HXOΣ: The Voyage Limpid Sound Live στο Six D.o.g.s


Οι The Voyage Limpid Sound γιορτάζουν τα δεκατρία χρόνια ζωής τους, ως το μόνο ποπ συγκρότημα που δεν έχει σχέση με την ποπ, με μια εορταστική εμφάνιση στο six d.o.g.s. Σε μια σπάνια, ακόμα και για τα δεδομένα των Voyage περίσταση, θα παίξουν τραγούδια από όλους τους κυκλοφορημένους και μη δίσκους τους.

Μας τα λένε και οι ίδιοι εδώ

Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλ: 2103210510
21.00 μ.μ.
Είσοδος: 5 E

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: What Happens to the Hope at the End of the Evening στο Bios


Ο Tim Crouch και ο Andy Smith, μακροχρόνιοι στενοί συνεργάτες και φίλοι, έχουν υπάρξει η ομάδα πίσω από τον Συγγραφέα (The Author) και το βραβευμένο An Oak Tree, βρίσκονται μαζί επί σκηνής για πρώτη φορά. Η ιστορία ενός απογεύματος, αυτού του απογεύματος και κάθε απογεύματος. Δύο φίλοι συναντιούνται ξανά μετά από πολύ καιρό. Η ιστορία μιας επανασύνδεσης, μιας επανάληψης και μίας προδοσίας. Ένα ταξίδι στην απόσταση  που χωρίζει τις αντικρουόμενες απόψεις, την δράση και την αδράνεια, τις διαφορετικές μορφές, τους φίλους.
Μια σειρά από αντιθέσεις συνθέτει αυτή την περίεργη συνάντηση μεταξύ παλιών φίλων, μπερδεύοντας την πραγματικότητα με το θέατρο με πολύ χιούμορ και απαράμιλλη σοβαρότητα την ίδια στιγμή. H απουσία και η παρουσία, η συνύπαρξη στη σκηνή και στη ζωή, το επιτηδευμένο και το αληθινό. Το What happens to the hope at the end of the eveningαποτελεί  ένα ακόμη εξαιρετικό δείγμα γραφής του ανήσυχου Tim Crouch και ένα αισιόδοξο μήνυμα για το πώς το θέατρο μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Bios, Πειραιώς 84, Αθήνα
Τηλ: 210 3425335
Σάββατο & Κυριακή 21.00 μ.μ
Εισιτήρια:
 15 & 12 ευρώ (φοιτητικό)

MOYΣΙΚΗ: Quantized Music Showcase με Nikola Gala + Tolis Q + Lex στο Six D.o.g.s


Η Quantized Music πιστή στο ραντεβού της στο Gig space του six d.o.g.s, μας παρουσιάζει ακόμα ένα showcase, το Σαββάτο 12 Απριλίου. Καλεσμένος του Αθηναϊκού label αυτή την φορά θα είναι ο, εκ Θεσσαλονίκης παραγωγός και DJ, Nikola Gala. Ο Nikola Gala είναι καταξιωμένος στην διεθνή ηλεκτρονική σκηνή εδώ και χρόνια με αναρίθμητες κυκλοφορίες σε labels όπως τα Plastic City, Phobiq, Octopus, Tronic, Noir, Clap Your Hands, Platipus, η καριέρα του όμως εκτοξεύτηκε τελευταία, με τις πρώτες του κυκλοφορίες στο ‘μεγαθήριο’ που ακούει στο όνομα Rekids, ένα label που θεωρείται από τα σημαντικότερα και πιο σεβαστά της σύγχρονης, ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.Την βραδιά θα πλαισιώσουν, όπως πάντα, οι βασικοί συντελεστές και εκπρόσωποι της Quantized Music, Tolis Q και Lex.

Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλ: 2103210510
23.55 μ.μ.
Είσοδος: 5 E

ΘΕΑΤΡΟ: Σάρα Κέιν, 4.48 Ψύχωση στο Bios


Το θέατρο Δωματίου και η Άντζελα Μπρούσκου παρουσιάζουν το τελευταίο έργο της Σάρα Κέιν, 4.48 Ψύχωση. Ένα έργο που χαρακτηρίζεται από την μεταδραματική δομή του μέσα από μια ωμή και αποκαλυπτική γλώσσα. Ένας μονόλογος ή ένα έργο για πολλές φωνές.Το έργο αναφέρεται στην ειδική ώρα πριν την ανατολή.  Ένας χρόνος καταγραμμένος σαν μία στιγμή ακραίας διαύγειας.Οι πρωινές ώρες που στατιστικά διαπράττεται ένας μεγάλος αριθμός αυτοκτονιών.Ένα ταξίδι μέσα στο μυαλό κάποιου ή μια συνεδρία ανάμεσα σ’ ένα ασθενή και τον γιατρό του; Τι είναι η ψυχική αρρώστια; Γιατί αρρωσταίνουμε; Υπάρχει θεραπεία; Η  αρρώστια σαν κοινωνικό στίγμα.

Bios, Πειραιώς 84,  Αθήνα
Τηλ: 2103425335
Σάββατο & Κυριακή 21.00 μ.μ.
Εισιτήρια: 10 ευρώ (ενιαίο)

ΠΑΡΤΙ: Pink Motel Records 1 Year Anniversary στο Six D.o.g.s


Η Pink Motel Records έχοντας ήδη οχτώ κυκλοφορίες στο ενεργητικό της, γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας της με ένα πάρτι στο The Bar του Six D.o.g.s  το Σάββατο 12 Απριλίου.  Τη μουσική θα επιλέγουν οι Raccoon in theCity και Miss Zombiedust με garage, 60’s, rock n’ roll αλλά και northernsoul, mod revival και indie επιλογές από το team του label.

Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλ: 2103210510
22.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

 

ΜΠΑΖΑΡ: ΦΟΡΜA- Μπαζάρ μεταχειρισμένων φωτογραφικών ειδών στο Ρομάντσο


Το ΦΟΡΜÁ είναι ένα διήμερο μπαζάρ μεταχειρισμένων φωτογραφικών ειδών που γίνεται στο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια) στις 12 & 13 Απριλίου 2014 στο οποίο συμμετέχουν συλλέκτες φωτογραφικών μηχανών, κυρίως αναλογικών αλλά και ψηφιακών, φακών καθώς και άλλων φωτογραφικών προϊόντων. Ο σκοπός του ΦΟΡΜÁ είναι να συγκεντρώσει συλλέκτες, πωλητές και αγοραστές κάτω από μια στέγη για ένα διήμερο ώστε να γνωριστούν, να συζητήσουν, να δουν και να εξετάσουν από κοντά μηχανές, φακούς και άλλα είδη. Μέσα στα πλαίσια του ΦΟΡΜÁ το Σάββατο 12 Απριλίου στο Ρομάντσο, από τις εφτά το απόγευμα μέχρι τις εννιά, τέσσερις νέοι Έλληνες φωτογράφοι θα συζητήσουν με το κοινό για την δουλειά τους. Η Όλγα Στεφάτου θα παρουσιάσει την δουλειά της από την Βιρμανία “Echoes of silence”, o Παύλος Φυσάκης θα μιλήσει για το βιβλίο του “Land ends”, o Δημήτρης Μιχαλάκης θα μας δείξει το “Burnout”, την καταγραφή της ελληνικής κρίσης και ο Γιώργος Μουτάφης θα παρουσιάσει το πρότζεκτ “Οδύσσεια των μεταναστών”.

Ρομάντσο , Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα
Τηλ: 2167003325
Σάββατο& Κυριακή 11:00 π.μ. – 20:00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

 

HXOΣ: Jack DeJohnette – Joe Lovano – Esperanza Spalding – Leo Genovese //The Spring Quartet στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών


Πολύ σπάνια πραγματοποιούνται συνεργασίες μουσικών αυτού του μεγέθους! Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η συνεργασία προέκυψε με φυσικότητα, καθώς οι μουσικοί αυτοί είχαν ήδη επαφές μεταξύ τους, ανά δύο ή τρεις, παίζοντας και δοκιμάζοντας ιδέες. Κοινός παρανομαστής τους είναι το πρώιμο ξεκίνημά τους, από την ηλικία των 4-5 ετών, η σχέση τους με το Κολέγιο του Berklee, αρκετές συμπράξεις με σημαντικούς τζαζίστες (Dave Holland, Pat Metheny, Herbie Hancock, Charlie Haden, McCoy Tyner), αλλά κυρίως μια χωρίς αποκλεισμούς μουσική φιλοσοφία.Στον ήχο τους διαθλώνται πολυμορφίες επιρροών και επιλογών, αποχρώσεων και επινοήσεων (χαρακτηριστικές των κορυφαίων κάθε τέχνης) και ένας βιωματικά εκλεπτυσμένος εκλεκτισμός.

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα 
Τηλ: 2109005800
20.30 μ.μ.
Εισιτήρια: 15 – 18 – 28 €  Μειωμ. 10 – 12 – 15 € | Άνεργοι 5 €

HXOΣ: Ουρανία Γκάσιου-Παρουσίαση Εκκλησιαστικού Οργάνου στο Μέγαρο Μουσικής


Πριν από δεκαπέντε περίπου χρόνια το Μέγαρο Μουσικής συγκέντρωσε μια γεμάτη ενθουσιασμό ομάδα νέων ταλαντούχων μουσικών γύρω από τον διακεκριμένο οργανίστα Nicholas Kynaston, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μυηθούν στα μυστικά της ερμηνείας του εκκλησιαστικού οργάνου και στηρίζοντάς τους στη συνέχιση των σπουδών τους στο εξωτερικό με υποτροφίες που θεσπίστηκαν ειδικά για αυτό το σκοπό. Μέσα από αυτό το φυτώριο αναδείχθηκε και η πολυβραβευμένη – μόνιμη πλέον οργανίστα του Μεγάρου – Ουρανία Γκάσιου. Με βάση το Λονδίνο και μια σειρά από βραβεία στις αποσκευές της η νεαρή καλλιτέχνις διαγράφει ήδη μια αξιόλογη διεθνή καριέρα. Η Ουρανία Γκάσιου ανοίγει τον κύκλο «Adagio – Μουσικές για τις μέρες του Πάσχα» με ένα πρόγραμμα που καλύπτει τρεις αιώνες μουσικής δημιουργίας.

Μέγαρο Μουσικής, Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα 
Tηλ: 2107282333
2o.30 μ.μ.
Εισιτήρια: Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ: € 5, Πολύτεκνοι, 65+: 8€ Ζώνη Γ: € 9, Ζώνη Β: € 15, Ζώνη Α: € 22, Διακεκριμένη Ζώνη: € 30

ΕΚΘΕΣΗ: ”No Respect”: Graffiti και Street Art στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.


Η Στέγη διοργανώνει σε κλειστό χώρο μία έκθεση-καταγραφή της ελληνικής graffiti & street art σκηνής, όπως αυτή αποτυπώνεται σήμερα στους δρόμους της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων της Ελλάδας.
Τα σαράντα έργα που θα δημιουργηθούν επί τόπου και θα καλύψουν τους τοίχους, τις κολώνες, το δάπεδο του εκθεσιακού χώρου, αλλά και τα αυτοκίνητα που θα τοποθετηθούν μέσα σε αυτόν, ανήκουν σε ισάριθμους graffiti και street artists, οι οποίοι προέκυψαν μέσα από έναν μεγάλο αριθμό συμμετοχών από καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στην ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος της Στέγης. Μέσα στον χώρο της έκθεσης θα προβάλλεται making of video υλοποίησης των έργων. Η έκθεση θα συνοδεύεται από κατάλογο με φωτογραφικό υλικό των έργων και με πληροφορίες για τους καλλιτέχνες.

