Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
13.05.2023

Eligo Audio Culture Pop-Up Store στο Τανίνη Αγάπη Μου

Η Eligo Audio Culture σε συνεργασία με το wine bar Τανίνη Αγάπη Μου στήνει ένα pop-up store δημιουργώντας το πρώτο listening bar (Jazz Kissa) στην Αθήνα!
Eligo Audio Culture Pop-Up Store στο Τανίνη Αγάπη Μου

Η Eligo Audio Culture σε συνεργασία με το wine bar Τανίνη Αγάπη Μου στήνει ένα pop-up store δημιουργώντας το πρώτο listening bar (Jazz Kissa) στην Αθήνα!

Στον υπόγειο χώρο της Τανίνης που φιλοξενεί πολιτισμικές εκδηλώσεις στήνουμε ένα ηχοσύστημα υψηλών προδιαγραφών σε συνεργασία με την Chameleon Audio, ενώ στον χώρο θα διατίθενται δίσκοι από τον κατάλογο του διαδικτυακού μας καταστήματος.

Ο επισκέπτης θα ζήσει μια μοναδική ηχητική εμπειρία, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να απολαύσει τις επιλογές της Τανίνης σε σπάνιες ποικιλίες βιολογικών ή βιοδυναμικών κρασιών, στηρίζοντας τη φυσική οινοποίηση και τον ελληνικό αμπελώνα.

Το πάθος της Τανίνης για το ελληνικό κρασί και η αναζήτηση πρωτοπόρων παραγωγών συνδυάζεται με τη δική μας αγάπη για τη μουσική, τις ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες και τους παθιασμένους δημιουργούς μηχανημάτων ήχου υψηλής ποιότητας και μοναδικού σχεδιασμού.

Listening Bar (Jazz Kissa) / High-End sound system / Records & Wine

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 14:00-00:00

https://eligoaudioculture.com/

https://taniniagapimou.gr/

https://www.instagram.com/eligoaudioculture/

https://www.facebook.com/eligoaudioculture/

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.