Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaGAMING

Dirt Rally review (PS4)

Ο διάδοχος των Colin McRae Rally είναι, επιτέλους, εδώ!
DiRT-RALLY-KEYART-RGB

 

Υπάρχει λόγος που το Colin McRae Rally έγινε σημείο αναφοράς στο χώρο των driving games. Αψεγάδιαστο gameplay, εντυπωσιακός (για την εποχή του) τεχνικός τομέας και ένα απαράμιλλο σύστημα χειρισμού και physics που γεφύρωσε με μοναδικό τρόπο την εξομοίωση με το fun. Με τα χρόνια (και μετά το θάνατο του μεγάλου οδηγού) οι ιθύνοντες της Codemasters έδειξαν να αφήνουν πίσω τους τις δάφνες του παρελθόντος, σε μια προσπάθεια να εκλαϊκευόσουν το εν λόγω fun και να εκμοντερνίσουν ό,τι έκανε τη μέχρι τότε ναυαρχίδα τους… κλασσική.

Κάπως έτσι φτάσαμε στα προηγούμενα Dirt, με πρωταγωνιστές τον Κεν Μπλοκ και τα παντιλίκια του Ford του στην Gymkhana. Κάπως έτσι ξεχάσαμε το γκαζόφρενο, τη σύνεση στο πάτημα του R2, την αναγκαιότητα του χειρόφρενου, ή το κακό που μπορεί να σου κάνει μια και μόνο πέτρα στην τελευταία ειδική του Ακρόπολις. Και κάπως έτσι αναγεννήθηκε ο τίτλος πέρσι (μέσω ενός early access προγράμματος που βοήθησε πολύ τους developers να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα) στο Steam, και τις περασμένες εβδομάδες στις κονσόλες μας.

Subaru_Finland_Parent_alt_02_A

Το Dirt Rally είναι με διαφορά το πιο απαιτητικό rally game που έχετε παίξει ποτέ. Δεν θα σας πάρει ποτέ από το χεράκι, ακόμα κι αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε (μην το ψάχνετε, το σωστό ρήμα επέλεξα) τα tutorial. Δεν θα σας συγχωρέσει τις στραβοτιμονίες (ας προσέχατε), και θα σας βάλει να το πληρώσετε (κυριολεκτικά) αν επιλέξετε τον εύκολο δρόμο του restart. Τα πάντα είναι μελετημένα με τρόπο τέτοιο, ώστε αν θελήσετε να νικήσετε το παιχνίδι, θα πρέπει να γίνετε οι καλύτεροι. Ναι, το Dirt Rally είναι υπέροχο!

Pikes_405_9_B

Δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν μόλις βρήκαμε το επόμενο σημείο αναφοράς των driving games για τα χρόνια που θα έρθουν. Προτάσεις για βελτιώσεις στα σημεία άλλωστε πάντα θα υπάρχουν (ιδίως αν εστιάσει κανείς στο κάπως “στεγνό” career mode, και στα μετρημένα ταξίδια του) και είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτες. Αυτή όμως είναι σίγουρα η αφετηρία μιας -ειδικής- διαδρομής που θα γεμίσει ενθουσιασμό τους λάτρεις των σκονισμένων βολάν. Το είχαμε τόσο ανάγκη άλλωστε…

http://youtu.be/Euoh9BovlJg

#Instareview: Ένα χορταστικό και «γεμάτο» racing game, άξιος διάδοχος των παλιών, καλών Colin McRae…

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.