Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaPick 'n' Popa

Πού θα παίζει ο Giannis το 2021;

Το μπασκετικό podcast της Popaganda με τους Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγο βγάζει τη γυάλινη σφαίρα του για το πιο καυτό θέμα της επόμενης σεζόν. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μείνει στο Μιλγουόκι ή θα ετοιμάσει βαλίτσες για άλλες πολιτείες;
ΣΤΗΛΗ
author-thumb
Pick 'n' Popa
Το μπασκετικό podcast της Popaganda. Με τους Δημήτρη Καραμάνη και Παναγιώτη Μένεγο.

The Decision II

Θα μείνει στο Μιλγουόκι; Ή θα μετακομίσει στη Δυτική Ακτή για να γίνει μέλος των Warriors σε μια ομάδα που θα μοιάζει να έχει βγει από κάποιο Star Wars; Μήπως θα προτιμήσει τον ήλιο του Μαιάμι; Έχει στ’ αλήθεια πιθανότητες το Τορόντο; Η Νέα Υόρκη υπάρχει στο κάδρο των πιθανών προορισμών ή είναι απλά μια (εμπορική) φαντασίωση;

Το καλοκαίρι του 2021 hopefully το εμβόλιο θα έχει βρεθεί, η πανδημία θα είναι κάτι που θ’ αφήνουμε πίσω μας, οι λίγκες δε θα ολοκληρώνονται όπως όπως καλοκαιριάτικα, άρα η μπασκετική συζήτηση θα είναι μόνο μία: το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αυτήν την εβδομάδα, το Pick ’n’ Popa με τους Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγο βγάζει τη γυάλινη σφαίρα για το πιο καυτό θέμα της επόμενης σεζόν, αναλύοντας τα σημερινά δεδομένα, εκφράζοντας επιθυμίες και ρισκάροντας προβλέψεις.

Παράλληλα, πάμε μια βόλτα μέχρι την περήφανη χώρα των Βάσκων με αφορμή το τελευταίο κόλπο της Μπασκόνια, λέμε δύο κουβέντες καρδιακές για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, καλωσορίζουμε Σάρας και Καλάθη στην Μπαρτσελόνα κι αποκαλύπτουμε τα Facebook reactions μας για την επιστράτευση Αλβέρτη-Διαμαντίδη στα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

Διαλέγουμε επίσης την αγαπημένη μας πεντάδα από τους Delete 8 (τις ομάδες δηλαδή που δεν συνεχίζουν στο NBA και θα κανουν 9 μήνες να πατήσουν ξανά παρκέ) κι αντί για θεωρία συνωμοσίας, έχουμε κάτι σχετικό με το NBA Jam που μοιάζει με τέτοια…conspiracy theory that is.

Φυσικά, έχουμε και ranking. Είστε έτοιμοι να ακούσετε ποιον θεωρεί ο καθένας μας πιο υπερεκτιμημένο παίκτη στο σημερινό NBA;

Ακολουθήστε το Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα). 
Μπορείτε να κάνετε και like/follow την Pick ‘n’ Popa σελίδα στο Facebook – παλιές ιστορίες, breaking news, βασανιστικά διλήμματα κι αμείλικτα debates.
To podcast ηχογραφήθηκε στο στούντιο The Cave. O Ekelon, ο άνθρωπος που φροντίζει τον ήχο μας, μπαίνει για αρθροσκόπηση. …
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.