Member of Greek Band Rec,December 2014

ΜΟΥΣΙΚΗ: Αγαπώ την έντεχνη και εναλλακτική μουσική, ελληνική αλλά και ξενόγλωσση. Ξεκίνησα ακούγοντας Αλκίνοο Ιωαννίδη, Σωκράτη Μάλαμα και συγκροτήματα όπως τα Διάφανα Κρίνα, οι Τρύπες καθώς και τα Ξύλινα Σπαθιά. Πώς εξελίχθηκαν όλα αυτά; Μα φυσικά σε «ψηφιακά αποτυπώματα» όπως μου αρέσει να τα χαρακτηρίζω. Όλα  τα CD πλέον βρίσκονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μου. Αυτά δεν είχαν ανάγκη από εξέλιξη, εγώ ο ίδιος είχα και έτσι απλά ωρίμασα συνεχίζοντας να ακούω την ίδια μουσική, διευρύνοντας τους μουσικούς μου ορίζοντες και σε αντίστοιχα είδη στο εξωτερικό. Οι συναυλίες που έχουν παραμείνει στην μνήμη μου είναι αυτές των Depeche Mode και των Linkin Park στην Αθήνα.

ΒΙΒΛΙΑ: Από τα αγαπημένα μου είναι το Πιστός για ένα χρόνο του A.J. Jacobs  και αυτό τον καιρό δίπλα μου έχω το Art of War. Από τις πρώτες του σελίδες αισθάνομαι ότι άργησε να με επιλέξει αυτό το βιβλίο, έτσι δε λένε; Ό,τι σε επιλέγει, δεν το επιλέγεις!

Member of Greek Band Rec,December 2014

ΤΑΙΝΙΕΣ: Το Inception είναι μία από τις ταινίες που, αν και την είδα πρόσφατα, μπήκε στον κατάλογο με τις αγαπημένες μου, νομίζω ότι θα μείνει για καιρό στην κορυφή των προτιμήσεων μου. Αυτό που λέμε: ξανά και ξανά. Από σκηνοθέτες τώρα, μου αρέσει η ματιά του Christopher Nolan, όχι μόνο σε αυτή την ταινία φυσικά, αλλά και στο Dark Knight του 2008.

ΙΝΤΕΡΝΕΤ: Διαδίκτυο ε; Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου πλέον χωρίς αυτό. Νομίζω κανείς από μας. Η πρώτη μου κίνηση, αφού φυσικά βγάλω τον σκύλο μου βόλτα, είναι να ελέγξω το e-mail μου, να μπω στις αγαπημένες μου σελίδες με ενημερωτικά sites και να αναλώσω σίγουρα μία ώρα από το πρωινό μου σε gossipο-ιστοσελίδες. Λατρεύω αυτή μου την συνήθεια, είναι τόσο μα τόσο παράλληλο το σύμπαν σ’ αυτές που ειλικρινά ξεχνώ ό, τι σοβαρό με απασχολεί. «Δραπετεύει» το μυαλό.

Member of Greek Band Rec,December 2014

ΣΠΟΡ: Ο αθλητισμός ήταν μέρος της προεφηβικής, αλλά και τις εφηβικής μου ηλικίας, με μπάσκετ και πολεμικές τέχνες στο επίκεντρο των αθλημάτων που προπονούμουν. Σήμερα περιορίζομαι στις ρακέτες το καλοκαίρι και στο τρέξιμο με το σκύλο μου. Είναι υπεραρκετές δραστηριότητες για την καθημερινότητά μου. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, αλλά δεν γνωρίζω ούτε μία εντεκάδα σε όλο τον πλανήτη, εκτός από εκείνη που φτιάχνω παίζοντας Playstation!

TV: Βλέπω σειρές στο διαδίκτυο ή στην δορυφορική. Μόνο αυτό μου αρέσει στην τηλεόραση να παρακολουθώ και το κάνω φανατικά, Game of Thrones, Homeland, The Walking Dead, Suits, House of Cards και τώρα τελευταία το Resurrection είναι οι αγαπημένες μου σειρές.

Member of Greek Band Rec,December 2014

ΤΑΞΙΔΙ: Το πρώτο μου ταξίδι, και η πρώτη φορά που μπήκα σε αεροπλάνο ήταν για μια συναυλία στην Ελβετία. Νομίζω γι’ αυτό το θυμάμαι ακόμα. Ήταν περίεργο συναίσθημα, ένιωθα σαν παιδάκι. Επίσης ένα ταξίδι που θα ήθελα να κάνω, αλλά με σκοπό να μείνω και αρκετό καιρό είναι στην Αμερική, κι ενώ μου έχει δοθεί πολλές φορές η ευκαιρία, όλο κάτι συνέβαινε και δεν τα κατάφερνα να βρεθώ εκεί. Ελπίζω ότι θα καταφέρω να το πραγματοποιήσω σύντομα.

ΤΩΡΑ: Μεταφορικά μιλώντας, έχω ένα πρόβλημα με το «τώρα». Το κακό είναι ότι ασχολούμαι πολύ με το μέλλον και ξεχνάω να ευχαριστηθώ και να ζήσω το παρόν. Πρέπει να το αλλάξω αυτό. Κυριολεκτικά μιλώντας, γράφω τα νέα τραγούδια για τους REC και ετοιμάζω το υλικό για τον δεύτερο μας δίσκο.