Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.01.2023

“Τι έκανες στο πρόσωπό μου” είπε η Adele σε θαυμάστρια που έβαλε φίλτρο σε κοινό τους βίντεο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο η Adele "τρομάζει" κυριολεκτικά όταν αντικρύζει τη φιλτραρισμένη εκδοχή του εαυτού της στο κινητό τηλέφωνο θαυμάστριάς της.
“Τι έκανες στο πρόσωπό μου” είπε η Adele σε θαυμάστρια που έβαλε φίλτρο σε κοινό τους βίντεο

Η Adele έδειξε με τον πιο σπαρταριστό τρόπο την αντίθεσή της στα φίλτρα που έχουν κατακλύσει τα social media και με μία ατάκα της επαναπροσδιορίζει την έννοια της ομορφιάς. 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο η Adele “τρομάζει” κυριολεκτικά όταν αντικρύζει τη φιλτραρισμένη εκδοχή του εαυτού της στο κινητό τηλέφωνο θαυμάστριάς της.

Όμως, πέρα από το γέλιο που προκαλεί η αντίδρασή της, η διάσημη και πολυβραβευμένη Βρετανίδα τραγουδίστρια στέλνει το δικό της μήνυμα και με μία της ατάκα λέει αυτό που κανείς δεν θέλει να παραδεχθεί.

Στο πλαίσιο των εμφανίσεών της αυτή την περίοδο στο Las Vegas, η Adele πλησίασε μία από τις θαυμάστριές της που έσπευσαν να την απολαύσουν ζωντανά στη σκηνή του Colosseum στο Caesars Palace. Όταν όμως στήθηκε για να φωτογραφηθεί μαζί της και να βγάλει μία selfie είδε πως όλα πάνω της έμοιαζαν διαφορετικά, από το χρώμα του δέρματός της που ήταν χρυσό μέχρι το μέγεθος των χειλιών της.

Θεέ μου, τι έκανες στο πρόσωπό μου;“, φαίνεται να λέει φανερά σοκαρισμένη. “Ουάου, βγάλε αυτό το φίλτρο από το πρόσωπό μου“, συνέχισε και έφυγε για λίγο από την κάμερα. Όταν πια επέστρεψε μετά από δευτερόλεπτα, απευθυνόμενη στη θαυμάστριά της τη ρώτησε γιατί χρησιμοποιεί τέτοια φίλτρα για να καταλήξει σε μία μεγάλη αλήθεια: “Δεν μοιάζουμε έτσι αγάπη μου“. (Πηγή)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.