Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
19.01.2021

“The Fallen Oak”: Το Κτήμα Κυρ-Γιάννη τιμά την «Πεσούσα Δρυ» και επανασυστήνει ένα από τα πιο κλασικά του κρασιά

Με μια ιδιαίτερη ετικέτα, που θυμίζει παλιά ανθολογία ποιημάτων, ένα όνομα που παραπέμπει σε πραγματικά γεγονότα, ένα κλασσικό χαρμάνι ξινόμαυρο, merlot και syrah, όλα αυτά αποτελούν τις προϋποθέσεις για να λατρέψετε το "The Fallen Oak".

Η απώλεια της υπεραιωνόβιας δρυός, που έπεσε την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας και των δυνατών ανέμων που “χτύπησαν” την Βόρεια Ελλάδα και το Κτήμα Κυρ-Γιάννη στη Νάουσα, αλλάζει σελίδα στην ιστορία του Κτήματος.

Μέσα όμως από αυτό το γεγονός, η ομάδα της Κυρ-Γιάννη συνεχίζει πιο δυναμικά την πορεία της. Οι άνθρωποι του Κτήματος αποφάσισαν, λοιπόν, να δώσουν ένα όνομα στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη, έτσι ώστε να τιμήσουν τη δρυ! The Fallen Oak, «Η Πεσούσα Δρυς», είναι η υπογραφή που δίνουν στο Γιανακοχώρι, του πρώτου κρασιού του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, λανσαρισμένο με τη χρονιά του 1992, του πιο κλασικού κρασιού της Κυρ-Γιάννη κι ενός από τα πιο διαχρονικά κρασιά της ελληνικής αγοράς. 

«Η δρυς στεκόταν δίπλα στον Πύργο πάνω από 100 χρόνια, και έγινε το σύμβολο της Κυρ-Γιάννη κοσμώντας το λογότυπο και τις ετικέτες των κρασιών. Αποφασίσαμε λοιπόν, να δώσουμε πάλι ένα όνομα στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη, έτσι ώστε να τιμήσουμε ένα σύμβολό μας! Μέσα από ένα «κακό», πάντα πρέπει να βρίσκουμε ένα «καλό», κι αυτό κάναμε κι εμείς. Το σίγουρο είναι ότι η δρυς θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας» σημειώνει ο κ. Στέλιος Μπουτάρης.

Με μια ιδιαίτερη ετικέτα, που θυμίζει παλιά ανθολογία ποιημάτων, ένα όνομα που παραπέμπει σε πραγματικά γεγονότα και μιλά στην ψυχή του καταναλωτή, ένα κλασσικό χαρμάνι Ξινόμαυρο, Merlot και Syrah, μαλακό, δομημένο, μεστό και μοναδικό, όλα αυτά αποτελούν τις προϋποθέσεις για να λατρέψετε το «The Fallen Oak”! 

https://www.youtube.com/watch?v=a2zxxSGTJ18&feature=youtu.be

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα www.kiryianni.gr ή καλέστε στο +302332051100.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.