ΕΞΟΔΟΣ

Αν ο γάμος σας πέφτει βαρύς, κάντε το πάρτυ στο La Soiree de Votanique κι όλα θα πάνε καλά…

Κι όσο για τους καλούς απογόνους, το αγαπημένο μας μπαρ στον Βοτανικό με την υπέροχη αυλή αναλαμβάνει και βαφτίσεις.
22.03.2018

Στην Ελλάδα όλες οι σημαντικές εκδηλώσεις της ζωής είναι συνδεδεμένες με ωραία μουσική και καλό φαγητό. Μετά από γάμους, βαφτίσεις και γενέθλια, αυτά είναι δυο από τα κύρια πράγματα που συζητιούνται στις παρέες. Εκεί γίνεται η αξιολόγηση, με αυτά τα κριτήρια ανεβοκατεβαίνουν οι βαθμοί. Αν το φαγητό δεν ήταν καλό και η μουσική δεν έδινε τον κατάλληλο τόνο στην βραδιά, τότε όλα τα άλλα πάνε σε δεύτερη μοίρα. 

Το Soiree de Votanique με τα 15 χρόνια πείρας στην εστίαση και παρουσίας στην περιοχή του Βοτανικού ως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μπαρ της περιοχής -πριν ακόμα από την έλευση του μετρό «Κεραμεικός» που την έκανε δημοφιλή σε όλη την Αθήνα, έρχεται για να σα; εξασφαλίσει ότι η γιορτή σας θα μείνει αξέχαστη σε όλους. Σε ένα ζεστό και όσο χρωματιστό πρέπει περιβάλλον, υπόσχεται να δώσει στην εκδήλωσή σας την αίσθηση οικειότητας που χρειάζεται για να φύγουν όλοι οι καλεσμένοι με πλατιά χαμόγελα.

Στην ανθισμένη αυλή του, που τον χειμώνα υπάρχει η δυνατότητα να κλείσει τελείως, μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 200 άτομα. Είτε πρόκειται για γάμο, είτε για βάπτιση, κοπή πίτας, γενέθλια ή απλά ένα τραπέζι στους φίλους σας, δύσκολα θα βρείτε καταλληλότερο χώρο για να τους ευχαριστήσετε. Μακριά από τις πομπώδεις αίθουσες που έχουμε συνηθίσει, μπορείτε να δώσετε μια πιο εναλλακτική και ζεστή χροιά στην μοναδική αυτή για εσάς βραδιά.

Βέβαια το Soiree de Votanique εξακολουθεί να είναι εκεί από το πρωί για να απολαύσετε τον καφέ σας, ενώ από Πέμπτη ως Κυριακή η κουζίνα του είναι ανοιχτή μέχρι το βράδυ. Όταν δεν φιλοξενεί κάποια εκδήλωση μπορείτε να γευτείτε τα πιάτα του μενού του, την ποικιλία των κρασιών που προσφέρει, τις μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες και βέβαια, να ακούσετε την πάντα προσεγμένη μουσική που έκανε γνωστό αυτόν τον χώρο, 15 χρόνια τώρα.

Έχοντας ξεκινήσει ως ένα παρεϊστικο στέκι  στην έκρηξη της μπαρ σκηνής αρχές της δεκαετίας του 2000, και πρωτοστατήσει στη μετατόπιση της νυχτερινής διασκέδασης κάτω από την Πειραιώς το Soiree De Votanique εξελίσσεται διατηρώντας την συνταγή που το καθιέρωσε. Καλό φαγητό, ωραία μουσική, χαλαρό περιβάλλον είναι η ιδανική συνταγή για ένα τραπέζι με 10 ή, ακόμα καλύτερα, ένα γλέντι με 200 φίλους. 

La Soiree de Votanique, Καστοριάς 37, Βοτανικός, 210 3471.401
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.