Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPIRITS

Τι συμβαίνει μέσα σε ένα αποστακτήριο τσικουδιάς στην Κρήτη;

Ο Ηλίας Μελισσουργός μας μαθαίνει τα μυστικά που κάνουν την premium τσικουδιά 35Ν αξεπέραστη.

https://www.youtube.com/watch?v=LKlLsARGQv4

Αρκεί μία και μόνο γουλιά για να καταλάβει κανείς την ποιότητα της τσικουδιάς 35Ν και είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνει στη μία γουλιά.

Μετά τις πολλές γουλιές, την επόμενη μέρα, που θα ξυπνήσει με το κεφάλι ανάλαφρο και με καλή διάθεση, εκεί θα κάνει το σωστό τεστ. Εγώ το έκανα και γράφω εκ πείρας. Ένα μπουκάλι, δύο φίλοι μου, γλυκόπιοτη παλαιωμένη και το άλλο πρωί όλα καλά. Από εκείνη τη στιγμή τα αποστάγματα 35Ν, έχουν την τιμητική τους στην κάβα μου.

Στο πρόσφατο ταξίδι μου στην Κρήτη, γνώρισα επιτέλους και από κοντά τους τρεις φίλους που αναγνωρίζουν ότι η τσικουδιά είναι ένα εκλεκτό και ποιοτικό παραδοσιακό απόσταγμα του Kρητικού αμπελώνα. Ο Γιώργος Μαρκουλάκης, ο Παντελής Φανουργάκης και ο Ηλίας Μελισσουργός, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν τέσσερα μοναδικά αποστάγματα που μπορούμε να απολαμβάνουμε ακόμα και χωρίς να είναι παγωμένα.

Το αποστακτήριό τους, το 35Ν Cretan Distillery, βρίσκεται μέσα στον Πηγιανό Κάμπο, 10 χλμ ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου και 500μ από τη βόρεια παραλία του νησιού. Λειτουργεί και παράγει από τον Αύγουστο του 2020, ενώ σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο για επισκέψεις γευσιγνωσίας και σχετικές εκδηλώσεις. Εκεί έμαθα από κοντά τα μυστικά της καλής, premium τσικουδιάς, από τον ίδιο τον Ηλία που με ξενάγησε στα καζάνια προσφέροντάς μου και ποτηράκια από απόσταγμα που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά. Οι διηγήσεις του είναι το ίδιο απολαυστικές όσο και η τσικουδιά του.

35n.gr, Θα τις βρείτε στα καταστήματα Κάβα Φαίδων, Oak Cava, Kylix, Κάβα Ανθίδης, Κάβα Δροσιά -Γεωργιλάκης, Θανόπουλος και ΑΒ. Επίσης στα εστιατόρια Aleria και Ρακουμέλ.
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.