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα 
Τηλ: 2109005800
12:00-21:00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: Rovis Brothers στο PIXI


Οι Rovis Brothers (Jason Rovis & Filippos) βρίσκονται ξανά πίσω στα decks του PIXI. To τρομερό ντουέτο θα ροκάρει τη βραδιά για άλλη μια φορά!

PIXI, Ευμολπιδών 11, Γκάζι
Τηλ: 2103423751
23.00 π.μ.
Είσοδος: 8 E (με ποτό)

ΗΧΟΣ: Συνθετικοί Live στο DeathDisco


Οι Συνθετικοί δημιουργήθηκαν το 1985 από τους Αποστόλη “Λοβέρδο” Αυγερινό (στίχοι, σύνθεση, φωνή, κιθάρα), τον Διονύση Αυγερινό (σύνθεση, φωνή, πλήκτρα) και τον Δημοσθένη Τσανέτογλου (computers). Το 2013 κυκλοφόρησαν το νεο τους άλμπουμ “Ανθρωπινες Ιστορίες” σε CD. Το Σάββατο 12 Απριλίου να είστε έτοιμοι για μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Συνθετικών από το παρελθόν (“Είναι Σίγουρο”, “Σταύρος Κοσμά Πετρής” κ.α.) και για την πρώτη live παρουσίαση του “Ανθρώπινες Ιστορίες”!

DeathDisco  Ωγύγου 15 και Λεπενιώτου, Ψυρρή
22.00 μ.μ.
Είσοδος: 7€

ΠΑΡΤΙ: You Say Party! We Say Yeah! Kris Riot & Postriper & MNDL (STFU) στο ΤΩΡΑ Κ44


Οι YSP!WSY! aka Kris Riot & Postriper, υπεύθυνοι για τον αυθεντικό χαμό του Γκαζιού έτσι όπως μόνο αυτοί δεν ξέρουν να τον προκαλούν επιστρέφουν για ένα ακόμα ξέφρενο πάρτι με σπέσιαλ γκεστ, τον έναν κ μοναδικό ΕΜ.ΕΝ.ΝΤΙ.ΕΛ ακα ΜΑΙΝΤΛΕΣ από τους Σατ Δε Φακ Απ.

ΤΩΡΑ Κ44 Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι 
Τηλ: 2103423560
23.00 μ.μ.
Είσοδος: 3 E (με μπύρα)

 

ΠΑΡΤΙ: Krunk meets Bad Kids στο Komma

Η τριάδα της αγάπης και της μελωδίας πηγαίνει κέντρο αυτό το Σάββατο ! Στο ανανεωμένο Komma σας περιμένουμε λοιπόν για ποτό, χορό και γιατί όχι νέους έρωτες και γνωριμίες !!!

Komma Bar, Μαυροκορδάτου 6, Αθήνα 
Τηλ: 2130238555
21.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: Not Another Trash Party στο Κοο Κοο


Λένε ότι όλα τα καλά πράγματα έχουν ένα τέλος… Για αυτούς που βολεύονται με τα καλά… μπορεί! Τα τέλεια πράγματα, φτάνουν σε μια κορύφωση, και εξελίσσονται! Όταν λέμε «τέλεια πράγματα», δεν εννοούμε τους TRASHFORMERS, εννοούμε εσάς που αν μη τη άλλο φέτος με την αγάπη σας μας βοηθήσατε να κάνουμε πράγματα που πριν από μερικά χρόνια τα συζητούσαμε μεταξύ μας και γελούσαμε, επειδή τα θεωρούσαμε απαγορευτικά! Ξέρεις τι σε περιμένει! Μια νύχτα που την επόμενη μέρα θα ξυπνήσεις με χαμόγελο! Μια νύχτα που την επόμενη μέρα θα έχεις πιαστεί από τον πολύ χορό σε μύες που δεν ήξερες ότι υπάρχουν! Μια νύχτα όπου την επόμενη μέρα θα θέλεις να την μοιραστείς με τους ανθρώπους που αγαπάς.

