Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
19.05.2022

Δικηγόρος Γεωργίας Μπίκα: «Συνελήφθη βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα μαστροπείας»

Ο κ. Θανάσης Ζιώγας, αποκάλυψε ότι κατέθεσε ο βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα μαστροπείας, ο οποίος και συνελήφθη.
Δικηγόρος Γεωργίας Μπίκα: «Συνελήφθη βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα μαστροπείας»

Ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με την εισαγγελική έρευνα που ξεκίνησε για την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας προανήγγειλε ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Ο κ. Θανάσης Ζιώγας, αποκάλυψε ότι κατέθεσε ο βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα μαστροπείας, ο οποίος και συνελήφθη, σημειώνοντας ότι κατασχέθηκαν το τηλέφωνο και το λάπτοπ του από ενέργειες που γίνονται από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Πρόκειται, όπως είπε, για μια νέα έρευνα την οποία εκτελούν οι αρχές.

Τι είπε για την κατάθεση της Γεωργίας

Όσον αφορά τη χθεσινή κατάθεση της 24χρονης Γεωργίας για τα όσα έζησε στο ξενοδοχείο «Μετ» στη Θεσσαλονίκη, τόνισε πως «κατέθεσε με θάρρος, για τα όσα κτηνώδη έγιναν στη σουίτα, στο πάρτι της πρωτοχρονιάς».

«Επιβεβαίωσε την ιατροδικαστική έκθεση που αποτυπώνει βία στη Γεωργία, το κατέθεσε και υπάρχει πλήρη ταύτιση με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Ό,τι κατέθεσε αποδεικνύεται και από τα μηνύματα και τις κλήσεις που έκανε μέσω του τηλεφώνου της, αυτά τα οποία κατέθεσε περί της ώρας που πήγε, έφυγε, και επέστρεψε στο πάρτι αλλά και της πρόσκλησης που έλαβε».

Για τις τοξικολογικές εξετάσεις

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία αναμένονται το επόμενο διάστημα, θα αποτελέσουν «κλειδί» για την υπόθεση, όπως είπε ο κ. Ζιώγας.
«Αυτό που απομένει όπως είπε είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να επικυρώσει την ιατροδικαστική έκθεση. Τότε θα αλλάξει η κατηγορία και θα ανοίξουν δύο δρόμοι: Αυτός της φυλακής για τους υπαίτιους και αυτός της ζωής για τη Γεωργία. Είδε τη ζωή κατάματα ζήτησε τη βοήθεια από την κοινωνία και το πέτυχε. Είναι το κορίτσι του καθενός, του δικού μας σπιτιού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την αποστολή των εξετάσεων στη Γενεύη, σημείωσε πως η εντολή αυτή έγινε από την ανάκριση.

Στις τοξικολογικές εξετάσεις, όπως είπε αναμένεται να βρεθεί υπνωτική ουσία από το ποτό το οποίο προσφέρθηκε στη Γεωργία: «Με το χάπι αυτό δεν καταλαβαίνεις καθόλου τι σου γίνεται ούτε μπορείς να αντιδράσεις και δεν θυμάσαι τίποτα».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.