Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
17.07.2024

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Ο 43χρονος δράστης, κατόπιν υποβολής μηνύσεως του 36χρονου θύματος, είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία.
Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Ακόμα μία γυναικοκτονία καταγράφηκε στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στην Αμφιλοχία, όπου, τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένας 43χρονος άνδρας σκότωσε την, σε διάσταση, 36χρονη σύζυγό του και έπειτα αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το voria.gr, το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό στο αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι τους.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από γείτονες που άκουσαν πυροβολισμούς στις 4 το πρωί.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο άντρας σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε με όπλο το οποίο κατέχει νόμιμα.

Νεότερες πληροφορίες υποδεικνύουν προμελετημένο έγκλημα, καθώς ο γυναικοκτόνος φέρεται να είχε στήσει «καρτέρι θανάτου» στην γυναίκα, την ώρα που επέστρεψε σπίτι της τα ξημερώματα.

Ο σύζυγός της, με τον οποίο βρισκόταν σε διάσταση, την περίμενε, πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου της και άρχισε να πυροβολεί.

Αφού τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο γυναικοκτόνος δεν αποδεχόταν τον χωρισμό τους, ενώ το θύμα είχε κάνει μήνυση σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Η ΕΛΑΣ λέει ότι η 37χρονη μήνυσε την Πέμπτη τον δράστη για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, για πράξεις που έλαβαν χώρα στις 10 Ιουλίου, μόλις πριν από 3 ημέρες. Ωστόσο, για άγνωστους λόγους, δεν κατέστη δυνατή η σύλληψη του δράστη στα όρια του αυτοφώρου. Επίσης στις 12 του περασμένου Μαϊου, όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, ο γυναικοκτόνος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά στην εφηβεία.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, ανευρέθησαν νεκροί στην περιοχή της Αμφιλοχίας 36χρονη γυναίκα και 43χρονος άνδρας, οι οποίοι έφεραν τραύμα από κυνηγετικό όπλο.

Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο 43χρονος πυροβόλησε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία βρέθηκε νεκρή εντός οχήματος και κατόπιν αυτοκτόνησε λίγα μέτρα μακριά από το όχημα με το ίδιο όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Επισημαίνεται ότι η 36χρονη την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα την 10 Ιουλίου 2024, πλην όμως δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του “panic button”.

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.