WTF_7773-960x639

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου, τα All Together Now Parties γιορτάζουν τα τρίτα γενέθλια τους με ένα ακόμα ΝΕΟΝ πάρτι! Έπειτα από το πρωτοποριακό ΝΕΟΝ στο καράβι της Blue Star Ferries, με περισσότερα από 2000 άτομα και έπειτα από αναρίθμητα sold out events και 4 international guests, οι ομάδες των All Together Now εξοπλίζονται με 1 τόνο NEON χρώμα και πολλές εκπλήξεις! Στα decks θα βρίσκονται μέλη των γνωστών alternative ομάδων: STFU Parties, YSP – WSY, Not Sober Parties και Granbois, για ένα all around μουσικό παραλήρημα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με RnB, ΕDM, Big Room, Electro, Trap, Dubstep, DnB. Φόρεσε ένα λευκό t-shirt, βάλε άνετα παπούτσια και ετοιμάσου για χρωμοπόλεμο και τρελό χορό. 

WTF_7374-960x639


3 χρόνια All Together Now Parties. Ποια είναι η ιστορία της ομάδας;
 Postriper: Τα Αll Together Now ξεκίνησαν το 2013 με σκοπό να γίνονται massive events από φίλους και συνεργάτες με πρώτα τότε τα πάρτι στο ΤΩΡΑ Κ44. Μετά από κάποιες εβδομάδες σε μια συζήτηση με τον Kris Riot, γεννήθηκε η ιδέα για τα ΝΕΟΝ πάρτι. Όλοι ενθουσιάστηκαν και το Κ44 και η ομάδα του μας στήριξαν έμπρακτα. Η ουρά έφτανε μέχρι την πλατεία στο Γκάζι, έτσι πήραμε την απόφαση να μετακινηθούμε σε έναν μεγαλύτερο χώρο, στο Gagarin 205. Έπειτα από 6 parties ήρθε στην παρέα μας το CU που έβαλε νέο πήχη στο glow partying, με αποκορύφωμα εκείνο το ΝΕΟΝ πάρτι που έγινε σε καράβι, τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα πάρτι μας έχουν συμμετάσχει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής οπως Trollphace, Modestep , Stooki Sound , Justin Prime. Τρεις ομάδες συνεργάζονται για ένα από τα καλύτερα πάρτι της Αθήνας. Πόσο γαμάτο είναι αυτό και πόσο δύσκολο; Kris Riot: Είναι πολύ ωραίο γιατί υπάρχει χημεία στη μουσική μεταξύ μας, εκτός από την φιλία μας. Υπάρχουν διάφορες δυσκολίες όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι γιατί υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις και θα πρέπει να συμφωνήσουμε και να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα για τη καλύτερη πάντα διεξαγωγή του party. Κάποιες φορές έχουν υπάρξει έντονες διαφωνίες τις τελευταίες ημέρες της διοργάνωσης, που έχουν λυθεί όμως δια μαγείας στο stage κατά την διάρκεια του event και στο τέλος έχουμε φύγει όλοι με ένα τεράστιο χαμόγελο και μια αγκαλιά. Μερικές από τις πιο αστείες ατάκες που έχετε δει στα CUstickers; MNDL: Τα CU stickers είναι μία μίξη από την δημιουργικότητα του CU μαζί με επίκαιρες εκφράσεις και με ένα δικό μας feedback από το τι περιμένει ο κόσμος να δει στο ΝΕΟΝ, αλλά και feedback των NEONERS που χάρη στο CU καταφέρνουν να δουν και τις ατάκες που προτείνουν οι ίδιοι σε CU stickers μέσω ενός post-διαγωνισμού που κάνει κάθε φορά το CU στο event page. Κάθε φορά είναι ξεχωριστές και αστείες είτε πρόκειται για πιο γενικές ατάκες του style “ΚΕΤΕΛΑΠΟΝΓΚΟ” είτε πρόκειται για πιο εξειδικευμένη slang που κυκλοφορεί την συγκεκριμένη χρονική περίοδο όπως είναι το «NΕ ΤΙ» ή το ατάκα ιστορία «ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ?» ή το «2 ΩΡΕΣ ΤΡΑΠ». Είναι ικανά να ανεβάσουν κατά πολύ το κέφι όταν κάποιος βλέπει μια έκφραση που τον εκπροσωπεί όταν παρτάρει. Όπως θα γίνει και αυτήν τη φόρα στο Βοτανικό Plus! Προσωπικά ξεχωρίζω τα: “ΟΛΑ ΠΟΠΑ”, “ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΙ”, “ΜΠΕΚΙΝ ΣΟΝΤΑ” και “ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ”.

WTF_7459-960x639
Ποιοι djs θα βρεθούν στα decks του Βοτανικού Plus την Παρασκευή; Postriper: Skvll , Jesse Onix , RunninSquad ( Postriper x MNDL x McNick ), Tsaros απο STFU Parties. March Hardpan Demar απο Not Sober Parties. Kris Riot απο YSP!WSY! και τέλος ο Grandbois που δεν ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες αλλά έχει στενές σχέσεις με όλους μας και δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το All Together Now. Το πιο τρελό που έχετε δει να συμβαίνει σε ΝΕΟΝ πάρτι; H πιο τρελή ανάμνηση; MNDL: Χάρη στο CU βρεθήκαμε να παίζουμε τον Σεπτέμβριο του 2015 στο γκαράζ του Blue Star 2, στο λιμάνι του Πειραιά σε ένα πάρτι που άφησε εποχή και ήταν από τα πιο πρωτοποριακά που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Ίσως ακόμα προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτό το σοκ! Τι να φορέσουμε ιδανικά; March: Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα λευκό t-shirt! Επίσης τα χρώματα είναι δερματολογικά ελεγμένα και υπό φυσιολογικές συνθήκες φεύγουν στο πλύσιμο. Στην πραγματικότητα το άσπρο είναι το πιο δύσκολο χρώμα μπλούζας να καθαριστεί παρ’όλα αυτά καθαρίζεται εκτός και αν είσαι στις μπροστινές σειρές που σημαίνει ότι έχεις φάει εκατοντάδες λίτρα χρώμα. Η καλύτερη εμπειρία όμως δίνεται σε όσους φοράνε λευκό t-shirt, όχι το πιο επίσημο. Ακόμα καλύτερα μπορείς αυτό να είναι το tshirt που θα φοράς σε κάθε NEON πάρτι! Στη τελική μπορεί και να μην θέλεις να το καθαρίσεις, το αποτέλεσμα πάνω στο ρούχο κάθε άλλο παρά άσχημο είναι στο τέλος!


1620836_942317452516892_3934743133202368693_n