Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popaganda SPIRITS

Φθινοπωρινά απογεύματα κι aperitivo με ελληνικό χαρακτήρα, στο Noel και στο Odori!

Οι καλύτερες, από το καλοκαίρι, ελαφριές προτάσεις στα πιο δημοσφιλή all day στέκια του κέντρου εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο τα αγαπημένα λικέρ Roots.

Τα απεριτίφ που μας συντρόφεψαν το καλοκαίρι συνεχίζουμε να τα πίνουμε και τώρα που η θερμοκρασία έχει πέσει λίγο και κάπως έχει δροσίσει ο καιρός. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να απαρνηθούμε τις γεύσεις που απολαύσαμε στα πιο αγαπημένα  all day μπαρ του κέντρου της Αθήνας, δηλαδή στο Noel και στο Odori. Μιλάμε για τα Roots Herb Spirit, Roots Rakomelo, Roots Mastiha και Roots Tentura.

Κάθε φορά που αλλάζει η ώρα στα τέλη του Οκτώβρη, η after work εξόδος  γίνεται σταθερή αξία από σταθερή συνήθεια που υπήρξε τους προηγούμενους μήνες. Ένα low alcohol ποτό είναι ότι πρέπει για να διώξει το γραφείο από πάνω μας, για να μας χαλαρώσει μετά από μια κουραστική μέρα, χωρίς όμως να μας επιβαρύνει με κάτι που θα κουβαλήσουμε μετά στο σπίτι. Αλλά ακόμη και στο lunch break, το ελαφρύ ποτό ενδείκνυται για να δώσει το απαραίτητο boost προκειμένου να επιστρέψουμε με καλύτερη διάθεση στη δουλειά. Και, ναι, να είμαστε εξίσου αποδοτικοί και συγκεντρωμένοι, για να σας προλάβουμε εσάς τους καχύποπτους…

 

Όπως εξηγεί και ο Μανώλης Λυκιαρδόπουλος από το Odori, «Τα απεριτίφ είναι ένα από τα trends των σημερινών μπαρ. Tα early drinks είναι συνήθως χαμηλών αλκοολικών βαθμών, εύκολα κοκτέιλ, ιδανικά για μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες, ώστε να μας ανοίξουν την όρεξη. Στο Odori συνδυάζουμε τον ιταλικό χαρακτήρα του vermouth με ελληνικά προϊόντα βάζοντας μια διαφορετική πινελιά σε αυτήν την κατηγορία».

Με τα παραπάνω δεδομένα τα Rοοts, με το χαρακτηριστικό τετράγωνο μπουκάλι με τα τέσσερα σύμβολα, μια οικογένεια ελληνικών αποσταγμάτων από την ελληνική φύση, με ρίζες στο παρελθόν, και μια πρωτοποριακή φιλοσοφία για τον κόσμο των λικέρ, είναι τα ιδανικά συστατικά για δροσιστικά, πρωτότυπα κοκτέιλ.

Ας δούμε τέσσερα από αυτά, τα πιο δημοφιλή.

Chromophilia (Roots Rakomelo, fernet branca, celery bitters, lemon tonic) Μέλι απο το Roots Rakomelo, λίγο πικράδα απο τα bitters και το Fernet και lemon tonic. Σερβίρεται στο Noel.

 

Coral Spring (Roots Mastiha, gin, red cabbage and sage cordial, tonic) Το best seller του καλοκαιριού στο Noel, με Roots Mastiha, και κόκκινο χρώμα από ένα cordial με κόκκινο λάχανο, το οποίο συμπληρώνεται απο tonic.  

 

Mare mediterraneo (Roots Rakomelo, Italicus, cordial μανταρίνι περγαμόντο, tonic water) ή αλλιώς τα εσπεριδοειδή της Μεσογείου στο ποτήρι σου, μανταρίνι, περγαμόντο, με μέλι από το Roots Rakomelo. Το ζητάτε στο Odori.

 

Tramonto (Roots Herb Spirit, vermouth, grapefruit soda) Το best seller του Odori συνεχίζει και φέτος το φθινόπωρο. Το Roots Herb Spirit, το ελληνικό βοτανικό ποτό με δίκταμο, συνδυάζεται μοναδικά με λίγο βερμούτ και grapefruit soda. 

 

Cheers!

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.