Κοο Κοο, Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλ: 2103450930
23.30 μ.μ.
Eίσοδος: 10 (με κρασί/μπύρα)

HΧΟΣ: Dan Theo Project  Live στο Ginger Ale


Dan Theo Project είναι το σύνολο τριών νεαρών μουσικών που με έντονους ρυθμούς Latin, Jazz, και RnB, δημιουργούν μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα που ταξιδεύει. Το μαγείρεμα επιρροών όπως, Paco de Lucia, Al di Meola, Astor Piazzola, Chick Corea, αλλά και Santana, Xavier Naidoo, και Jamiroquai, φέρνουν ως αποτέλεσμα μια ιδιαίτερη βραδιά, πλούσια σε συγκίνηση, πάθος, και ενθουσιασμό.

Ginger Ale Cocktail Lounge, Θεμιστοκλέους 74, Πλατεία Εξαρχείων
Τηλ: 2103301246
21.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη 

ΠΑΡΤΙ: BOBA Vol. II(Hosted By K.Bolas & S.Bamparis) στο Use Bar


Δεύτερη ΜΠΟΜΠΑ στην νυχτερινή διασκέδαση η οποία αυτή την φορά θα σκάσει στην πλ. καρύτση και συγκεκριμένα στο Use το Σάββατο 12 του μηνού.Φόρα το κράνος σου και έλα.

Use Bar, Πλ.Καρύτση 5, Αθήνα
Τηλ:2103235993
22.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΜΠΑΖΑΡ: The Meet Market στη “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων


Επιτέλους έφτασε η ώρα για το Πασχαλινό Μeet Μarket! Ο χειμώνας στην Ελλάδα μπορεί να μην είναι και τόσο βαρύς, ευτυχώς, αυτό όμως δεν μειώνει τον ενθουσιασμό μας για την άνοιξη που έρχεται!! Με το που καθεδρεύει ο ήλιος στον Αττικό ουρανό το Μeet Μarket βγάζει τις τέντες και απολαμβάνει την ατμόσφαιρα! Μια ανάσα πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, το Σάββατο 12 και τη Κυριακή των Βαΐων 13 Απριλίου το Πασχαλινό Μeet Μarket σας προσκαλεί στη Τεχνόπολη Αθηνών στο Γκάζι στην αίθουσα <<Μηχανουργείο>> (Δ12) και στην κεντρική αυλή, όπου περίπου 120 πάγκοι γεμάτοι με πρωτότυπα χειροποίητα προϊόντα είναι στην διάθεσή σας!!! Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μουσική από τους djs του Μeet Μarket , εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, δώρα για όλους στο κεντρικό ταμείο και έξτρα δωράκια για αυτούς που θα βρουν τα σοκολατένια αυγά που υπάρχουν κρυμμένα στο χώρο!!! Πόσο πιο ωραίο να γίνει το Σαββατοκύριακο πριν το Πάσχα???

“Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
Σάββατο & Κυριακή 13:00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΗΧΟΣ: Daniel Melingo Live στο Gazarte


Το πάθος, ο ερωτισμός και η ένταση του Αργεντίνικου tango μας γοητεύει και πάντα θα το κάνει. Μια ιεροτελεστία που μετατρέπεται σε ένα καλλιτεχνικό παραλήρημα και ακροβατεί ανάμεσα στην λογική και την τρέλα. Ίσως και να κλίνει προς την τρέλα. Μία μουσική παράσταση που ντύνεται με την πιο αυθόρμητη και ανεπιτήδευτη θεατρικότητα και γίνεται μια μουσικοθεατρική εμπειρία χωρίς όρια. Αυτό τον παραληρηματικό συνδυασμό πρόκειται να ζήσουμε στις 13 Απριλίου στοgazArte, με προσκεκλημένο έναν από τους πιο εμβληματικούς εκφραστές του Tango παγκοσμίως. Το πολύμορφο υποκριτικό, μουσικό και χιουμοριστικό ταλέντο του καθηλωτικού Daniel Melingo, έρχεται να κατακλύσει το stage του Gazarte, με την πιο Bohem εκδοχή της τέχνης, σε ένα show που δεν γίνεται να χάσεις.

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Τηλ: 2103460347
Κυριακή 21.00 μ.μ.
Εισιτήρια: Προπώληση: A ζώνη: 28€ | Β ζώνη: 22€ | Όρθιοι: 13€
Ταμείο: A ζώνη: 31€ | Β ζώνη: 25€ | Όρθιοι: 16€

HXOΣ: DJ Frenic feat. MC Boogaloo Dee Live στο Six D.o.g.s


Ο Βρετανός DJ / παραγωγός Frenic ύστερα από τις δύο sold out εμφανίσεις του στην Αθήνα, επιστρέφει για ένα ξεχωριστό show. Την Κυριακή 13 Απριλίου θα βρίσκεται στο gig space του six d.o.g.s μαζί με τον MC του,Boogaloo Dee, και τον καλό του φίλο Kill Emil, γνωστό στο ελληνικό κοινό τόσο για τη solo δουλειά του, όσο και για τη συμμετοχή του στους Pad Trio.Ο Frenic επιστρέφει στο ωριμότερο σημείο της μουσικής του καριέρας πρόκειται να παρουσιάσει ένα ξεχωριστό show με όλα τα tracks που μας έκαναν να τον αγαπήσουμε καθώς και νέα κομμάτια.

Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλ: 2103210510
Κυριακή 21.00 μ.μ.
Εισιτήρια: Προπωληση: 8€, Ταμείο: 10€
Σημεία Προπώλησης:
Ticket House – Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς
Reload Stores – Πανεπιστημίου 54, Πλ. Ομονοίας | T: 2103801466

ΜΟΥΣΙΚΗ: Worst Taste In Music στον Μπαμπά


Μουσική, χορός, ποτά, όμορφη διάθεση.Τα γνωστά. We’re back!

Μπαμπάς Καφετέρια-Μπάρα, Φαλήρου 53, Κουκάκι
Τηλ: 2155505565
Κυριακή 20.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΜΟΥΣΙΚΗ: Black Cat Masonry Presents Synth Digger στο Six D.o.g.s

Το Black Cat Masonry είναι ένα νέο ανεξάρτητο δισκογραφικό label. Προσφέροντας περιορισμένο υλικό σε φυσικό μέσο, φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε μια ανοιχτή πλατφόρμα υψηλής αισθητικής. Για τα καλορίζικα, την Κυριακή 13 Απριλίου θα ψήνει και θα προσφέρει φαγητό από νωρίς το απόγευμα στο The Bar, ενώ ο Synth Digger θα φέρει δύο καφάσια βινύλια για να ακούσουμε.

Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι, Αθήνα
Τηλ: 2103210510
Κυριακή 21.00 μ.μ
Eίσοδος ελεύθερη

ΠΑΡΤΙ: Shoegaze/Dream Pop Experience στο DeathDisco


Την Κυριακή 13 Απριλίου, στο Death Disco (Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου, Ψυρρή) θα αναβιώσουν αγαπημένοι ήχοι από τα διαχρονικά αγαπημένα μας μουσικά βιώματα του Shoegaze & της Dream Pop. Οι Ian, Emman & Niki θα αναλάβουν να σας οδηγήσουν στο ηχητικό αυτό ταξίδι που θα ξεκινάει από τα late 80s – early 90s έως τις νεότερες και πρόσφατες παραγωγές.Ένα συνονθύλευμα από κιθάρες, αιθέρια φωνητικά & ονειρεμένους synth ήχους.

DeathDisco  Ωγύγου 15 και Λεπενιώτου, Ψυρρή
Κυριακή 21.00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη