Στους δημιουργούς του Game of Thrones αρέσει να αφήνουν υπονοούμενα σε επεισόδια ακόμα και για γεγονότα που μπορεί να συμβούν αρκετές σεζόν αργότερα.  Στο επεισόδιο που είδαμε αυτήν την εβδομάδα, βλέπουμε την Άρια να συναντά τον παλιό της φίλο Hot Pie, ο οποίος την πληροφορεί πως οι Μπόλτον κατατροπώθηκαν και πλέον ο Τζον και η Σάνσα βρίσκονται στο κάστρο του Winterfell. Έτσι, η μικρή κόρη των Σταρκ αποφασίζει να γυρίσει επιτέλους σπίτι.

Στην έκτη σεζόν η είδαμε την Άρια να βρίσκεται στο Μπραάβος και να εκπαιδεύεται από τους Faceless Men για να γίνει μια από αυτούς. Λίγο πριν γυρίσει στο Γουέστερος για να πάρει την εκδίκησή της ο Jagen H΄gar της λέει, «Επιτέλους το κορίτσι είναι κανένας». Αυτή είναι και η φράση κλειδί που έχει κάνει την φαντασία των φανατικών να οργιάζει.

Όταν ο Τζον Σνόου και η Σάνσα επιτέλους συναντήθηκαν ξανά εκείνος της υποσχέθηκε πως θα την προστατεύσει από τον Ράμσεϊ Μπόλτον, για να του απαντήσει η Σάνσα πως «Κανένας δεν μπορεί να με προστατέψει. Κανένας δεν μπορεί να προστατέψει κανέναν». ( No one can protect me. No one can protect anyone/σε ακριβή μετάφραση: Ο κανένας μπορεί να με προστατέψει. Ο κανένας μπορεί να προστατέψει τον οποιονδήποτε).

Αυτά τα λόγια μπορεί να μην σημαίνουν τίποτα ή μπορεί και να σημαίνουν ότι οι δυο αδερφές επιτέλους θα ξαναβρεθούν και η Άρια θα γίνει ο προστάτης της μεγάλης της αδερφής. Ας, ελπίσουμε μόνο πως τώρα θα τα πηγαίνουν καλύτερα απ΄ότι την πρώτη σεζόν, όπου βρίσκανε στα πάντα αφορμή για να τσακωθούν.