Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
26.04.2024

Αρχές αεροδρομίου της Μαλαισίας δεν μπορούν να βρουν τους ιδιοκτήτες τριών Boeing 747

Τρία αεροπλάνα αναζητούν ιδιοκτήτες.
Αρχές αεροδρομίου της Μαλαισίας δεν μπορούν να βρουν τους ιδιοκτήτες τριών Boeing 747

Η διοίκηση του αεροδρομίου στην Κουάλα Λουμπούρ ανακοίνωσε το Σάββατο ότι εδώ και μέρες προσπαθεί να εντοπίσει τους ιδιοκτήτες τριών αεροπλάνων Boeing 747 που έχουν εγκαταλειφθεί στο διεθνή αερολιμένα της Μαλαισίας. Το ζήτημα προέκυψε μετά από σχετικό ρεπορτάζ εφημερίδας.

Μία εμπορική εταιρεία δήλωσε πως ένα από τα αεροσκάφη της ανήκει, ωστόσο ο διοικητής του αεροδρομίου, Ζαϊνόλ Μοντ Ίζα, είπε πως απαιτούνται περισσότερες πληροφορίες που να αποδεικνύουν την κυριότητα της εταιρείας.

«Ως μία υπεύθυνη εταιρεία διοίκησης αεροδρομίων, η Malaysia Airports επιχειρεί να επαληθεύσει τις δηλώσεις των εταιρειών που διεκδικούν την ιδιοκτησία των εν λόγω αεροπλάνων. Μέχρι σήμερα, ωστόσο, δεν έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε τους ιδιοκτήτες», δήλωσε ο ίδιος, για να προσθέσει: «Για αυτό το λόγο ζητούμε από τον πραγματικό ιδιοκτήτη να μας παράσχει τα αναγκαία έγγραφα, με τα οποία θα μπορέσουμε να επαληθεύσουμε τον τίτλο ιδιοκτησίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών του αεροδρομίου, τα τρία αεροπλάνα παραμένουν στο αεροδρόμιο της Μαλαισίας από τα μέσα του 2010, όπου και τα άφησε η εταιρεία Air Atlantic Icelandic. Η ιδιοκτησία τους μεταβιβάστηκε αργότερα στην εδραζόμενη στην Κίνα Shaanxi Sunshien Cargo, η οποία στο μεταξύ πτώχευσε. Από τότε τα αεροσκάφη δεν έχουν καταχωρηθεί στο μητρώο καμίας εταιρείας.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.