Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
12.08.2022

Η Athens Comics Library γιορτάζει το Refugee Week φέτος με θεματική “healing”

Μια πλατφόρμα συμμετοχής και έκφρασης, μια γιορτή για τις τέχνες και τον πολιτισμό, μέρος ενός δυναμικού παγκόσμιου κινήματος και προωθεί τη συνεισφορά, τη δημιουργικότητα και την ανθεκτικότητα των προσφύγων και των ανθρώπων που αναναζητούν καταφύγιο
Η Athens Comics Library γιορτάζει το Refugee Week φέτος με θεματική “healing”

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, τον Ιούνιο του 2022 η Athens Comics Library  σε συνεργασία με τον Βρετανικό οργανισμό Counterpoints Arts UK φέρνουν και στην Ελλάδα το φεστιβάλ πολιτισμού Refugee Week.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα συμμετοχής και έκφρασης, μια γιορτή για τις τέχνες και τον πολιτισμό που εντάσσεται σε ένα δυναμικό παγκόσμιο κίνημα και προωθεί τη συνεισφορά, τη δημιουργικότητα και την ανθεκτικότητα των προσφύγων και των ανθρώπων που αναζητούν καταφύγιο.

Κάθε χρόνο, το Refugee Week έχει και μία διαφορετική θεματική. Για φέτος, η θεματική  είναι το «healing», η αμοιβαία φροντίδα και η ανθρώπινη ικανότητα για επανεκκίνηση σε όλους τους τομείς που μας επηρεάζουν.

Για μια ολόκληρη εβδομάδα (20-26 Ιουνίου) οργανισμοί, ομάδες της κοινωνίας των πολιτών και κοινότητες σε όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν ανοιχτές δράσεις για όλους προσκαλώντας μας να αλλάξουμε το αφήγημα γύρω από τις προσφυγικές, και όχι μόνο, κοινότητες, να μοιραστούμε τις ιστορίες μας και να θεραπεύσουμε μαζί σημαντικές προκλήσεις των σύγχρονων κοινωνιών. Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις δείτε εδώ.

Η επίσημη έναρξη του Refugee Week Greece θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου και ώρα 18.00 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, με μία σειρά ομιλιών και καλλιτεχνικών δράσεων.
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.