοφόρησε το “Character” από το φημισμένο βρετανικό label Leaf, με την αύρα μινιμαλιστών όπως ο Michael Nyman & o Steve Reich να είναι διακριτικά παρούσα και το αποτέλεσμα καθηλωτικό.Μαζί της στη σκηνή του six d.o.g.s θα βρεθούν οι Joalz. Mε ένα απολαυστικό album (“Μοnkshood”) και μια σειρά από εξαιρετικά E.P’s στο ενεργητικό τους, με εξαιρετικές κριτικές στον βρετανικό και γερμανικό τύπο, συνεργασίες με τον Adam Pearson (Sisters of Mercy), την performer Sunday Luv, την Όλγα Κουκλάκη και φυσικά τη Julia Kent, οι Joalz αποτελούν εδώ και χρόνια μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες εγχώριες περιπτώσεις, εξελίσσοντας συνεχώς τον ήχο τους, από τις πιο πειραματικές πρώτες στιγμές τους μέχρι και σήμερα.

Η Julia Kent μας μίλησε εδώ .

Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλ: 2103210510
Κυριακή 21.00 μ.μ.
Είσοδος:10 €

HXOΣ: Danilo Perez Live στο Gazarte

Μία από τις πιο εμβληματικές εν ζωή καλλιτεχνικές φιγούρες του πλανήτη έρχεται στο Gazarte για μία και μόνο παράσταση. Ο βραβευμένος με Grammy για το έργο του Danilo Perez, θεωρείται ομόφωνα ένας από τους συνθέτες εκείνους που έχουν επηρεάσει το χώρο της Jazz όσο πολύ λίγοι, ενώ το τεράστιο ανθρωπιστικό και φιλανθρωπικό του έργο οδήγησε την UNESCO στο να του χαρίσει τον πλέον τιμητικό τίτλο“Artist for Peace”.έσα από όλες αυτές τις εμπειρίες και τις ζωντανές του παρουσιάσεις, γρήγορα παγιώθηκε σαν ένας νέος και κάτι παραπάνω από πολλά υποσχόμενος μουσικός. Με τον καιρό κατάφερε να συνεργαστεί τόσο σε επίπεδο συναυλιών όσο και σε δισκογραφικές δουλειές με καλλιτέχνες όπως Steve Lacy, Charlie Haden, Michael Brecker, Joe Lovano,Tom Harrell, Gary Burton και Roy Haynes, ενώ το 2000 έπαιξε στο πλευρό του Wayne Shorter, στο εξαιρετικό Shorter’s quartet.

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Τηλ: 2103460347
Kυριακή 21.30 μ.μ.
Εισιτήρια: Προπώληση: A ζώνη: 33€ | Β ζώνη: 25€  |   Όρθιοι: 15€
ΤαμείοA ζώνη: 38€ | Β ζώνη: 30€  |   Όρθιοι: 20€  

ΘΕΑΤΡΟ: ΘΕΑΤΡΟ: R.I.P Romeos Ioulietta Panta στο Bios


Η ιστορία δύο νέων που συναντιούνται τυχαία σ’ ένα δημόσιο χώρο και ερωτεύονται ενώ γύρω τους μαίνεται εμφύλια διαμάχη ανάμεσα στους ανθρώπους της πόλης. Το τραγικό ζευγάρι μόλις που προλαβαίνει να ερωτευτεί και οδηγείται στην αυτοκτονία. Η μόνη τους ελπίδα βρίσκεται στον άλλο κόσμο.Η παράσταση R.I.P είναι μια διακοπή στο χρόνο και τον ήχο της πόλης. Απευθύνεται σε μια αγύμναστη εσωτερική λειτουργία, την ευαισθησία. Οι δύο νέοι βρίσκονται σε μια τομή του έντονου ρυθμού της πόλης με τις άπειρες δραστηριότητες και μιας ησυχίας αταίριαστης με τον έξω κόσμο.

Bios, Πειραιώς 84, Αθήνα
Τηλ: 2103425335
Kυριακή 21.15 μ.μ.
Είσοδος: 10 ευρώ (ενιαίο)

ΠΑΡΤΙ: The Post Rock Experiment στο DeathDisco


Την Κυριακή 23 Μαρτίου, το Death Disco, θα αποκαλύψει από τα decks του ένα μουσικό project που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη ίσως φορά στα εναλλακτικά bar-clubs της Αθήνας.
Ο Γιάννης και ο Μάνος θα κάνουν ένα ταξίδι, εμπνευσμένο από τους ήχους της post-rock μουσικής και θα καλύψουν όλα τα σχετικά είδη, όπως Post Rock, Post Rock/Shoegaze, Instrumental, Ambient/Post Rock, Soundscape, Experimental, Cinematic, Post metal.

Death Disco,  Ωγύγου 15 και Λεπενιώτου, Ψυρρή, Αθήνα
Κυριακή 20.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΜΟΥΣΙΚΗ: Jazz Duet με special guest τη Πέννυ Μπαλτατζή στο Ginger Ale


Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 live Jazz Duet από τον Δημήτρης Καραγιάννη στο σαξόφωνο και τον Παντελή Μπενετάτο στο Πιάνο. Special guest η Πέννυ Μπαλτατζή (Penny and The Swinging cats).

Ginger Ale Cocktail Lounge, Θεμιστοκλέους 74, Πλατεία Εξαρχείων
Τηλ: 210 3301246
Κυριακή 21.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη