Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε τους 7-Odds, την επόμενη γκαζωμένη αθηναϊκή μπάντα, να διασκευάζουν Goat

Συν 2-3 πράγματα που ξέρουμε γι' αυτούς ως ορεκτικό για την εμφάνιση-παρουσίαση του EP τους στο Ρομάντσο την Τρίτη 24.3.
6F0A8523

Οι 7-Odds φιλοδοξούν να είναι η επόμενη “τσίτα τα γκάζια” αθηναϊκή μπάντα. Το EP τους People Wanna See κυκλοφόρησε ψηφιακά στις 11/3, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα είναι έτοιμα και τα βινύλια από την Frontyard Records, μια επίσης νέα δραστήρια αθηναϊκή ετικέτα που θα γνωρίσουμε καλύτερα πολύ σύντομα. 

6F0A8412

Στα 4 tracks της κυκλοφορίας μπορεί να διακρίνει κανείς ίσες μεζούρες από τον τρόπο που χώνεψαν την μακρυμάλλικη hard rock παράδοση σε συνδυασμό με την garage αυθάδεια οι Last Drive (που τους δίνουν ευλογία απ’ ότι μαθαίνουμε), αλλά και psych τάσεις να εναρμονιστούν με την αναβίωση του συγκεκριμενου ήχου που συμβαίνει παγκοσμίως και φυσικά επηρεάζει και την ελληνική σκηνή. Στην παλιομοδίτικη διάθεση συνεισφέρει η αναλογική ηχογράφηση σε μπομπίνα με παραγωγό τον Γιώργο Κόλτσιου

6F0A8295

Κοντά στα τρία δικά τους κομμάτια, που μοιάζουν αλάνθαστο rockabilly υλικό για live εμφανίσεις, έρχεται και η διασκευή τους στο “Run To Your Mama” των σουηδών ψυχεδελάδων Goat. Με κερασάκι στην τούρτα τα φωνητικά της Εύης Χασαπίδου-Γουάτσον, αυτής της τοτεμικής φωνής του ελληνικού underground που γνωρίσαμε στους Echo Tattoo

Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω…

Οι 7-Odds παρουσιάζουν το EP τους “People Wanna See” αύριο 24/3 στο Ρομάντσο (ανοίγουν οι The Voyage Limpid Sound, είσοδος ελεύθερη)

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.