Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΜΟΥΣΙΚΗ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Βίντεο: Γεράσιμος Δομένικος
21.10.2016

Στο studio με τον B.D.Foxmoor

VIDEO: Ο B.D.Foxmoor μιλάει στην Popaganda για την απόφασή του να συνεχίσει να τραγουδάει τραγούδια των Active Member, την Αριστερά, την ελληνική hip-hop, τις πρωτόγνωρες πρόβες και τα projects που έρχονται.

https://youtu.be/PcSbr01cF0Y

Ήδη από το ασανσέρ ακούγεται «της άρνησης το φως» από τον καινούργιο δίσκο (Armarima) του B.D. Foxmoor των Active Member. Ανεβαίνω στο Dudu Loft, τον πολυχώρο που ο Μιχάλης έχει διαλέξει για να προβάρει τον δίσκο που θα παρουσιάσει σε όλη την Ελλάδα, αρχής γενομένης από την Πάτρα (21/10) και την Αθήνα (Σάββατο 22/10). «Πρόβες, τι είναι αυτό ρε παιδιά; Ξέρεις για μένα είναι πρωτόγνωρο, δεν είχα ξανακάνει πρόβες. Αλλά εδώ τα παιδιά τις θέλουν και είμαι και εδώ για αυτούς. Τους καταλαβαίνω, μουσικοί είναι».

Ο DJ Booker στα πλατώ, ο Κώστας Ζάμπος στα τύμπανα, το sampler και το μεταλλόφωνο, ο Διονύσης Μόρφης στη κιθάρα, ο Αλέξανδρος Λαδιανός στο μπάσο κι ο Λ.Ε.Σ (δηλαδή ο Ramon) στο μικρόφωνο. Low Bap με ζωντανή μουσική. Τα παιδιά προβάρουν το «πόρνες σε κόκκινο χαλί». Κοιτάω το setlist των συναυλιών πoυ έρχονται. Ο Μιχάλης δεν άντεξε ούτε χρόνο. «Και ας με κράζουν ακόμα και γι’ αυτό. Έτσι ένιωσα. Θα συνεχίσω να λέω τα Αctive Member τραγούδια μου. Μου λείψανε ήδη». Οι μουσικοί σταματάνε για διάλειμμα. Αράζουμε ανάμεσα σε παλιές κονσόλες και synthesizer σε κάτι παλιές καρέκλες καφενείου. Του λέω να τολμήσει και να βάλει στο σχήμα και μπουζούκι αφού πλέον δοκιμάζει με ζωντανή μουσική. «Δεν το γουστάρω, ούτε αυτό ούτε το κλαρίνο». Γουστάρει όμως να μου ξαναπεί ωραίες ιστορίες. Να εκτεθεί, και επικοινωνήσει, να ανοιχτεί, να ρισκάρει. 

Όλες οι πληροφορίες για τα επικείμενες live του B.D.Foxmoor: facebook.com/officialbdfoxmoor
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.