811052d8c6ab4da9d3a077d6f5d79c63_XL

Θέλω κι εγώ να δω πρώτη την καινούργια ταινία του Tarantino. Το ίδιο και το νέο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Game of Thrones, αλλά να έχω και τη δική μου λίστα με τις αγαπημένες μου ταινίες, σειρές και βραδιές βραβείων. Επιθυμίες, που γίνονται ανάγκες και τις ζητάμε όλοι. Γίνονται πλέον εφικτές με το μοναδικό πακέτο της Novaguide.gr. Μια εντελώς διαφορετική καινοτομία από τη Nova που χαρίζει σε όλους μας τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη μας γύρω από τον κόσμο των θεαμάτων.

Το νέο αυτό πακέτο απευθύνεται σε όλο το κοινό είτε είναι ήδη χρήστες κάποιου πακέτου Nova είτε όχι, διότι μιλάμε για ένα εντελώς καινούργιο προϊόν, διαθέσιμο σε Web, iOS και Android, για άμεση και εύκολη πρόσβαση από παντού. Το Novaguide.gr μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε στα χέρια μας έναν σύγχρονο τηλεοπτικό οδηγό, που παρέχει τα πάντα γύρω από το τηλεοπτικό πρόγραμμα στα ελληνικά και στα αγγλικά, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και ενδεχόμενες προτάσεις γύρω από τα θέματα που μας ενδιαφέρουν. Τα καλά όμως δεν σταματούν εδώ, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλα τα νέα καθώς και τις αναμεταδόσεις των μεγαλύτερων βραβείων της showbiz, όπως των Όσκαρ, Βραβεία SAG και των Καννών. Μια απίστευτη πηγή  πληροφοριών, γεγονότων και εικόνων θα είναι στην διάθεση μας με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού.

222cc7c6-b39a-4849-8f6e-6799f1b80312

Το Novaguide.gr πρωτοπορεί κι άλλο με το νέο τηλεοπτικό οδηγό που μπορεί να διαθέτει κάθε χρήστης δημιουργώντας απλώς ένα νέο εξατομικευμένο προφίλ, φτιάχνοντας έναν λογαριασμό ή απλά να συνδεθεί μέσω  Facebook. Στο δικό μας προφίλ έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε λίστες επιλογής με βάση τις προτιμήσεις και τα κριτήρια που έχουμε για ταινίες, σειρές, εκπομπές. Το πακέτο αυτό μας δίνει επίσης την επιλογή να ενεργοποιήσουμε υπενθυμίσεις σε live περιεχόμενο και να μας ενημερώνει με push notification μέσω της εφαρμογής στο κινητό, με e-mail ή με μορφή μηνυμάτων, καθώς έχουμε και τη δυνατότητα να μοιραστούμε τις επιλογές μας κάνοντας share στα social media. Το Novaguide.gr δεν σταματά εδώ, ευχαριστεί τους χρήστες του και μας χαρίζει δώρα μέσα από μια σειρά διαγωνισμών μπαίνοντας απλά στην επίσημη ιστοσελίδα του www.novaguide.gr. Η διασκέδαση πλέον μπορεί να σχεδιαστεί από εμάς τους ίδιους και τη Nova να μας παρέχει τις σημαντικότερες δυνατές επιλογές, που θα μπορούσαμε να χρειαστούμε.