ΣΚΑΝΕΡ

Περηφάνια και Απογοήτευση: Το Brexit στο Μουντιάλ του 2018

Η Αγγλία έχασε την ευκαρία να περάσει στον τελικό του Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας και όπως είναι λογικό οι Άγγλοι φίλαθλοι βίωσαν μια πελώρια απογοήτευση.

Η Αγγλία έχασε χθες στο ποδόσφαιρο 2 -1, στην παράταση, από την Κροατία, στον δεύτερο ημιτελικό αγώνα του Μουντιάλ 2018. Η Κροατία πέρασε στον τελικό και η Αγγλία βίωσε ένα ακόμα μίνι Brexit.

Οι αντιδράσεις των Άγγλων φιλάθλων ήταν εντυπωσιακές στο ξεκίνημα, όταν η ομάδα τους σκόραρε μόλις στο 5′ λεπτό του αγώνα.

 

Την θέση των έξαλλων πανηγυρισμών όμως στα πρόσωπα των Άγγλων πήραν οι λυγμοί, τα δάκρυα κι η στενοχώρια, όταν άρχισαν να βλέπουν τον χρόνο να κυλάει αντίστροφα και την ομάδα τους εντέλει να μένει έξω από τον πολυπόθητο μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2018.

Άγγλοι φίλαθλοι πανηγυρίζουν τρελλά το γκολ της ομάδας τους, που μπήκε στο 5′ μόλις λεπτό του αγώνα. BoxPark Croydon, Νότιο Λονδίνο, Βρετανία, 11 Ιουλίου 2018.

Άγγλοι φίλαθλοι πανηγυρίζουν τρελλά το γκολ της ομάδας τους, που μπήκε στο 5′ μόλις λεπτό του αγώνα. BoxPark Croydon, Νότιο Λονδίνο, Βρετανία, 11 Ιουλίου 2018.

Μόλις μπήκε το δέυτερο γκολ της Κροατίας στην παράταση και οι Άγγλοι φίλαθλοι αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι το όνειρο σβήνει. BoxPark Croydon, Νότιο Λονδίνο, Βρετανία, 11 Ιουλίου 2018.

Δάκρυα και στενοχώρια στα πρόσωπα των Άγγλων φιλάθλων, καθώς παρακολουθούν την ομάδα τους να χάνει στην παράταση και το όνειρο του τελικού να απομακρύνεται. BoxPark Croydon, Νότιο Λονδίνο, Βρετανία, 11 Ιουλίου 2018.

Ακόμα και στο ποδόσφαιρο, μια αγκαλιά σε καθησυχάζει. Δάκρυα και στενοχώρια στα πρόσωπα των Άγγλων φιλάθλων, καθώς παρακολουθούν την ομάδα τους να χάνει στην παράταση και το όνειρο του τελικού να απομακρύνεται. BoxPark Croydon, Νότιο Λονδίνο, Βρετανία, 11 Ιουλίου 2018.

 

 

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.