Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaSPIRITS

Πάμε για Πλωμάρι, funny φάσεις κι ακόμα παραπέρα

Από το Γκάζι στο Περιστέρι και από την Χαλκιδική στον Μαραθώνα και την Μυτιλήνη ‘Πάμε για Πλωμάρι’ και δεν έμεινε μεζές για μεζέ.

Το υπερfunny καλοκαίρι 2017  είπε ΝΑΙ στο Πάμε για Πλωμάρι , είπε ΝΑΙ στις νέες παρέες και τις νέες funny καταστάσεις. Όλη η Ελλάδα είπε να επιστρέψει – έστω και για λίγο -στην πραγματική ζωή και να απολαύσει πραγματική ανθρώπινη παρέα, τρομερούς μεζέδες και κέφι με καλή καρδιά όλα κερασμένα από το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.

Από το  Γκάζι  στο Περιστέρι και από την Χαλκιδική στον  Μαραθώνα και  την Μυτιλήνη Πάμε για Πλωμάρι και δεν έμεινε μεζές  για μεζέ!

Αν  είσαι κι εσύ  τύπος που του αρέσουν οι funny εμπειρίες,  τα καινούρια μέρη, οι καινούριοι άνθρωποι , το πες- πες με τσιμπολογήματα και ουζάκι τώρα το ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΥ έχει κάτι να σου πει, ή μάλλον να σου δώσει ή μάλλον να κεράσει.

Εσένα, τον κολλητό ή την κολλητή σου και οκτώ ακόμη funny αγνώστους την φορά, που θα τραπεζωθείτε  όλοι μαζί  σε κάποιο ωραίο μαγαζάκι που έτυχε να διαλέξετε όλοι σας (έχετε όλοι κοινά γούστα για ένα καλό  ξεκίνημα της funny φάσης και πρώτους funny χαρακτήρες -ο καθείς με τον δικό του για περισσότερο fun-). Τώρα είναι η στιγμή που μπαίνουν τα  μεζεδάκια, το ουζάκι, το κέφι, η καλή καρδιά και η διάθεση σε φάση  Πάμε Για Πλωμάρι.Funny, ε;

Αυτό κι αν είναι funny!

Το’ χεις;  Μπες στο www.pamegiaplomari.gr, μάθε πόσο Funny τύπος είσαι και κέρδισε μία διπλή θέση για το τραπέζι της επιλογής σου, με Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, τσιτσιμπλίκια και σιγόντα… μαζί με άλλους 8 άγνωστους τύπους!  Έλα μαζί μας.  Εκεί έξω  #ExeiHlioExeiPlomari

Δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή ως τις 21 Ιουλίου, γιατί υπάρχουν  λίγα ακόμη  μόνο Πάμε για Πλωμάρι τραπεζώματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Λέσβο για σένα και τον φίλο ή το αμόρε σου.

www.pamegiaplomari.gr

#pamegiaplomari

Το αγαπημένο Ούζο, ταξιδεύει από το Πλωμάρι της Λέσβου για να φτάσει στα ποτήρια μας, όπου παράγεται από το 1894 μέχρι και σήμερα! Ένα ούζο που προέρχεται από 100% διπλή απόσταξη και παράγεται παραδοσιακά, σε 18 μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Έτσι έχουμε στα χέρια μας ένα πραγματικά, γλυκόπιοτο ούζο. Το αποστακτήριο  είναι ανοιχτό σε όλους και μάλιστα ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και στο Μουσείο Ούζου «Ο Κόσμος του Ούζου». Ένα μουσείο που αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε σε περίπτωση που κανονίζετε για τις διακοπές που πλησιάζουν ένα ταξιδάκι στο νησί της Λέσβου.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.