Κριός

Κριός

Ο Άρης, κυβερνήτης σου παρεμπιπτόντως, θα μετακινηθεί από το ζώδιό σου στον Ταύρο στις 5, δηλαδή όλη του η ενέργεια θα διοχετευτεί στα οικονομικά σου θέματα. Αυτό έχει δύο πλευρές, η μία είναι ότι θα γίνεις περισσότερο διεκδικητικός-ή με αυτά και προφανώς αυτός και άλλοι παράγοντες θα αποφέρουν κέρδος, η άλλη πλευρά είναι ότι μπορεί να έρθουν και κάποια έξοδα μαζεμένα.

Βέβαια, θα καλύψεις διάφορες ανάγκες σου και θα απαλλαγείς από εκκρεμότητες. Σίγουρα όμως η διαχείριση των οικονομικών σου είναι ένα ζήτημα που θέλει προσοχή τον Ιούλιο. Η πανσέληνος στις 13 είναι μια ένδειξη ότι κάτι νέο θα ξεκινήσει στα επαγγελματικά, μπορεί αυτό το διάστημα να ολοκληρώνεις και ένα πρότζεκτ με επιτυχία.

Πάντως στα μέσα του μήνα φαίνεται ότι θα υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Μέχρι τις 18 η Αφροδίτη θα σε κάνει περισσότερο κοινωνικό και επικοινωνιακό και θα σε φέρει κοντά με νέους ανθρώπους. Μπορεί και να μιλάμε και για μια νέα συναισθηματική σχέση με αυτή της τη θέση. Από τις 18 που θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου θα ευνοούνται τα θέματα προσωπικών σχέσεων και οικογένειας.

Η νέα Σελήνη στις 28 είναι απόλυτα ερωτική και το ενδιαφέρον για τη συναισθηματική σου ζωή ξεκινά τότε. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος